Inteviu cu Maia Sandu

vineri, 21 iulie 2017

UNIUNEA ZIARIȘTILOR PROFESIONIȘTI, atacată din interior

Într-un moment în care Uniunea Ziariștilor Profesioniști atinsese un nivel de notorietate fără precedent, precum și stabilitate financiară asigurată de plata cotizațiilor, un grup de membri ai Consiliului Director s-au gândit că nu mai au nevoie de președintele Uniunii, Doru Dinu Glăvan, și că e momentul să-l dea jos. Momentul a fost bine ales din punct de vedere strategic, căci e vară, concediu, căldură mare, lumea e plecată din București etc. Așa că au convocat o ședință a Consiliului Director (pe 18 iulie), încercând să-l facă pe președinte să „abdice”. Și - având în vedere spiritul conciliant al lui Doru Dinu Găvan și grija lui ca imaginea publică a Uniunii să nu aibă de suferit - poate că ar fi și reușit, dacă intenția „puciștilor” nu s-ar fi devoalat prin agresivitatea și aroganța abordării. Ei l-au somat pe Doru Dinu Glăvan să predea ștampile, sigilii, ștanțe, documente organizatorice, adică să se delegitimeze cu propria mână, în fața unor persoane care nu aveau calitatea să-i ceară acest lucru. În aceste condiții, Doru Dinu Glăvan a luat decizia să convoace Adunarea Generală și să prezinte situația în fața forului care l-a ales președinte. Adunarea Generală Extraordinară a UZPR va avea loc pe data de 8 septembrie în București.
Prezentăm, în continuare, luarea de poziție a lui Miron Manega (membru fondator al CNSC), atât în cadrul ședinței (ca membru al Juriului de Onoare și Arbitraj al UZPR) cât și public, prin articol publicat:

"Prohod înainte de deces..."
de Miron Manega
Marți, 18 iulie, la sediul Uniunii Ziariștilor Profesioniști din B-dul Gheorghe Magheru, a avut loc ședința Consiliului Director al Uniunii, la care au fost prezenți 7 din cei 11 membri: Doru Dinu Glăvan, colonel Ion Petrescu, Adi Cristi, colonel Adrian Fulea, Gheorghe Frangulea, Gutiera Prodan, Mihai Junea.
A fost o ședință aprinsă unde s-a prezentat Raportul Comisiei de Atestare a UZPR. În urma acestei ședințe, președintele Uniunii, Doru Dinu Glăvan, și-a delegat competențele, până la 1 noiembrie, unuia dintre vicepreședinții UZPR,  colonelul Ion Petrescu. 
Cu câteva zile înainte, pe 12 iulie, acesta publicase, în adevărul.ro, un articol „premonitoriu” intitulat „O epocă se încheie la Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România“, gest care mi s-a părut total lipsit de demnitate și etică. Era, practic, o sentință dată înainte de proces. Întrucât colonelul Petrescu a continuat să publice în adevărul.ro opiniile personale despre ce s-a întâmplat la ședința din 18 iulie, ceea ce mi se pare de-a dreptul grobian, mă văd obligat, în spiritul onoarei și dreptății, să intervin. Mărturisesc că, pentru mine, ședința a avut aspectul unei acțiuni de juntă militară. La propriu și la figurat. Precizez că am fost invitat la acea ședință în calitate de membru al Juriului de onoare și de arbitraj al Uniunii. Nu am avut, evident, dreptul la vot, dar am cerut dreptul la cuvânt. Iată care a fost cuvântul meu, după aproximativ șase ore de observație:
„În primul rând vreau să-l felicit pe domnul Adi Cristi (unul dintre cei doi vicepreședinți ai UZPR), pentru modul corect și echilibrat în care a condus ședința...
Domnilor, sunt profund dezamăgit și indignat de cele ce am văzut. Dumneavoastră nu ați venit aici cu intenția de a rezolva problemele interne ale Uniunii - care, de fapt, s-au și rezolvat, prin măsurile propuse și votate. Dumneavoastră ați venit cu intenția unei execuții, anume a președintelui Uniunii. Dumneavoastră, domnule Adrian Fulea, chiar v-ați referit explicit la o execuție, amintind-o, în repetate rânduri,  pe cea din decembrie 1989... 
Domnule colonel Ion Petrescu, sunt în mod special dezamăgit și indignat de publicarea articolului dumneavoastră din Adevărul („O epocă se încheie la Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România“). Așa ceva nu se face. Ați cântat prohodul înainte de deces, ceea ce mi se pare de-a dreptul incalificabil.  
În concluzie, în această situație dihotomică, în care trebuie să alegem între Consiliul Director și președintele Uniunii, eu, unul, mă raportez exclusiv la interesele UZPR. Iar în acest moment și în această situație, consider că interesele Uniunii sunt reprezentate de personalitatea lui Doru Dinu Glăvan. Atât am avut de spus. Vă mulțumesc”. 
Reamintesc că Doru Dinu Glăvan este în continuare președintele Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România. El doar și-a delegat competențele, până la 1 noiembrie, colonelului Ion Petrescu. Reamintesc, de asemenea, că Doru Dinu Glăvan este cel care a reușit să obțină, pentru UZPR, statutul de „uniune de creație și de utilitate publică”. Este, de asemenea, cel care a luptat, pe toate căile și prin toate mijloacele, pentru declararea datei de 28 iunie (ziua îndepărtării lui Eminescu din presă și din viața publică) drept Ziua Ziaristului Român. Mă îndoiesc că, în contextul prezentat, demersurile în această direcție vor continua.

