Inteviu cu Maia Sandu

miercuri, 16 noiembrie 2011

La manifestatiile organizate de catre SCMD in luna ianuarie 2012 vor participa si organizatii ale romanilor din strainatate


L'ASSOCIAZIONE PER I ROMENI DEL SUD ITALIA - A.S.R.I.
ASOCIATIA ROMANILOR DIN SUD ITALIA - A.S.R.I
C.F. 92073950807
REGGIO CALABRIA, ITALIA
DATA 12.11.2011

CATRE
SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE, IN REZERVA SI IN RETRAGERE
IN ATENTIA  DOMNULUI  COL.(r) DR.DOGARU MIRCEA
PRESEDINTELE SINDICATULUI

V-am urmarit cu multa placere, din nou, azi,12.11.2011, la TV, si vreau sa va spun ca ma alatur dvs. cu toti oamenii mei din toate judetele din tara si din Bucuresti care pot veni la miscarea de protest din 24 ianuarie 2012 din Bucuresti, in semn de solidaritate cu sindicatul dvs. si cu societatea civila romana. Deasemenea, in acelasi semn de solidaritate, voi organiza in aceeasi zi, in mai multe orase italiene si spaniole, miscari de protest asemanatoare  (Milano, Torino, Bologna, Firenze, Roma, Reggio Calabria din Italia si Madrid, Barcelona, si altele din Spania). As dori sa profit de ocazie, cu permisiunea dvs., si  sa anunt public lansarea in spectrul politic a partidului pe care il reprezint si sa transmit un mesaj romanilor. As dori sa-mi confirmati ca pot participa la adunarea organizata de dv.,ca pot lansa partidul de la tribuna dv., ca pot transmite un mesaj romanilor si ca pot lansa romanilor o propunere.
Multumesc.
Cu respect,
          Ion Dascalescu
Presedinte Asociatie A.S.R.I
Presedinte Partid P.R.D.


STIMATE DOMNULE DASCALESCU,

Primim cu placere oferta dumneavoastra si a Asociatiei Romanilor din Sudul Italiei, de a participa alaturi de SCMD si aliatii sai, grupati in jurul Programului de actiune numit Platforma Civica, la manifestatiile din 24 ianuarie 2012 si consideram mesajul dumneavoastra drept o inscriere la cuvant.
In ceea ce priveste partidele, conform legislatiei in vigoare, orice membru de sindicat este liber sa se inscrie in orice partid doreste.
SCMD are membri in toate partidele existente in Romania, relatii si dialog cu toate partidele. In mod firesc, relatiile cu partidele din arcul Puterii sunt, momentan, tensionate, deoarece din aceasta directie se revarsa, legislatia antinationala si antieuropeana impotriva careia luptam, pentru ca ne transforma in niste paria ai societatii. 
Cum vor evolua lucrurile in viitor nu stim, ramane de vazut ce atitudine va avea fata de noi si de interesele Romaniei, viitorul Guvern.
Ca atare, in contextul actual, sunteti binevenit alaturi de noi, in dubla dvs. calitate de presedinte de Asociatie si de presedinte de partid, care doreste sa apere interesele Romaniei, pentru ca noi insine avem o dubla calitate: aceea de grup socio-profesional, discriminat la ora actuala, dar si aceea de aparatori ai Romaniei si ai democratiei constitutionale, potrivit Legii fundamentale a Tarii, Art. 118, al. 1.

Cu stima,
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU

14 comentarii:

  1. Mai usor cu partidele - accentul trebuie pus pe organizarea militarilor activi si in rezerva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da. Sunt intrtotul de acord cu accentul pe militarii activi si in rezerva.
    Ideal ar fi sa ni se alature oamenii simplii, nu doar sa ne aplaude de la balcoane cand marsaluim pe strazi.
    Desigur, sunt membru SCMD.
    Mi s-a parut o solutie viabila, cu atat mai mult cu cat il ascult cu deosebita admiratie pe domnul col.(r) MIRCEA DOGARU.

    RăspundețiȘtergere
  3. Frati sindicalisti !ORICINE ni se alatura cu bune intentii TREBUIE SA FIE BINEVENIT! Sa ne bucuram ca sindicatul incepe sa devina un centru de coagulare a unor forte ale caror obiective sint comune sau apropiate de cele ale noastre. M-ar bucura daca am putea sa avem alaturi de noi si reprezentanti ai organizatiilor de rezervisti, fosti combatanti etc. din tarile aliate sau din alte tari democratice, de pe orice meridian, sau chiar reprezentanti ai structurilor de conducere ale NATO. Oricum, noi NU trebuie sa lipsim !

    RăspundețiȘtergere
  4. De unde pana unde tribuna SCMD devine rampa de lansare a unor partide politice? Sa-si lanseze ,intai,partidul,sa aiba sustinere,si apoi poate sa vina langa noi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragos spunea.......Daca un partid politic(reprezentant al acestuia) va vorbi de la tribuna sindicatului, sindicatul va avea de pierdut.Deci...ATENTIE!.Raspunsul Dl Dogaru este foarte corect si la obiect. (punct de vedere personal).Dragos Icleanu-scmdsector6

    RăspundețiȘtergere
  6. Dogarule - sant membru SCMD si vreau sa stiu si eu ce fel de manifestatie se preconizeaza. Este ceva de amploare bazata pe alungarea ciocoilor de la putere sau o bifam cu o galagie de 2 ore fara efecte. Vad ca tu te lauzi cu ce va fi , restul sindicatului ? - nimeni nu stie nimic. Ai grija ca devii idoma lui Basescu...

    RăspundețiȘtergere
  7. Ba anonimule de la 17.11, 14.50 daca vrei sa faci galagie, rastoarna dmasa dupa ce iti dai pe gat Polarul ca sa iti raspund in nota postarii tale de inalta tinuta....Stai lin!

    RăspundețiȘtergere
  8. S-a suparat Dogaru ? Ba anonimule...

    RăspundețiȘtergere
  9. Terminati cu partidele si platformele !!!
    Vedeti ca mai este putin si vin pensiile ciuntite si sa dam zeci de milioane inapoi !

    RăspundețiȘtergere
  10. domnule anonim ,iti meriti ''numele''daca habar nu ai nici de mitingul planificat ,ca sa nu mai vorbim de lipsa de responsabilitate pentru comentariile asumate ,ti-e frica de cine ?!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. De ce nu lasati sa apara postarile care va critica atitudinea ?

    RăspundețiȘtergere
  12. Dupa cum vedeti, lasam toate postarile civilizate, chiar si pe cele care ne critica atitudinea.

    Toate bune!
    MODERATOR 1

    RăspundețiȘtergere
  13. Fara gilceava ieftina, de tata, si fara ivirtoseli ''savante'' nu se poate aborda nimic ! De aia avem numai ''succesuri'' ! Iar postarea d-lui Icleanu e dementiala ; centreaza si da cu capul in acelasi timp. Se alerteaza fata de o presupusa situatie nedorita si se extaziaza in fata solutiei oferite de dl. Dogaru !!!!!!! Dar eu, un anonim amarit, membru al unui partid, pot sa vorbesc de la tribuna sindicaatului din care fac parte ? Ia spune fatosule !?

    RăspundețiȘtergere
  14. PENTRU ANONIM DE LA 17.46:
    Daca partidul din care faci parte declara ca sustine SCMD-ul, atunci esti binevenit la tribuna si la microfon pentru a vorbi multimii.

    MODERATOR 1

    RăspundețiȘtergere