joi, 28 ianuarie 2016

SA PREGATIM “MARTISOARELE” PENTRU GUVERN
Miting SCMD/CNSC in Piata Victoriei, 6 MARTIE 2016
A P E L
Catre toti membrii SCMD, catre toate ONG-urile rezervistilor, catre rezervistii neafiliati, catre toate sindicatele si ONG-urile din CNSC, catre Confederatiile sindicale, catre sindicatele si ONG-urile neafiliate, catre elevi si studenti

Doamnelor si domnilor,
Dupa cum va amintiti, la mitingul din 1 Mai 2012, proaspatul premier Victor Ponta a coborat in strada si a promis ca “MARTI” se vor rezolva toate solicitarile noastre, aproape aceleasi ca si astazi. Dar a uitat sa precizeze … anul!
La mitingul organizat de SCMD pentru Societatea civila, din 24 ianuarie 2016, proaspatul premier Dacian Ciolos a preferat sa fuga la Iasi, de unde a promis ca “LUNI” va discuta cu noi toate solicitarile vizand drepturile salariatilor civili si militari, ale pensionarilor civili si militari, ale revolutionarilor civili si militari. Dar se pare ca si domnia sa a uitat sa precizeze … anul!
In aceasta situatie, pentru a-i reimprospata memoria, transmitem prezentul Apel convocand o noua adunare populara a Societatii civile organizate, DUMINICA 6 MARTIE 2016. De ce duminica? Pentru a putea participa toti salariatii! De ce 6 martie? Pentru ca este o saptamana a “Martisorului” intre 1 si 8 Martie si nutrim speranta sa nu mai infruntam un ger de -19 grade.
Vom transmite acest Apel permanent si va rugam sa faceti la fel deoarece am constatat urmatoarele: 1) actiunea noastra a fost, din ordin, minimalizata, transmitandu-se oficial, desi eram peste 16500 la orele 12.00-12.30, ca am fi fost cca. 1200-1500 participanti (in acest scop ne-a fost coborata si drona, pentru a nu filma, sub amenintarea distrugerii ei); 2) cele mai usor de rezolvat revendicari, abrogarea Art. 40 din OUG nr. 57/2015 si a OUG nr. 95/2014, au fost transmise spre rezolvare exact celor vinovati de soarta militarilor si a revolutionarilor; 3) de HG-urile privind salariul minim si a 13-a pensie, pentru pensionarii civili saraci nu se mai pomeneste nimic iar despre proiectele de legi privind sistemul unic de salarizare si sistemul de pensii civile, doamna ministru al Muncii vorbeste cu iz de amanare; 4) mai mult, guvernul se pregateste sa emita norme de aplicare in privinta restituirii unor drepturi banesti cf. Legii nr. 223/2015, care desfiinteaza practic restituirea prevazuta la Art. 121 al legii.
Toate acestea ne duc cu gandul la manipularea Guvernului exact de catre aceleasi persoane vinovate fata de noi toti, care vor sa arunce in carca lui Ciolos toate crimele lor, pentru a reapare “curati” in alegeri.
Doamnelor si domnilor,
Pentru ca suntem in an electoral, si un guvern “politic” ar putea fi acuzat de “pomeni electorale”, acest guvern declarat “tehnocrat” nu are voie sa pice pana nu satisface toate revendicarile noastre! Acum, in 2016!
Sa pregatim asadar “martisoare” pentru guvernul Ciolos si sa demonstram celor care isi bat joc de noi de 26 de ani, pe data de 6 Martie, ca suntem multi “cat cucuruzii brazilor” si la fel de motivati ca si Avram Iancu.
Asadar, MITING AL SOCIETATII CIVILE ORGANIZATE, (conform hotararii luate la 24 ianuarie 2016, prin vot unanim, de catre participanti) DUMINICA 6 MARTIE 2016, INCEPAND CU ORELE 11.00, IN PIATA VICTORIEI DIN CAPITALA!
Asa sa ne ajute Dumnezeu!
P./Organizatori,
Presedintele SCMD

Col.(r) dr. Mircea DOGARU

luni, 25 ianuarie 2016

MULTUMIRI TUTUROR PARTICIPANTILOR
Presedintele S.C.M.D., Biroul Operativ Central si Comitetul Director al S.C.M.D. aduc pe aceasta cale multumiri tuturor participantilor la mitingul desfasurat in Piata Victoriei din Bucuresti, in ziua de 24 ianuarie 2016:
 • ·  membrilor S.C.M.D. din Bucuresti si din toate filialele din tara, participanti, reprezentantului filialelor S.C.M.D. de peste Prut, col. (r) dr. Anatol Munteanu, in mod special Filialei 1, Iasi care si-a coordonat exemplar activitatea cu aceea de la Bucuresti;
 • ·      tuturor asociatilor rezervistilor proveniti din M.Ap.N., M.A.I., S.R.I., alte Servicii, care au venit in numar impresionant in sprijin;
 • ·        rezervistilor neafiliati vreunei organizatii, care au participat din solidaritate;
 • ·  sindicatelor politistilor “UNIPOL”, “DIAMANTUL” si membrilor S.N.P.P.C. sau sindicatelor din penitenciare, prezenti;
 • ·  numerosilor reprezentanti ai Federatiei Nationale “UNIREA”, a pensionarilor civili;
 • ·        Aliantei Nationale Feroviare si Uniunii Sindicatelor din spitalele C.F.R.;
 • ·        Federatiei Nationale a Muncii (minerii);
 • ·   celor doua Sindicate ale revolutionarilor “SRR-decembrie 89” si “Forta Romania”, B.N.R. si celorlalte asociatii ale revolutionarilor venite din toata tara;
 • ·        Sindicatului Tinerilor Profesori;
 • ·        Sindicatului A.L.P.A.B.;
 • ·  F.R.D.D. si celorlalte ONG-uri ale pilotilor, grefierilor, functionarilor publici si luptatorilor pentru democratie, membrii ai C.N.S.C., prezenti;
 • ·        reprezentantilor Pietii Universitatii;
 • ·        tinerilor patrioti veniti in Piata Victoriei, dupa ora 12, dupa slujba de duminica;
 • ·    tuturor reprezentantilor fortelor de ordine, pentru ale caror drepturi am luptat si care au fost cu sufletul alaturi de noi.

Fapt interesant, de data aceasta, presa presupusa a fi controlata de gruparea PSD anti Ponta, a trecut evenimentul sub tacere, in timp ce presa “basista” l-a comentat pe larg. Si mai interesant este nu faptul ca autoritatile au transmis catre media, ca am fi fost doar in jur de 1500, ceea ce ar parea normal daca servesc in mod real puterea ci ca au dezinformat si Guvernul cu aceasta cifra. Ceea ce inseamna ca zilele Guvernului sunt numerate si trebuie sa ne grabim cu satisfacerea revendicarilor. Nu am fost nici 1500 (mai multi de atat am fost la simpla pichetare din 28 decembrie 2015) nici 8000 cum au dat cele mai generoase surse. Daca autoritatile mai adaugau un “0” la numarul enuntat de 1500, s-ar fi apropiat poate de realitatea unui miting reusit in conditiile unui ger naprasnic. Important ramane faptul ca Premierul a anuntat ca va negocia cu noi si, indeosebi, faptul ca s-a votat in unanimitate de catre participanti, reintoarcerea noastra in Piata Victoriei, indiferent de rezultatul negocierilor, in jurul datei de 1 Martie (cu probabilitate pe 6 martie).
Inca odata multumiri tuturor.
Cu stima,
Presedintele S.C.M.D.

