vineri, 14 octombrie 2016

Dați-ne o șansă, dați-vă o șansă! Semnați pentru ALTERNATIVA NAȚIONALĂ!

„Forţaţi societatea civilă să se organizeze, ca să nu pierim!”  Acest semnal de panică, lansat de profesorul Florian Colceag în 2012, sub forma unei petiții online, a fost, de fapt, un strigăt în pustiu. Doar 435 de semnături s-au colectat de atunci încoace iar această tristă statistică reflectă, din păcate, nivelul semnelor vitale ale întregii societăți românești.
Cu toate acestea, ne place să credem - și avem destule temeiuri în acest sens - că a fost doar o letargie pregătitoare pentru confruntarea electorală din decembrie 2016. Se pare că au știut-o și cei din mediile Puterii, pentru că au avut grijă, în 2015, prin Legea 208, să pună partidele noi, animate de impulsul unui naționalism sănătos, în situația de a nu se putea prezenta în alegeri. Adică au dat liber la constituirea unui partid chiar și cu trei membri (înainte trebuiau 25.000), dar au impus obligativitatea unor liste de acorduri individuale, însumând 200.000 de semnături, într-un timp jignitor de scurt!.... În fapt, a fost o cacialma oribilă. Pentru partidele mainstrem (PNL și PSD) și cele alcătuite din migranții politici nu a fost nicio problemă culegerea de semnături, dar pentru celelalte, da. O problemă în sensul de imposibilitate.
Totuși, ALTERNATIVA NAȚIONALĂ (singura alianță politică închegată în termenul dat) iese la luptă cu toate forțele electorale pe care i le pune la dispoziție societatea civilă organizată (Consiliul Național al Societății Civile), a cărei principală falangă este SCMD (Sindicatul Militarilor). Suntem convinși că, dacă vom reuși să strângem cele 200.000 de semnături, vom avea câștig de cauză la alegeri! Adică vom avea în Parlament suficienți reprezentanți care să se bată pentru dreptul și drepturile noastre, ale românilor, care să poată încurca jocurile legislative antiromânești și să impună o legislație națională. Aceasta ar putea fi CU ADEVĂRAT începutul unei noi clase politice, propusă și produsă de alegători. Adică de jos în sus, nu de la Bruxelles în jos.
Vă invităm la responsabilitate, stimați concetățeni! Responsabilitate pentru voi, dar mai ales pentru copiii și nepoții voștri.
Până pe 20 octombrie mai sunt câteva zile. Dați-ne șansa de a candida și noi vă vom da șansa de a fi cu adevărat reprezentați de noi. Nu e demagogie în aceste cuvinte, ci disperare. Disperarea de a mai salva ce mai este de salvat dintr-o țară încolțită de străini și de trădători.
ALTERNATIVA NAȚIONALĂ este singura alternativă națională. Semnați pentru ea! Avem o țară de salvat sau de pierdut. Nu mâine, nu poimâine, ci acum. Honor et patria! sau Vae victis!

Giani Mircea Florescu
Asociatia Socio-Culturala pentru promovarea valorilor Romanatiului - Iancu Jianu
Consiliul Național al Societății Civile

luni, 10 octombrie 2016

ALTERNATIVA NATIONALA 2016
In atentia tuturor rezervistilor si a aliatilor din CNSC

Doamnelor si domnilor,

Dupa 7 ani de lupta pentru drepturi sociale, in strada, in Parlament, in justitie si in media, dupa ce am obtinut cu greu un car de promisiuni si cateva legi organice, anulate ilegal prin ordonante si hotarari de guvern care le amana aplicarea la calendele grecesti, o concluzie se impune: NE TREBUIE O FALANGA IN PARLAMENT CARE SA SE BATA PENTRU DREPTUL NOSTRU, AL NATIUNII SI AL STATULUI ROMAN LA VIATA.
Alternativa Nationala este un brand si o creatie, ca alianta electorala, marca SCMD/CNSC. Ne trebuiesc peste 200.000 de semnaturi si peste 600 de candidati, oameni adevarati si patrioti autentici, proveniti din “stupid people”. Daca tot au decis asasinii Romaniei ca este nevoie de o noua clasa politica, sa o producem noi, de jos in sus, nu ei.
Batalia din 11 decembrie nu este pentru Parlament ci pentru existenta sau nonexistenta Romaniei. In lipsa unei armate si a unor Servicii apte sa slujeasca interesul national, solutia ar fi sa mutam armata de rezervisti (aceea care are educatie patriotica reala) si constructorii de ieri ai capacitatilor de productie distruse ori furate, din strada in Parlament.
Va chemam asadar sa fiti responsabili, daruindu-va dupa brandul “Alternativa Nationala” si deviza SCMD: Onoare si Patrie! Vai de cei invinsi!
Asteptam listele de semnaturi de sustinere pentru Alternativa Nationala – 2016 si propunerile de candidati, pana in 18/20 octombrie. Ne-am saturat de minciuni, de delasarea pe fond de bocete si de Napoleoni destepti si patrioti doar in fruntea mesei! Avem o tara de salvat pentru copiii si nepotii nostri! Ori ne miscam acum ori ne meritam soarta, stabilita pentru noi cu 26 de ani in urma de “latrones gentium” cu sprijinul tradatorilor si spalatilor nostri pe creier.
Honor et patria! Vae victis!
Presedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU