vineri, 27 februarie 2015

IN ATENTIA ADMIRATORILOR DOMNULUI NICOLAE TOBOSARU


IN ATENTIA ADMIRATORILOR
DOMNULUI NICOLAE TOBOSARU

Intrucat, de la mare departare si de la adapost, domnul lt.col. (r) Nicolae Tobosaru, membru al SCMD - Filiala 1 Bihor, isi permite sa faca propaganda neocona printre membrii sindicatului, atribuindu-mi sentimente si pozitii antiamericane, sub pretextul ca-i raspund, voi “bate saua sa priceapa iapa” si, renuntand sa-l intreb in ce relatii este cu grupul Liei Roberts, ma voi multumi sa fac urmatoarele precizari pentru cei care nu au avut rabdarea sa urmareasca serialul publicat de mine pe site-ul SCMD, in vara trecuta, in perspectiva alegerilor:
 • Oricat am fi de idioti, nu mai putem privi SUA ca pe un tot unitar, asa cum ne pretinde domnia sa. De o parte sunt neoconservatorii (neoconii) care au infestat, aproape complet, Partidul Republican, inca din timpul lui Carter, infiltrandu-se la varf si in Partidul Democrat, prin troika - Biden, Kerry, Nuland, adjudecandu-si Congresul la 4 noiembrie 2014, iar de cealala, America traditionala care mai rezista prin presedintele Obama, Pentagon si Departamentul de Stat.
 • America statala este cea care a inlocuit Germania nazista, puterea bipolara pe planeta Pamant devenind, de la 3 martie 1944, binomul SUA-URSS, astazi SUA – Rusia. In timpul razboiului, SUA si Rusia au decis soarta lumii, infiintarea ONU, institutiilor bancare mondiale si tratatelor militare “adverse”. Impreuna au creat cele mai mari minciuni manipulatorii ale secolului XX: “Razboiul Rece”si “Cortina de Fier”.  Primul reprezinta starea de fapt, de “pace armata” intre musulmani si catolici, concept lansat in Spania secolului XIII, iar cea de a doua expresie a fost lansata de Goebbels, la 25 februarie 1945, in “Das Reich”, pentru a avertiza omenirea ce se va intampla in Europa de Est dupa retragerea trupelor germane. Ambele au fost utilizate de puterea bipolara americano-rusa pentru a-si tine in frau “cateii”: cei vestici, sub amenintarea pericolului “comunist”, cei rasariteni, sub amenintarea pericolului “imperialist”. Si au guvernat lumea linistiti timp de 50 de ani!
 • Impotriva binomului americano-rus, un grup de ganditori alsacieni si loreni, sub lozinca “Go home yanks!”, au creat, la 9 mai 1950, miscarea Europei unite, ca o rezistenta comuna a statelor din Vest, care dispuneau de tehnologie, nu si de resurse, si din Est, care aveau resurse si forta de munca ieftina. Cu Franta la conducere, proiectul prevedea mai multe etape: CECA – UEO – UE – SUE (Statele Unite ale Europei), pentru ca Europa in integrum sa mai aiba un cuvant de spus in politica planetara a mileniului III. Dar nu acest proiect a daramat binomul SUA – Rusia, pentru ca ideea europeana a fost puternic lovita prin unificarea Germaniei, in 1989, prin preluarea controlului proiectului de catre Germania (infiltrata si manipulata de rusi, ca de obicei) si ucisa, prin respingerea Constitutiei SUE, in 2003. Marii adversari, nu numai ai binomului SUA – Rusia, ci si ai tuturor statelor existente, au fost si sunt neoconii sau neoconservatorii.
 • Cine sunt neoconii? Indiferent ce aberatii debiteaza “minunatii” nostri istorici, analisti si jurnalisti despre “comunismul” care n-a existat niciodata, nicaieri, cu atat mai putin in Romania, la 25noiembrie 1936, Stalin a PROCLAMAT VICTORIA DEFINITIVA A SOCIALISMULUI IN RUSIA si a trecut la lichidarea comunistilor (desfiintand Komintern-ul). Fugind mancand pamantul, acestia au invadat intreaga Europa (fiii si nepotii lor l-au lichidat pe nationalistul Ceausescu si ne dau “democratie” si noua, astazi), cei mai periculosi stabilindu-se cu Trotky in Mexic, de unde au penetrat SUA. Ei actioneaza si astazi dupa invataturile lui Karl Marx, potrivit caruia, “Comunismul” se va instaura in cea mai dezvoltata tara a lumii (SUA), pe cale pasnica, prin concentrarea la varf a capitalurilor, transnationalele ajungand sa transceada statul, care devine inutil si trebuie desfiintat. Profitand de esecul razboiului din Vietnam si altoindu-se pe valorile conservatoare traditionale americane, trotkystii au dat asaltul pentru preluarea puterii in SUA. Au renuntat la culoarea rosie in favoarea celei portocalii si la denumirea de “comunism” in favoarea celei de “globalism”. De 30 de ani indreapta SUA spre dezastru, nemairezistandu-le decat o mica citadela republicana in jurul lui Patrick Joseph “Pat” Buchanan si majoritatea democrata, astazi, in jurul lui Obama.
 • Potrivit neoconilor, “Tot ce este mic este minunat” (Principiul Leopold Kohr), adica state sub 10.000.000 de locuitori, cu o populatie de sclavi care sa traiasca in conditii prestabilite si care sa nu mai aiba acces la propriile bogatii. Neoconii au inventat popoare si au distrus Cehoslovacia, Iugoslavia, Federatia Rusa si Ucraina, ei au initiat distrugerea Canadei (Miscarea “Je me souviens”), Italiei (experimentele Padania si Venetia), Marii Britanii (Referendumul pentru Scotia), Spaniei (Catalonia, Galicia si Vascuna), Frantei (Corsica) etc. Ei incearca, sistematic, sa distruga Romania, incitand iredentismul unguresc si SUA (prin Miscarea Hispanidad si Armata de eliberare a Texasului). Lor le-au apartinut si le apartin toti tradatorii portocalii ai tarilor europene, inclusiv Basescu, introdus de MRU la Joe Biden, prin turbulentul senator Bruce Jackson, in 10 martie 2005.
In contextul de mai sus, in mod firesc, de la infiintarea SCMD, am intins o mana tuturor militarilor lumii ca potentiali aliati impotriva celor care, vrand sa ne distruga statele, ne vizeaza, in mod direct, drept pricipala piedica in calea atingerii obiectivelor lor. O prima discutie cu un reprezentant al Pentagonului am avut-o in 2011si nenumarate discutii cu raportorul Departamentului de Stat american pentru Romania si Moldova de atunci in coace. Acesta a fost si sensul discutiilor cu Dughin, consilierii lui Netanyahu si altii. Da, am fost si sunt pro Obama, pro Pentagon, pro Detartamentul de Stat si impotriva a tot ceea ce reprezinta Joe Biden. Adica impotriva “globalismului/comunismului” care vizeaza distrugerea Romaniei ca stat. Cu atat mai mult, cu cat la aceasta solutie au ajuns si Putin si satelitii lui europeni, in primul rand Merkel. Dupa lovitura de stat, partial esuata, din 16 noiembrie 2014, singura solutie pentru Romania sa mai existe ar fi reechilibrarea balantei, prin impunerea, de catre Obama, a unui premier pro american in sensul de pro Pentagon si pro Departamentul de Stat.
Sansele noastre sunt minime si consider ca am mult mai multe lucruri de facut decat sa raspund tuturor slugilor “globaliste” si tuturor agitatilor care, din interese meschine, individuale sau din ambitia fudulului, lovesc din interior SCMD, structura care ar fi trebuit sa fie pana acum catalizatorul rezistentei nationale. Pseudopartidele sunt demantelate astazi, liderii istorici si neistorici sunt in puscarie sau urmeaza sa intre, economic am fost distrusi, militar suntem de tot rasul, astfel incat, pentru a termina odata problema romaneasca, Putin a sponsorizat cu 16 miliarde euro isteria ungureasca, care urmeaza sa se manifeste “hibrid” din 15 martie a.c. De ce? Ca in 1990-1992 cand, pentru a impiedica unirea fostei RSSM cu Romania, Gorbaciov  a declansat razboiul pe Nistru! Vom fi loviti in vest, ca sa nu revendicam dreptul de aparare a romanilor din teritoriile furate Romaniei statale:
 1. “La Margine”, “u Craina” in traducere, adica 44.500 km patrati de pamant romanesc, intre Nipru si Bug, furat de rusi Tarii Moldovei, la 12 septembrie 1740;
 2.  Transnistria, 69.000 km patrati furati de rusi, la 31 decembrie 1791;
 3.  “Basarabia”, 45.630 km. patrati, furati de rusi la 28 mai 1812;
 4.  “Bucovina”, adica 6000 km. patrati furati de germani in 1775, sub numele de Moldova de Nord si botezati “Bucovina” in 1786, rapiti de rusi in 28 iunie 1940;
 5.  Herta de 340 km.patrati, furati de rusi tot atunci, precum si cate 10.000 de km. patrati Pocutia, Ivano-Frankivsc-ul natal al stramosului lui Vladimir Putin, terzimanul roman Stefan Putina sau Maramuresul istoric, cu Rahau, Teaceu, Slatina si Peri.
Toate astea se afla in constructia germano-austro-ungara, botezata in 1894 “Ucraina”. Iar noi nu suntem la masa tratativelor, datorita politicii tradatoare a neoconului Basescu. Ba, mai mult, suntem pe cale sa pierdem tot, in fata agentilor lui Soros care ne controleaza, astazi, informativ.
Daca dispare Romania, s-au dus si drepturile noastre. Asta trebuie sa inteleaga cei ghidati doar de filozofia burtii. O singura raza de sperana avem. Dupa infrangerea din 4 noiembrie din Senatul SUA, care l-a costat pierderea principalului lider militar Mike Hagel, dupa esecul din 4 decembrie 2014, cand a incercat sa-l puna in fruntea Pentagonului si a fost refuzat, pe Ashton Baldwin Carter, Obama a inregistrat o uriasa victorie, readjudecandu-si Pentagonul la 12 februarie a.c., cand a profitat de infrangerea neoconilor la Minsk, de catre trio-ul Putin, Merkel, Hollande si l-a impus pe Carter cu o majoritate zdrobitoare.
In concluzie, traiasca Romania! Traiasca America lui Obama! Jos “Globalismul”! Jos America lui Biden, Nuland, Mc Cain, a Liei Roberts si a lui Basescu sau a lui …..  Nicolae Tobosaru! Adica jos “comunismul”!
Daca am pierdut industria, pamantul, Armata, aurul, uraniul, vanadiul, gazele, petrolul etc., sa pastram, macar, fabrica de apa grea de la Turnu Severin! Reamintesc, tuturor membrilor SCMD, conditia impusa la intemeierea fiecarei filiale: “Misiunea SCMD este sa apere, nu numai interesele celor ce au depus juramant de credinta patriei, ci ale natiunii in ansamblu. Misiunea noastra este sa recuperam pentru romani, metru cu metru si piatra cu piatra, Romania! Pentru asta am fost pregatiti si platiti de natiunea romana.In SCMD intra cine doreste. Ramane cine este in stare sa lupte!”