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

joi, 21 ianuarie 2016

IN ATENTIA FILIALEI 1 IASI A S.C.M.D. SI A ALIATILOR CARE VOR PARTICIPA LA MANIFESTAREA DIN 24 IANUARIE DIN LOCALITATE
Doamnelor si domnilor,
Conform informatiilor transmise domnului col. Moraru – presedintele Filialei 1 Iasi a SCMD – in baza celor convenite cu factorii de raspundere locali si la nivel national, presedintele si premierul vor primi delegatia SCMD, care va inmana oficial solicitarile SCMD/CNSC in forma depusa deja la Guvern si inregistrata cu nr. 17/779/19.01.2016. Dupa consumarea acestui moment, va rog intrerupeti actiunea de pichetare si incadrati-va in manifestarile generale dedicate Zilei Unirii, cu profesionalism, astfel incat acestea sa nu fie perturbate in sensul celor intamplate la Chisinau. Cu atat mai mult cu cat evenimentul se leaga strict de Bucuresti, unde, la 24 ianuarie 1859, la orele 11.00, 30000 de bucuresteni si tarani din Ilfov, mobilizati de tribunii N.T. Orasanu si Mircea Malaieru, din ordinul lui I.C.Bratianu, au luat cu asalt zona Mitropoliei, fortand electorii sa-l aleaga pe candidatul natiunii, col. A.I.Cuza, impotriva vointei intregii Europe politice. Da, 24 ianuarie 1859 a fost o zi nu de petreceri, de hore ale Unirii si de flori, ci de lupta, dar numai la Bucuresti, care, din acel moment, a devenit centrul vital, inima intregii romanitati!
Glorificandu-i pe acei inaintasi ai nostri, am solicitat organizarea unui miting cu 30000 de oameni la ora 11.00 in Bucuresti pentru a transmite politicienilor, aplecati spre interese straine, Europei si lumii, ca ne anima aceleasi idealuri de unire statala, unitate nationala dar si de dreptate sociala.
Cu multumiri,
Presedintele S.C.M.D.

Col. (r) Mircea DOGARU

luni, 18 ianuarie 2016

SCRISOARE DESCHISA ULTIMULUI DINOZAUR DIN ROMANIA
Subiect: Adunarea populara din 24 ianuarie 2016
Draga tovarase Dinozaur,
Dupa cum poate ai stiut dar ai uitat, noi, militarii si politistii, depunem juramant de credinta fata de natiune, reprezentata de Tara, adica de Stat, “presedintele nostru de onoare” fiind Parlamentul Romaniei, ca unic reprezentant al natiei. Nu am jurat sa aparam “chiar cu pretul vietii” vreun puternic al zilei care astazi este adulat si maine este injurat si-si scrie memoriile prin puscariile patriei.
Misiunea noastra este nu numai sa aparam independenta si suveranitatea Romaniei ci si toate drepturile natiunii, incepand cu dreptul la viata, la munca, la sanatate, la invatatura, la trai decent, ceea ce impune salarii si pensii decente, adica la tot ceea ce ne traseaza drept misiune Constitutia prin sintagma “democratie constitutionala”. Toate acestea sunt cuprinse, in interesul militarilor, politistilor si intregii societati civile, in programul manifestarii organizata de SCMD pe data de 24 ianuarie a.c. Solicitam respectarea democratiei pentru rezervisti prin retragerea aberantei OUG nr. 57/2015 care desfiinteaza o lege organica, incetarea discriminarii rezervistilor membri ai uniunilor de creatie de catre Casa Nationala de Pensii, prin sistarea indemnizatiilor de creatie. Solicitam incetarea discriminarii revolutionarilor si militarilor prin ticaloasa OUG nr. 95/2014. Solicitam guvernului acordul pentru reluarea in urgenta a proiectului Legii salarizarii unice, un nou proiect de lege pentru pensile civile, respectarea promisiunilor privind cuantumul salariului minim si celei de-a 13-a pensii pentru parintii si fratii nostri.
Ce vezi dezonorant in cele de mai sus, stimate Dinozaur? Daca onoare si demnitate inseamna pentru tine sa pocnim din calcaie, aplecandu-ne pana la pamant ca sa pupam mana care tine biciul, uita ca existam, asa cum si noi ne straduim sa uitam ca, din pacate, inca mai existi si nu iti este de loc jena sa scuipi foc si pucioasa!
Daca mai ai vreo urma de demnitate in tine, retrage-te in Istorie! Nu inainte insa de a atrage atentia acolitului tau, generalul cu un cer de stele si de grade masonice pe epoleti, mare profesor universitar dr., fin analist de talie galactica, si patriot la depuneri de coroane, dl. ILIESCU Mihai, care se pregateste sa dea o noua dovada de loialitate fata de noii puternici conjucturali, convocandu-si adeptii pe 21 ianuarie a.c., spre a le da ca misiune “onoranta” de lupta, contracararea rezervistilor care cer respectul fata de ei si de natiune, drepturile lor si ale natiunii, acolo unde se mai pot obtine … in strada! Alatura-te asadar, paganule, rugilor noastre catre Dumnezeul tuturor, sa le dea si acestora “mintea romanului cea de pe urma”. Numai asa te vom ierta, pentru deceniile de umilinta, uitandu-te cu totul!
Fara stima
Col.(r) Mircea DOGARU

Presedintele SMCD

marți, 12 ianuarie 2016

MITING 24 IANUARIE 2016
In atentia tuturor membrilor CNSC
Doamnelor si domnilor presedinti de federatii si uniuni sindicale, sindicate, asociatii, uniuni, fundatii, civile si militare,
Va invitam sa participati la marea adunare populara a Societatii civile organizate care se va desfasura in Piata Victoriei, duminica 24 ianuarie, incepand cu orele 11.00.
Revendicarile vor fi cele solicitate Guvernului la pichetarea din 28 decembrie 2015, vizand salarii decente, pensii decente si indemnizatii legale atat pentru civili cat si pentru militari. In situatia in care veniti cu participanti din tara, va rugam sa ne comunicati mijloacele de transport utilizate. Daca veniti cu autocare si microbuze, acestea vor avea in parbriz un afis cu mentiunea Miting 24 ianuarie”. Pana in data de 21 ianuarie va trebui sa comunicam numerele de inmatriculare ale acestora, parcarea urmand sa se faca pe Sos. Kiseleff, care va fi inchisa, in ambele alveole din dreptul Monumentului Infanteriei.
Numai impreuna vom invinge, ca in iarna 2011/2012!
Cu stima,
Presedintele SCMD

Col. (r) Mircea DOGARU

vineri, 8 ianuarie 2016

TENTATIVE DISPERATE ALE PUTERII DE CONTRACARARE A MITINGULUI DIN 24 IANUARIE 2016
-         In atentia tuturor membrilor loiali ai SCMD
Stimati camarazi,
Ma adresez dvs. deoarece, legal, SCMD are responabilitatea organizarii marii adunari populare a Societatii civile, din ziua de 24 ianuarie. Va trebui sa asiguram perimetrul si sa veghem ca agentii lui Putin, Merkel si Soros, direct sau prin slugile lor, sa nu se infiltreze si sa deturneze evenimentul, asa cum au facut-o la manifestatiile cu scop exclusiv politic din perioada 16 noiembrie 2014–16 noiembrie 2015.
De ce le este frica “Puterii”, indiferent de culoare si stapanilor sai externi de SCMD, nu este cazul sa mai spunem, ca stim cu totii! De ce nu s-au luat masuri insa impotriva pichetarii din 28 decembrie 2015? Explicatia este simpla. Au crezut minciunile propriilor slugi. Verificati arhiva SCMD! Din februarie 2012 incepand, tradatori din interior, sustinuti de cei doi lideri ai ANCMRR au incercat nu numai sa boicoteze orice actiune a SCMD dar si sa-l desfiinteze, prin justitie, prin CNR sau calomnii, aruncand cu laturi pe bloguri, in capul tuturor liderilor SCMD care se bat pentru binele colectiv iar in decembrie trecut, cei care de ani de zile va indeamna sa nu mai platiti cotizatia, au raportat ca SCMD e mort si vor fi prezenti la pichetare doar cativa insi cu Pricina si Dogaru in frunte.
Rezultatul a inspaimantat! Am cerut o pichetare cu 1000 de delegati din filiale dar si din partea sindicatelor si ONG-urilor aliate si s-a prezentat un numar dublu, inclusiv ai asociatiilor rezervistilor care au stat in espectativa pana acum.
Stimati camarazi,
Luata prin surprindere, puterea a luat masuri de contracarare recurgand la persuasiune, manipulare psihologica si imagologica in vederea spargerii unitatii noastre de actiune dupa cum urmeaza:
I.                   IZOLAREA LIDERILOR PENTRU DISPERSAREA PARTICIPANTILOR
Am fost chemati, desi eram in fata Guvernului, sa ne deplasam la dracu in praznic si sa “negociem” cu niste neica – nimeni, adica ei sa ne explice ce decizii au luat si noi sa vorbim la pereti. Asa au patit liderii marilor confederatii sindicale, care au dezvaluit ulterior procedeul si au protestat prin vocile domnilor presedinti Hosu, Costin si Popescu, pe care ii invitam alaturi de noi in ziua de 24 ianuarie.
II.                MINIMALIZAREA MEDIATICA
Toate agentiile de stiri si manipulatorii de serviciu au transmis ca au fost “cateva zeci” sau “cateva sute” de militari, exclusiv militari nemultumiti. Imaginile televiziunilor au contrazis insa mesajul puterii.
III.             DEZINFORMAREA CRASA IN SCOPUL ATRAGERII OPROBIULUI
PUBLIC
Basistii ajunsi gealati, manipulatori si purtatori de cuvant ai “noului” regim au transmis ca au fost numai rezervisti care au protestat doar pentru desfiintarea printr-o OUG a unei legi pe care niste neaveniti, de la organele de specialitate ale structurilor, deputati, senatori, ministri, premieri la noul presedinte ar fi clocit-o prost trei ani si jumatate si noroc cu austerii tehnocrati care ar fi sesizat tampenia.