19 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. CREDIT PENTRU TOATE regiunile Din ITALIA.



    Ai nevoie de orice tip de credit? Dacă da, atunci contactati-ne azi pentru un împrumut rapid rapid până la 90.000 de euro la o rată a dobânzii de 3%, pentru o perioadă determinată.

    Contact e-mail: offertafinanzaprestito@gmail.com



    Multumesc si mult noroc la toate de tine.

    RăspundețiȘtergere
  3. CREDIT PENTRU TOATE regiunile Din ITALIA.



    Ai nevoie de orice tip de credit? Dacă da, atunci contactati-ne azi pentru un împrumut rapid rapid până la 90.000 de euro la o rată a dobânzii de 3%, pentru o perioadă determinată.

    Contact e-mail: offertafinanzaprestito@gmail.com



    Multumesc si mult noroc la toate de tine.















    CREDIT PENTRU TOATE regiunile Din ITALIA.



    Ai nevoie de orice tip de credit? Dacă da, atunci contactati-ne azi pentru un împrumut rapid rapid până la 90.000 de euro la o rată a dobânzii de 3%, pentru o perioadă determinată.

    Contact e-mail: offertafinanzaprestito@gmail.com



    Multumesc si mult noroc la toate de tine.
























    CREDIT PENTRU TOATE regiunile Din ITALIA.



    Ai nevoie de orice tip de credit? Dacă da, atunci contactati-ne azi pentru un împrumut rapid rapid până la 90.000 de euro la o rată a dobânzii de 3%, pentru o perioadă determinată.

    Contact e-mail: offertafinanzaprestito@gmail.com



    Multumesc si mult noroc la toate de tine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna tuturor. Am vazut comentarii de la oameni care si-au luat deja creditul de la ANGGA DIMAN si apoi am decis sa-mi aplica recomandarile si doar cateva ore in urma am confirmat in contul meu personal o suma totala de 30.000 de dolari pentru care am cerut. Aceasta este o veste buna si sfatuiesc pe oricine care are nevoie de un împrumut real pentru a aplica prin e-mailul lor (anggadiman1@gmail.com) Sunt fericit acum ca am obtinut imprumutul pe care l-am solicitat

    RăspundețiȘtergere
  5. Salutari,
    Numele meu este Luta Roxana din Bistrita, vreau sa folosesc acest mediu pentru a sfatui pe toti sa fie atenti la cum sa obtina un imprumut pe internet, atat de multi creditori aici sunt toti escrocii si sunt doar acolo sa te eschiveze de toti banii tai. Am solicitat un împrumut de 25.000 de euro de la o femeie din Singapore și am pierdut în jur de 1300 de euro la început, fără a lua împrumuturi, mi-au cerut din nou un alt cost, am plătit aproape 3000 de euro și totuși nu am primit împrumutul.

