Inteviu cu Maia Sandu

luni, 10 martie 2014

DESOLIDARIZARE

In atentia tuturor membrilor SCMD / CNSC

Doamnelor si domnilor,

In decembrie 1989, dupa o “pregatire de artilerie” de 10 ani, am fost prostiti sa iesim in strada gata sa murim pentru libertate si am primit, in schimb, “democratie”. Adica ne-au distrus toate capacitatile de productie si ne-au luat tot, pana la cenusa din vatra. Ca si polonezii, ungurii si alti estici, am ajuns o natiune de asistati social, body guarzi si “vedete”, adica practicante ale celei mai vechi meserii din lume.

Astazi este randul “ucrainienilor”, care ne-au “ajutat” in decembrie 1989, si la sol si in aer, in calitate de stiutori de limba romana, sa lupte pentru libertate si sa primeasca “democratie”.

Noi, ca “avansati”, ne aflam in fata etapei finale, pentru ca ne-a mai ramas ceva de pierdut – TARA! Orice iesire in strada, pe fondul hotiilor, minciunilor, jocurilor murdare, promisiunilor electorale nesustinute etc. ale clasei politice, nu ar face decat sa ne aduca, pentru a doua oara, in situatia de a ne sinucide.

In calitatea asumata de organizator al Societatii Civile (8 octombrie 2011), SCMD respinge orice indemn la dezlantuire oarba a nemultumirilor, fiind gata sa poarte un razboi inteligent pentru natiunea romana impotriva oricui si “pe limba” oricui. Noi chemam lumea la vot, adica la pedepsirea clasei politice prin vot, la 25 noiembrie 2014, respingand orice manifestare de isterie antinationala, clar provocata.

Pe cale de consecinta, informez ca dl. Ovidiu GROSU nu face parte din CNSC, indemnurile pe care le transmite catre Societatea Civila avand calitatea de apeluri personale, domnia sa fiind direct responsabil de continutul si probitatea acestora.

PRESEDINTELE SCMD
Col.(r) dr. Mircea DOGARU


Un comentariu:

  1. Google nu spune mare lucru despre Ovidiu Grosu exceptând ceva acțiuni privind Roșia Montană și inițierea unui proiect futurist de prin 2008, ”Valahii”, așa că nu prea înțeleg rostul apelului făcut de domnul Dogaru.
    Puțin probabil ca îndemnurile acestuia, către societatea civilă, pentru ieșirea în stradă să aibă ecou dacă nici îndemnurile SCMD de acum 2-3 ani, deși puternic mediatizate și motivate, nu reușeau să adune prea mulți oameni.
    Societatea Civică, cu sau fără SCMD în fruntea ei, nu prea este vizibilă, nici măcar aici în acest spațiu virtual dedicat ei, deci nici e nici un risc să dea buzna în stradă în această primăvară capricioasă și să-și dezlănțuie nemulțumirile, cum nu cred nici că va acționa în stilul inteligent pedepsind prin vot clasa politică, în principal pe 25 mai la europarlamentare căci în toamnă pe 2 și 6 noiembrie sunt alegerile prezidențiale.

    RăspundețiȘtergere