Mesajele noastre, transmise peste tot, luarile de cuvant din Piata au demonstrat ca prezenta a fost asigurata nu numai de delegatii filialelor SCMD (din randul carora am omis filiala 1 Caracal, motiv pentru care facem acum reparatia necesara) dar si de delegati ai altor uniuni si asociatii ale rezervistilor, inclusiv ai ANCMRR, ai sindicatelor din politie, ai Federatiei pensionarilor civili, ai sindicatelor si organizatiilor ceferistilor, medicilor, profesorilor, diplomatilor, revolutionarilor, Pietii Universitatii sau “tinerilor frumosi si liberi” etc. Pentru ca revendicarile au vizat relegitimarea guvernului prin repararea legilor si masurilor asumate in fata Parlamentului, vizand salarizarea decenta si a civililor si a militarilor, pensii decente si pentru civili si pentru militari si anularea ticaloasei OUG nr. 95/2014 care proclama incheierea Revolutiei la ora 12.10 in ziua de 22 decembrie 1989, cand zisa Revolutie, in care intra si crimele de la Targul Secuiesc si macelarirea lui Cofariu si lovitura de stat din 13 iunie 1990 etc., s-a incheiat abia la 8 decembrie 1991, atunci cand un sistem juridic declarat ticalos a fost inlocuit cu altul care se dovedeste si mai ticalos. SCMD a cerut si cere dreptate sociala pentru toata lumea, democratie reala si suveranitate nationala pentru ca aceasta este, prin juramant, misiunea militarilor si politistilor autentici. Nimeni nu trebuie sa uite ca si noi am avut sute de morti in decembrie 89, si noi avem parinti tarani si fosti CAP-isti sau muncitori de care guvernantii isi bat joc, si noi avem sotii, frati si surori civili lucrand pe salariu minim sau cu pensii de mizerie, si noi avem copii someri sau care au plecat cu traista-n bat, la dracu-n praznic pentru o bucata de paine. Avem insa, in plus, camarazi mai tineri care mor degeaba in tara sau aiurea pentru interese straine, platiti mizerabil si cu perspectiva unei pensii penibile, care nu acopera masura sacrificiului, pentru ca o ordonanta ticaloasa a fost strecurata miseleste intr-o alta ordonanta. Luptam asadar pentru dreptul la viata decenta, la demnitate si onoare al tuturor.
IV.            INTOXICAREA
Incepand cu data de 5 ianuarie, cei vinovati fata de militari si politisti au declansat o serie de actiuni de “gestionare a crizei”. Astfel, la Interne s-a deschis, anunta Media, o “linie directa” ca pensionarii sa se adreseze direct la Casa de pensii. Ca sa ce? Sa fie indoctrinati? Sa comande o pizza cu carnati? Pentru ca nimeni nu stie astazi cum se va face recalcularea … pe baza Legii nr. 223/2015 sau a OUG nr. 57/2015!
M.Ap.N.–ul a dat un anunt pe data de 6 ianuarie ca incepe recalcularea pensiilor. In fapt era vorba despre recalcularea grupelor de munca, operatiune valabila si pentru civili si pentru militari. Dar pentru ticalosia comisa in ultimii trei ani numai la M.Ap.N. cand celor iesiti inainte de 1 ianuarie 2011, nu li s-au aplicat ambele HG (1019 si 1294) cine raspunde? Cumva domnii Maciu si Rosu? Tot M.Ap.N. a dat un comunicat privind necesitatea de a pritoci o lege clara, care trebuia aplicata nu prin norme ci prin Ordin comun (in care se putea preciza care sunt componentele venitului brut), o lege la a carei elaborare au participat si ei timp de trei ani si jumatate. Aceleasi bazaconii le da domnul colonel jurist, trasformat in finantist, Valeriu Rosu, in materialul publicat in Evenimentul Zilei din 6 ianuarie 2016, in care contrazice flagrant declaratia sefului sau col. Luca, data in luna octombrie in Observatorul Militar. Macar spune cinstit insa ca nu se apuca de nici o recalculare pana nu devine clar ce se va aplica… legea sau ordonanta.
Tot M.Ap.N. anunta organizarea, prin slugile la dispozitie, in speranta ca va pacali ONG-urile militare, a unei sedinte de vorbe inutile la Parlament in perioada 08-11 ianuarie a.c. Cine are timp de pierdut se poate duce, cu conditia sa sustina doar initiativele de unire in actiune a ONG-urilor rezervistilor in interesul acestora si nu al politicienilor.