    Slava lui Dumnezeu, am întâlnit un prieten care tocmai a solicitat un împrumut și a primit un împrumut fără nici un stres, ma încurajat să mă aplice. Am solicitat un împrumut de la doamna Ivana Pedro și am primit împrumut de 25.000 de euro pentru care am solicitat, la început am crezut că este o glumă și o înșelătorie, dar am primit un împrumut pentru mai puțin de 24 de ore și la o rată a dobânzii de 2% fără colateral. Sunt foarte fericit să fiu salvat de sărăcie.

    așa că voi sfătui pe toți cei care au nevoie de împrumut pentru a contacta
    Dna Ivana Pedro, prin e-mail: (ivanapedro85@gmail.com)

    De asemenea, puteți să mă contactați pentru informații suplimentare prin e-mail: (roxanaluta04@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  6. Vești bune!!!
    Sunt român și numele meu este Roxana Marcovei. Mama mi-a spus că merge prin internet și a venit la publicația doamnei MARIA ALEXANDER, spunând că facilitatea de credit a acordat un împrumut publicului larg la o rată a dobânzii foarte scăzută de 2%. puteți să-l contactați pe (mariaalexander818@gmail.com)

    Deci, i-am spus prietenei mele despre aspectul împrumutului de la doamna Maria Alexander și a spus că nu ar trebui să-i spun că nu am împrumutat de la Maria Alexander, dar trebuie să împrumut o sumă mică pentru a verifica dacă compania ei este o companie legit .

    Deci, am acționat după sfatul ei și l-am contactat pe doamna Maria Alexander prin e-mail: [mariaalexander818@gmail.com
    ] care a fost trimis de mama mea și am solicitat un împrumut de 35.000 de euro. Dna Maria Alexander mi-a răspuns și mi-a trimis toți termenii și condițiile companiei pe care le-am citit și am acceptat termenii. După aprobarea cererii de credit, am primit de la banca mea o notificare că suma de 15.000 de euro a fost creditată în contul meu bancar de la doamna Maria Alexander

    Am fost foarte fericit și v-am împărtășit vestea bună cu mama și prietenul meu care mi-a sfătuit să merg mai departe. și a finalizat rambursarea împrumutului la 11 februarie 2019 și am cerut o altă sumă de 30.000 de euro pe care am primit-o și în contul meu bancar după efectuarea procedurilor.
    Deci, vreau să profit de această ocazie pentru a spune oricui caută un creditor privat pe Internet, care se va adresa cu siguranță doamnei Maria Alexander

    prin e-mail: {mariaalexander818@gmail.com}
    Sau Whatsapp: +1 651-243-8090


    Puteți să mă contactați dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să puneți întrebări despre cum am primit un împrumut.
    Iată e-mailul meu: [roxanamarcovei@gmail.com]
    Bun Binecuvântați-vă pe toți

    RăspundețiȘtergere
  7. Salut,
    Numele meu este doamna Tatiana Mihail Roșca din Pitești, vreau să informez publicul larg despre o organizație creștină creată pentru a oferi împrumuturi persoanelor în dificultate financiară. Deci, dacă vă aflați într-o situație financiară dificilă și aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere sau dacă aveți nevoie de un împrumut pentru a vă plăti datoriile sau pentru a vă plăti facturile, orice motiv care vă va face să căutați un împrumut, contactați-ne astăzi prin e-mail (marielagonzalezloan@gmail.com) pentru Biblie spune: "Luca 11:10 Căci oricine cere, primește, cel ce caută, și celui care bate, se va deschide ușa." ocazie să treci prin. Isus este același ieri, astăzi și pentru totdeauna mai mult. contactați acest e-mail acum: marielagonzalezloan@gmail.com pentru împrumutul dvs. de astăzi.

    RăspundețiȘtergere
  8. BINE ATI VENIT LA "MARIELA LOAN" Obiectivul nostru este de a oferi servicii financiare profesionale excelente tuturor.

    Ești om de afaceri sau femeie? Vă confruntați cu dificultăți financiare? Aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o afacere de mici dimensiuni și afaceri medii? Aveți un scor de credit scăzut și vă este greu să obțineți împrumuturi de capital de la băncile locale și alte instituții financiare? Aveți nevoie de bani pentru a investi în anumite domenii de specializare? Aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza finanțării insuficiente? Aceasta este o oportunitate de a obține un împrumut astăzi pentru a vă rezolva toate problemele financiare.

    Creditul nostru este 100% garantat pentru securitatea maximă este prioritatea noastră, obiectivul nostru principal este să vă ajutăm să obțineți un serviciu financiar autentic pe care toți meritați, programul nostru este cel mai rapid mod de a obține împrumutul de care aveți nevoie. rata dobânzii scăzută pentru a reduce presiunea asupra cheltuielilor lunare. Obțineți flexibilitatea de a utiliza în orice scop - de la vacanță, educație, până la achiziții unice.

