Stiri din campania pentru alegeri locale

Inteviu cu Maia Sandu

luni, 20 octombrie 2014

Multumiri membrilor CNRMULTUMIRI MEMBRILOR CNR


- In atentia tuturor membrilor SCMD –


Doamnelor si domnilor,

Votul final al CNR Alba Iulia 2014 a fost un vot majoritar pentru apararea dreptului la existenta al SCMD. Intelegand obiectivele jocului operativ basist la final de mandat, majoritatea membrilor SCMD si reprezentantii lor din CNR au decis sa treaca peste sentimentele si resentimentele provocate de valul de laturi aruncate, in ultima perioada, cu profesionalism si cu metodele politiei politice, asupra conducerii SCMD si sa apere dreptul la existenta al SCMD, ca singura organizatie capabila sa apere eficient, in actuala conjunctura, interesele tuturor categoriilor de militari si politisti dar si interesele nationale.

Pana la viitorul CNR, vom revedea, impreuna, proiectul modificarilor la Statut adoptate pe articole, deoarece, sub presiunea tensiunilor acumulate si a grabei, s-au strecurat si erori. De exemplu, introducerea intre sanctiuni a “revocarii”, masura administrativa aplicabila doar in cazul celor numiti, nu si a celor alesi. Impreuna si numai impreuna vom imbunatati functionalitatea sindicatului pentru ca aceasta forma de organizare si metodele ei de actiune au fost cu totul noi pentru toti si toti am fost obligati sa ne adaptam si sa invatam din mers.

Aducem, asadar, multumiri membrilor CNR care au dat un vot Ratiunii, transmitandu-le, totodata, rugamintea de a-si informa camarazii, amanuntit, asupra celor vazute, auzite, discutate si constatate.

Honor et Patria! Vae Victis!


BIROUL OPERATIV CENTRAL AL SCMD

3 comentarii:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=8OK9wlaGHMM

    RăspundețiȘtergere
  2. SCMD trebuie sa existe si sa-si continuie activitatea , desigur tinand cont de pdv al tuturor membrilor sai.Sindicatul trebuie sa se implice mai activ in sustinerea drepturilor reale si logice, rationale ale membrilor sai, sa lase pe cat posibil in grija altora drepturile tuturor "nedreptatitilor" cu pensii de mii de euro, cu indemnizatii grase acordate cu larghete de statul roman, cu pretentii peste pretentii . Daca tot se doreste " Dreptate pana la capat" , sindicatul sa militeze eficient( asa cum a dovedit-o de multe ori) nu cu jumatate de gura pentru noua lege a pensiilor militare, lege dreapta pentru toti, cu legatura cu activii si pentru reasezarea pensiilor militare pe baze trainice cu eliminarea unor mari deficiente actuale( pensii f mari la grade si functii mici si invers ), eliminarea pensiilor smecherite ori cel putin plafonarea si impozitarea suplimentara a lor , acordarea drepturilor rezervistilor( cazare in cam de garnizoana, bilete de odihna si tratament etc).Si mai sunt multe de facut, iata de ce sindicatul trebuie sa functioneze in continuare, cu o activitate imbunatatita.

    RăspundețiȘtergere
  3. Citind paginile publicate de SCMD, rasfoind pe cele ale sectorului 6, aproape am ajuns sa imi fie rusine sa mai spun unora ca sunt membru in acest cazan cu laturi. ,...Pentru ca asa se vede din exterior, pentru oricare dintre romanii ce intra pe aceste site-uri. Sa va fie rusine ! Oameni in toata firea ati ajuns sa va balacariti mai ceva ca la usa cortului. Izul ciolanului cocotat pe un fotoliu v-a adus in situatia de a va sfasia ca niste caini. Membrii acestui sindicat, atatia cati au mai ramas, platesc corizatie sa luptati pentru drepturile pierdute in regimul celor doi avortoni, Basescu- Boc, nu sa asiste la circul vostru..Sunteti o rusine pentru majoritatea pensionarilor.

    RăspundețiȘtergere