V.               CALOMNIA
Baietii de serviciu ai Puterii, indiferent care este aceasta, sub inaltul patronaj al generalului cu un cer de stele, profesor universitar dr., Mare Maestru, internaut, cosmonaut si profet galactic Iliescu si al d-lui “rangu” Alexandru (a carui cerere de primire in SCMD o vom publica daca ne mai supara mult) au inrosit Internetul cu o serie de laturi aruncate asupra sindicatului si conducerii acestuia in sprijinul aberatiilor basiste lansate constant inca din 2011. Fiind leat cu parintii nostril nu putem replica decat ca ne pare rau de batranetile lor, pentru ca tare urat au mai imbatranit! Si parca ne-am permite sa le dam un sfat, conform unui proverb comun si romanilor si turcilor si lipovenilor: Domnilor “si cu dansa-n transa, si cu sufletu-n Rai, nu se poate”. Adica cine pupa dosul puternicilor trecatori ai zilei nu poate obtine cu anasana respectul Cetatii! Tot la ordin sau manipulat pe ura viscerala pe care o poarta liderilor SCMD si-a reactivat “talentul” de autor S.F. si dl. col.(r) Marian Tudor. Precizam ca nici d-sa, nici fostii membrii ai B.Op. ai Filialei 1 sector 6 nu pot vorbi in numele sindicatului, nu pot convoca adunari de filiala decat eventual agape intre amici de idei, deoarece au fost suspendati de C.D., din sindicat, in vederea excluderii. Drept urmare, orice membru SCMD care raspunde unei astfel de invitatii, risca sa fie pus in discutia C.D. pentru incalcarea Statutului.
Stimati camarazi,
In ceea ce priveste situatia filialelor din Bucuresti sau din tara, abondonate de propria conducere sau avand conducere suspendata, C.D. a luat decizia reorganizarii acestora, asa cum s-a procedat in 2013 cu Filiala 1 Brasov si se va proceda in saptamanile urmatoare cu Filiala 1 Timisoara, unde un grup de initiativa a trecut la reorganizarea filialei. Situatia fiecarei filiale in parte este cunoscuta si a devenit clar pentru toata lumea ca daca vrem ca SCMD sa reprezinte in continuare Forta care da sperante cetatenilor Romaniei, trebuie sa separam graul de neghina! In ceea priveste obiectivele noastre propuse guvernului, mai sunt inca doua solicitari:
1.     Sa inceteze atitudinea consecvent discriminatorie de la M.Ap.N., unde cei vinovati fata de noi, se pregatesc sa aplice selectiv indexarea cu 5% a pensiilor, care este acordata pentru toti pensionarii, fie civili fie militari, in conditiile in care Legea nr. 241/2013 a fost abrogata cu 1 ianuarie a.c., noi redevenind din “asistati social” pe puncte, rezervisti cu toate drepturile;
2.     Ministrul culturii si sefii Casei Nationale de Pensii sa fie trimisi la un curs rapid de invatare a limbii romane, deoarece au discriminat déjà 3000 de militari si politisti, membrii ai uniunilor de creatie (compozitori, poeti, scriitori etc.) care primeau de la acestea, unde platesc taxele de timbru, indemnizatiile de creatie. Motivul ar fi ca, avand o Lege a pensiilor militare de stat noi, rezervistii, nu am mai tine de “Sistemul public de pensii”. Dar de cine mai desteptilor, ca sunt doar doua sisteme, “public” si “privat”? Noi tinem de sistemul solar?
In ceea ce priveste discutiile cu domnul Ciolos, aceptam ca la acestea sa participe doar ministrul justitiei, doamna Raluca Alexandra Pruna. Si aceasta deoarece doar purtatorul de cuvant al premierului a explicat, in cazul protestului ciobanilor ca o OUG nu poate inlatura prevederile unei legi organice promulgate si doar doamna ministru Pruna a reafirmat acest lucru in interviul dat la Digi 24 TV in ziua de 6.01. a.c. la orele 21.09, declarand ca acest lucru “nu se va intampla. Nu in mandatul meu”! Perfect de acord, tocmai pentru ca in cazul nostru s-a intamplat, ii chemam pe toti rezervistii, membrii sau nu SCMD, in Piata Victorie pe 24 ianuarie.
Cu speranta ca veti respinge tentativele penibile de contracarare ale celor vinovati fata de noi,
Am onoarea sa va salut
Presedintele SCMD