    Oferim o varietate de servicii financiare care includ: Împrumuturi personale, Împrumuturi de consolidare a datoriilor, Împrumuturi de afaceri, Împrumuturi de împrumut, Împrumuturi garantate de împrumut, Împrumuturi ipotecare, Împrumuturi de împrumut, Împrumuturi student, Împrumuturi comerciale, Credite automate de credit, Împrumuturi de achiziție, împrumuturi pentru construcții, la rate de dobândă scăzute de 3% acordăm împrumuturi persoanelor fizice, companiilor și agențiilor. Obțineți cele mai bune rezultate pentru familia dvs., casa dvs. de vis și schema noastră generală de împrumut.


    Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații:
    (marielagonzalezloan@gmail.com)

    Vă rugăm să scrieți înapoi cu informații despre împrumut;

    INFORMAȚII DE ÎMPRUMUT

    DATE APLICABILE

    1) Numele complet:
    2) Țara:
    3) Adresa:
    4) Stare:
    5) Sex:
    6) Statutul căsătoriei:
    7) Locul de muncă:
    8) Număr de telefon:
    9) Poziția curentă la locul de muncă:
    10) Venit lunar:
    11) Numărul de credite necesare:
    12) Durata împrumutului:
    13) Obiectivele împrumutului:
    14) Religie:
    15) V-ați înregistrat înainte de:
    16) Data nașterii:

    Dacă sunteți interesat în obținerea unui împrumut, vă rugăm să ne contactați cu cererea dvs. de împrumut.
    Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații:
    marielagonzalezloan@gmail.com

    Salutari,
    Doamna MARIELA GONZALEZ
    marielagonzalezloan@gmail.com

    Așteptăm cu nerăbdare să vă sunăm cât mai curând posibil.

    RăspundețiȘtergere
  9. Articole bune, Ați auzit de LFDS (Le_Meridian Funding Service, Email: lfdsloans@outlook.com - ContactWhatsApp: +1-9893943740--lfdsloans@lemeridianfds.com) este ca serviciul de finanțare SUA / Marea Britanie, care îmi acordă împrumut de 95.000,00 USD să-mi lansez afacerea și le plătesc anual de doi ani acum și îmi mai rămân 2 ani, deși îmi place să lucrez cu ei pentru că sunt creditor împrumut autentic care îți poate oferi orice fel de împrumut.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt foarte recunoscător față de firma de împrumuturi Elegant pentru că m-a ajutat să obțin un împrumut de 600.000 USD cu ajutorul ofițerului de împrumut Russ Harry și voi fi întotdeauna recunoscător. Viața mea s-a schimbat, banii mi-au fost plătiți, dețin acum o afacere pe care o întrețineam pentru familia mea. Sunt recunoscător pentru tine, domnule Russ, și Dumnezeu să vă binecuvânteze. Le puteți contacta pentru asistență financiară pe e-mail: Elegantloanfirm@hotmail.com pentru asistența dvs. financiară.

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna!!! Practic, sunt sursa firmelor / investitorilor de investiții fiabile și convenabile, care pot oferi finanțare de proiecte, capital de afaceri sau împrumuturi comerciale pentru persoane, firme sau grupuri cu potențial proiect și afaceri.

    Nu ezitați să mă contactați dacă dvs. / persoanele de contact aveți vreodată nevoie de finanțare pentru afacerile, proiectele sau inovațiile lor. Dacă au vreun proiect care necesită finanțare, contactați e-mail: fristinlandloanfirm@hotmail.com

    RăspundețiȘtergere
  12. Instituții de credit de împrumut MĂ MÂNCUȚI CÂND NU ESTE NICI O SPERĂ (loancreditinstitutions00@gmail.com)