Presedintele SCMD,

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Un comentariu:

 1. Domnule Mircea Dogaru,

  Nu știu cine este dl. Nicolae Toboșaru și nici nu i-am citit “propaganda neoconă” sau criticile pe care vi le-a adus.
  Dar ca membru al Consiliului Național al Societății Civile, în numele căruia dumneavoastră luați atitudine împotriva unui segment politic american, mă văd obligat să ripostez.

  Din cele expuse, cu părere de rău, constat că sunteți extrem de confuz privind realitățile politice ale Americii și, din păcate, împărtășiți curentul de opinie pro-rus al lui Alexandr Dughin.
  În America există două doctrine: una liberală (care din punct de vedere al conceptului politic american înseamnă o politică socială și mai de stânga, inclusiv la nivel economic) și una conservatoare (care constă în apărarea valorilor tradiționale ale societății și familiei; apărarea “ad integrum” a Constituției și prevederilor sale; doctrina militară de apărare a Americii, protejarea intereselor țării și a cetățenilor săi, precum și loyalitatea față de aliații săi).
  Vi se pare că acești conservatori din Partidul Republican au o altă doctrină decât cea a românilor cu sentimente naționale? Cred că nu. Singura deosebire este că republicanii-conservatori, atunci când ajung la putere, aplică activ această doctrină, în timp ce eventualii politicieni români cu vederi naționale (eu nu prea i-am întâlnit) rămân la nivelul declarațiilor formale și populiste.

  Adoptarea limbajului anti-american al “distrugerii statelor de către americani” face parte, în opinia mea, din propaganda rusească extrem de activă, în România.

  Legat de globalizare, mă miră că dumneavoastră o vedeți ca o parte a “răului American”, împotriva căruia s-ar ridica Putin, dar îl aprobați pe Dughin ideologul acestuia și, se pare, prietenul dumneavoastră. S-ar putea să nu cunoașteți în detaliu doctrina lui Dughin, o doctrină globalizatoare mai periculoasă decât tot ce a apărut până acum.
  În articolul meu “Unicitatea Românească” (http://mipopescu.wordpress.com), care este o schiță de concept național, atrag atenția că Dughin duce la un nivel superior noul curent “postnaționalist”, numit și “non-naționalist”, care promovează pierderea importanței națiunilor în favoarea entităților supranaționale și globale.
  A propos, același lucru l-a susținut public și Traian Băsescu, prin afirmația că este necesară pierderea unor prerogative de suveranitate ale României pentru întărirea UE. Vi se pare acest lucru patriotism?

  Restul scrisorii mele de raspuns se afla la adresa (http;//mipopescu.wordpress.com)

  RăspundețiȘtergere