Col.(r) Mircea DOGARU

marți, 5 ianuarie 2016

MASURI PRIVIND MAREA ADUNARE POPULARA DIN 24 IANUARIE 2016


 -         In atentia membrilor SCMD, ai ONG-urilor rezervistilor, ai sindicatelor si ONG-urilor partenere din CNSC –
Doamnelor si domnilor,
SCMD a depus ieri la Primaria Generala a Capitalei, adresa alaturata, solicitand aprobarile pentru manifestatia din 24 ianuarie a.c. O recomandam spre lectura tuturor cetatenilor manipulati de presa si de vasnicii basisti din ministere, cum ca militarii s-ar bate numai pentru cuantumul pensiilor lor. Nu, luptam impreuna pentru anularea practicilor neconstutionale ale guvernelor, pentru salarii si pensii decente atat pentru civili cat si pentru militari. Luptam pentru drepturile militarilor dar si ale parintilor, sotiilor si copiilor nostri civili!
Noi, SCMD, continuam in rezerva sa ne facem datoria sacra a militarului de aparator al democratiei constitutionale si al drepturilor intregii natiuni. Drepturi si sociale si nationale! Si aceasta pentru ca urmam inca indemnul lansat in urma cu 195 de ani, la Pades, de un locotenent in rezerva: Patria este norodul iara nu tagma jafuitorilor”! 
Drept urmare, convocam pe 24 ianuarie, in Piata Victoriei, in vechea traditie ostaseasca, “Adunarea Norodului” adica “Tara”. Numai uniti vom putea apara dreptul la existenta demna, al generatiilor actuale, al celor viitoare, al insasi natiunii si statului, omagiind sacrificiile inaintasilor care ne-au lasat mostenire o Tara, numita Romania, de care isi bat joc profitorii externi si interni, de 26 de ani!
Celor care doresc sa participe la eveniment, le solicitam sa transmita datele necesare (numar de participanti, mijloace de deplasare, etc.) pe e-mail sau telefonic, Secretariatului general al SCMD.
Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU luni, 4 ianuarie 2016

Alianta Civica ROMANIA CURATA va sustine mitingul din 24 ianuarie a.c.

ALIANTA CIVICA REVOLUTIA CURATA
Fratia Bucurestenilor, AS.CER SENIN, AS ROMANILOR SINCERI
Sibiu-Aleea Sibiel nr.18
Bucuresti-str Calugareni nr. 27
tel 0771742398

COMUNICAT

Gruparea noastra va sustine mitingul din data de 24 ianuarie, initiat de SMCD, Sindicatele profesorilor si ale medicilor, gruparilor de revolutionari. Le solicitam tuturor membrilor nostri sa sprijine prin mijloacele lor aceasta manifestatie care ar putea deveni un semnal puternic in ceea ce priveste repunerea Romaniei pe drumul sau firesc. Alianta Civica REVOLUTIA CURATA este impotriva oricarei masuri de austeritate sau care aduce atingere in sens negativ ORICAREI CATEGORII SOCIALE, considerind ca nu populatia este cea care trebuie sa achite facturile managementului defectuos de tara. UN DREPT CASTIGAT NU SE POATE ANULA in nici o tara civilizata din lume, singura tara in care se aplica acest principiu, fiind ROMANIA.
 