    Bună ziua tuturor celor de pe acest forum, eu sunt John Michael din SUA, nu-mi vine să cred că Dumnezeu nu există cu adevărat până când nu am fost răscumpărat și salvat de la robie financiară ... eram în criză financiară și trebuia să plătesc niște facturi. Am încercat să caut ajutor de la bănci, dar în niciun caz, am încercat, de asemenea, să căut ajutor de pe internet doar pentru a întâlni escroci care s-au prefacut creditor privat și au făcut bani cu suma de 15.000 $ și nu mi-au primit împrumutul, nu până când DUMNEZEU m-a prezentat dlui. Ilie printr-un prieten care a fost salvat de la o problemă financiară și i-a fost acordat un împrumut de 100.000,00 USD de către domnul Elijah, așa că i-am luat sfatul și am contactat instituțiile de credit împrumut, iar în termen de o săptămână mi-a fost acordat un împrumut de 250.000 USD. sfatul meu tuturor celor care caută un împrumut la o rată a dobânzii scăzută de 2%. Fac acest lucru pentru că sunt atât de fericit că sunt din robie financiară și sunt din nou plin de bucurie și viața este ușoară, mulțumită Domnului și domnului Ilie. Puteți contacta instituțiile de credit împrumutate prin (loancreditinstitutions00@gmail.com) SAU WhatsApp: +393510483991

    RăspundețiȘtergere
  13. Instituții de credit de împrumut MĂ MÂNCUȚI CÂND NU ESTE NICI O SPERĂ (loancreditinstitutions00@gmail.com)

    Bună ziua tuturor celor de pe acest forum, eu sunt John Michael din SUA, nu-mi vine să cred că Dumnezeu nu există cu adevărat până când nu am fost răscumpărat și salvat de la robie financiară ... eram în criză financiară și trebuia să plătesc niște facturi. Am încercat să caut ajutor de la bănci, dar în niciun caz, am încercat, de asemenea, să căut ajutor de pe internet doar pentru a întâlni escroci care s-au prefacut creditor privat și au făcut bani cu suma de 15.000 $ și nu mi-au primit împrumutul, nu până când DUMNEZEU m-a prezentat dlui. Ilie printr-un prieten care a fost salvat de la o problemă financiară și i-a fost acordat un împrumut de 100.000,00 USD de către domnul Elijah, așa că i-am luat sfatul și am contactat instituțiile de credit împrumut, iar în termen de o săptămână mi-a fost acordat un împrumut de 250.000 USD. sfatul meu tuturor celor care caută un împrumut la o rată a dobânzii scăzută de 2%. Fac acest lucru pentru că sunt atât de fericit că sunt din robie financiară și sunt din nou plin de bucurie și viața este ușoară, mulțumită Domnului și domnului Ilie. Puteți contacta instituțiile de credit împrumutate prin (loancreditinstitutions00@gmail.com) SAU WhatsApp: +393510483991

    RăspundețiȘtergere
  14. Salut tuturor, astăzi sunt super încântat. Am văzut comentarii de la persoane care au primit deja un împrumut de la Sabinhelps@gmail.com și apoi am decis să mă înscriu pe baza recomandărilor lor. În urmă cu câteva ore, am confirmat un total de 10.000 de euro pe care i-am solicitat din contul meu bancar. Aceasta este o veste foarte bună și sfătuiesc oricui are nevoie de un împrumut real pentru a depune o cerere prin e-mail: sabinhelps@gmail.com sau whatsapp la +79267494861.

    RăspundețiȘtergere
  15. COMPANIA TATULUI MEU ESTE MULȚI CU ACEASTA COMPANIE DE ÎMPRUMUT TATĂLUL MEU PRIMITE UN ÎMPRUMUT DE LA ACESTA COMPANIE DE ÎMPRUMUT E-mail: ... info_ramsayloaninvestment@yahoo.com


    Sunt Christina Maia din Germania, zâmbim cu această companie de împrumut. împrumuturi și împrumuturi personale de la această companie acum 2 săptămâni fără nicio dificultate. Cu doar nicio garanție și opțiune de transfer, vă sfătuim să nu alegeți persoana greșită dacă aplicați efectiv pentru un împrumut în numerar pentru proiectul dvs. și orice altul. publicăm acest mesaj pentru că TIM LANCE FINANCIER ÎMPRUMUT a făcut ca Tatăl Meu să se simtă recunoscător cu acest împrumut. Tatăl Meu l-a întâlnit pe acest cinstit printr-un prieten și om generos care ne-a ajutat să obținem acest împrumut. Pentru a vă reglementa viața, aveți nevoie de bani, sunteți blocați, nu aveți acces la credit bancar sau nu aveți avantajul unei bănci, trebuie să vă finanțați construcția, dezvoltarea imobiliară, creându-vă propria afacere în afacerea dvs. personală, ați văzut și trebuie să câștigați bani, un credit rău sau aveți nevoie de bani pentru a plăti facturi sau datorii. Așadar, vă sfătuim să contactați și să vă întâlnim pentru serviciile pe care le solicitați companiei. Finanțarea proiectului și împrumutul comercial. De asemenea, finanțăm împrumuturi și proiecte prin intermediul serviciilor de asociere în participație (JVC) folosind ca împrumut fără recurs, cum ar fi împrumutul fermei, mașinii, împrumutului, împrumutului de închiriere. e.t.c. răspundeți la e-mail info_ramsayloaninvestment@yahoo.com Sau numărul de apel WhatsApp? + 1321-5220-819