REVENDICARI:
1. Incetarea imediata a oricarei masuri care diminueaza sau aduce atingere scaderii nivelului de trai al fiecarui traitor in ROMANIA.
2. Desecretizarea tuturor actelor, a contractelor, a deciziilor care se iau sau se fac pe banii romanilor si in numele romanilor.
3. Cresterea cu 50 la suta, fara posibilitati de diminuare a pedepselor pentru faptele de coruptie si reintroducerea in Codul Penal a infractiunii de subminare a economiei nationale, precum si imprescribilitatea acestor fapte.
4. Acordarea respectului meritat pentru toti revolutionarii din Decembrie 89, pedepsirea prin lege a celor ce fac propaganda impotriva REVOLUTIEI DIN 89, pe modelul legilor holocaustului si redeschderea dosarelor revolutiei. Tragerea la raspundere a tuturor celor ce au contribuit la inchiderea sau clasarea crimelor din 1989.
5. Incetarea prigoanei impotriva armatei romane, prin tot felul de acte normative, respectiv art.40 din OG 57, astfel incit respectul acordat armatei romane sa fie repus in locul pe care o armata trebuie sa il aiba intr-o tara demna.
6. Alocarea obligatorie a 6 la suta din PIB pentru invatamint, legi de protectie a personalului didactic, astfel incit sa nu le mai fie incalcata demnitatea dascalilor acestei natiuni sub nici o forma. Eliminarea structurilor mafiote din invatamint.
7. Incetarea pe o perioada de trei ani a oricarei forme de exploatare forestiera, timp necesar pentru refacerea masei lemnoase a Romaniei, obligarea ca la orice copac taiat sa fie plantati in loc alti trei.
8. Incetarea explorarii sau exploatarii gazelor de sist sub orice forma.
9. O lege a oieritului care sa fie in favoarea crescatorilor de oi din Romania si nu masuri cu caracter temporar de potolire a miscarilor de strada.
10. Limitarea drastica a vinatorii in ROMANIA, prin tarife triple pentru fiecare vinator.
11. Cresterea la 35 la suta din volumul exploatat pe an a redeventelor pentru exploatarea resurselor naturale.
12. Lege electorala prin care si persoanele sau gruparile care nu dispun de bani (de regula sifonati din bugetul statului) sa poata accede la pozitii de decizie.
IN CAZUL IN CARE ACESTE REVENDICARI NU VOR FI SATISFACUTE, ALIANTA CIVICA REVOLUTIA CURATA va folosi toate pirghiile legale pentru demiterea Guvernului si declansarea alegerilor anticipate.

Presedinte,
Alex Oprea
PROPUNEREA UNUI COMANDANT DE DIVIZIE PENTRU MANIFESTATIA DIN 24 IANUARIE 2016

-         In atentia tuturor rezervistilor din Armata, Interne si Servicii dar si a partenerilor din CNSC –

Stimati camarazi,

Referitor la manifestatia SCMD si a Societatii civile organizate, din 24 ianuarie a.c., de pe meleaguri bihorene, fostul comandant al celei mai renumite foste divizii din fosta Armata a-4–a “Transilvania” (a fostei tari numita Romania, am adauga noi) a facut urmatoarea propunere: alaturi de SCMD care va ocupa in Piata un loc compact de “unitate” distincta, ceilalti participanti rezervisti sa figureze prin grupare si benere, defunctele unitati si servicii ale structurilor militare de ordine interna si siguranta nationala. In mod similar, partenerii civili sa se grupeze nu numai pe sindicatele si ONG-urile lor dar si pe defunctele unitati de productie si servicii distruse.

Vom oferi astfel imaginea intregii Tari care se ridica, in apararea “drepturilor de odinioara ale obstii”, in frunte cu “stegarii lor” impotriva conducatorilor tradatori si ai asupririi straine. Vom putea asigura totodata mai bine si ordinea, respingand grupurile provocatoare ale intereselor straine si vom putea alege in sfarsit graul de neghina. Adica adevaratii luptatori si patrioti de pleava obisnuita sa linga, din interese personale meschine, mana stapanului care o biciuie si mai are tupeul sa vorbeasca despre “demnitate si onoare” si sa pretinda respect!

Cu multumiri pentru idee, asteptam si alte propuneri.

LA MULTI ANI!

FIE CA 2016 SA REPREZINTE INCEPUTUL LIBERTATII NOASTRE!

Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTELE SCMD,

Col. (r) dr. Mircea DOGARU