    Rata lor a dobânzii este de 2,50% până la 3% anual, în funcție și o perioadă de grație cuprinsă între 1 și 35 de ani de rambursare. de la 5.000 dolari la 200.000.000 dolari


    Contactați-l pentru mai multe informații, be.honest. Contactați-l prin e-mail al companiei: ... info_ramsayloaninvestment@yahoo.com

    Număr de apel WhatsApp? + 1321-5220-819
    Salutari

    RăspundețiȘtergere
  16. Aș recomanda fără rezerve să lucrez cu Frank Loan Services, dacă sunteți pe piață pentru o ipotecă la domiciliu. Am vorbit cu mulți brokeri în timp ce cumpărau împrumutul meu ipotecar online. De la primul contact, aș putea spune că este tipul de persoană în care aș putea avea încredere pentru a mă ajuta să iau cea mai bună decizie pentru mine și familia mea, oferă atât termeni scurți, cât și lungi împrumut în termen de 1-30 de ani, cu sau fără garanție, dar fără verificare de credit și serviciile lor sunt rapide, fiabile și de încredere, deoarece au fost testate și de încredere de mine, spre deosebire de alte companii. Serviciile lor includ împrumuturi de refinanțare, împrumuturi pentru camioane, împrumuturi pentru educație, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi personale, împrumuturi auto, împrumuturi de consolidare a datoriilor, împrumuturi de afaceri, împrumut garantat și negarantat, împrumut ipotecar, împrumuturi pentru locuințe și oferă împrumuturi la o rată a dobânzii foarte accesibilă de 2% persoane interesate trebuie să-l contacteze cu amabilitate prin e-mail: k.frankloans@gmail.com

    E-mail: k.frankloans@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  17. Aceasta este pentru a informa publicul larg că în prezent acordăm împrumut persoanelor care au nevoie de ajutor financiar la o rată a dobânzii scăzută de 3%. Dacă sunteți interesat să solicitați un împrumut, contactați-ne pentru mai multe informații prin: E-mail: protonloan2020@hotmail.com sau Mobile / Whatsapp: +1 (204) 410-2623

    RăspundețiȘtergere
  18. Vreau doar să spun un mulțumire foarte mare domnului Peter și tocmai am primit împrumutul de la compania de împrumut peterhelp chiar acum și am auzit despre această companie și am crezut că este o companie falsă, dar acum sunt atât de fericit că această companie m-a ajutat și 100% această companie este reală, așa că oricine are nevoie de un împrumut, aceasta este compania potrivită pentru a aplica de acum. Am solicitat un împrumut pentru afacerea mea de 250.000,00 euro și această companie m-a ajutat fără întârziere. Sunt atât de fericit că depun mărturie pentru această companie, deoarece Am văzut alte persoane făcând asta și sunt fericit că sunt printre oamenii care împărtășesc mărturii despre modul în care această companie m-a ajutat, așa că toată lumea, dacă aveți nevoie de un împrumut real, vă ajută asistentul. informațiile lor de contact sunt peterhelps01@outlook.com

    RăspundețiȘtergere
  19. Bună ziua tuturor, sunt foarte fericit că am primit un împrumut din partea europeană a lumii, sunt aici pentru a vă recomanda tuturor celor care au nevoie de asistență financiară să contactați domnul Peter pentru cererea dvs. de împrumut. Am avut nevoie de un împrumut de 40.000 USD pentru a cumpăra un mașină nouă și, de asemenea, pentru a-mi plăti facturile, l-am contactat pentru cererea mea de împrumut și primesc cu succes împrumutul meu. Contactați-l cu amabilitate pe domnul Peter pentru împrumutul dvs.: nu ezitați să îi trimiteți cererea dvs. prin e-mail: (peterhelps01 @ outlook. com

    RăspundețiȘtergere