Stiri din campania pentru alegeri locale

Inteviu cu Maia Sandu

duminică, 6 septembrie 2015

PSD si refugiatii

​Dupa ce am scris "Modificarea demografica a Romaniei" (https://mipopescu.wordpress.com/11-national/modificare-demografica/), am constatat ca propaganda pro-acceptarea-colonizarii Romaniei s-a intetit.
Cel mai vehement sustinator al acestei politici de acceptare a unor mase mari de populatii straine in Romania a devenit partidul de guvernamant.
Intr-adevar, se poate constata ca PSD-ul (vezi si interventia lui Victor Bostinaru la PE) a preluat papagaliceste propaganda lui Hollande (nu-i de mirare, fiind din tabara socialista), dar si a Germaniei, fara sa tina cont de Constitutia Romaniei - Art. 3 Par. (4) - sau de consultarea cu poporul roman prin Referendum.

Poate marea moschee prevazuta la Bucuresti si implementarea acestei mari mase de populatie musulmana fac parte dintr-un proiect bine gandit de autoritatile inconstiente ale Romaniei pentru a crea un centru important al musulmanismului european.
Nu-mi plac teoriile conspiratiei, dar exista o coincidenta intre desele vizite ale premierului roman in tari musulmane (Turcia, Dubai, Arabia Saudita, etc) si pozitia sa activa atat in sustinerea moscheii cat si a planului de acceptare a mii de refugiati musulmani in Romania.

Se pare ca politicienii romani  habar nu au ce inseamna ciocnirea civilizatiilor si accepta orbeste ca un grup etnic de o cultura total opusa culturii nationale romanesti sa fie implementata pe teritoriul national. In plus, acest grup are o vitalitate sporita; un simt al frustrarii capabil sa se transforme in orice clipa in actiuni violente si ciocniri cu populatia autohtona; o putere de recreere mult mai mai mare decat a romanilor, ajungand la un moment dat sa constituie o minoritate combatanta cu pretentii sporite sociale si politice.
Practic, vor fi o amenintare pentru pacea sociala si STABILITATEA NATIONALA (vezi exemplele din Franta, Olanda, etc).

In acest fel, un presedinte inconstient si un guvern PSD vor ramane in Istoria Romaniei ca principalii factori ai implementarii si dezvoltarii comunitatii musulmane pe teritoriul Romaniei si a amenintarii viitorului natiunii romane.
Inca nu-i tarziu ca membrii PSD sa aiba o discutie serioasa cu Victor Ponta pentru a-l readuce cu picioarele pe pamant din norii ideologici in care pluteste.

In istorie exista o legenda cu un talc aparte, dar foarte actual in ziua de astazi.
Fenicienii sub conducerea reginei Dido, ajunsi in Africa de Nord (pe unde este Tunisia), au cerut o bucata de pamant de la berberi pe care sa se aseze. Au fost refuzati.
Au cerut atunci sa cumpere un teren cat marimea unei piei de bou intinse. Berberii au acceptat targul.
Fenicienii au taiat fasii extrem de subtiri din pielea de bou pe care le-au pus cap la cap si le-au intins pe pamant pe o suprafata cat un sat, avand pe o latura tarmul marii (deci au scutit ceva piele). Acolo s-a infiintat Cartagina cea care a devenit un pericol pentru Imperiul Roman (a se vedea Hannibal si razboaiele punice).

Mircea Popescu
Tel. 714-501-5534
​4 septembrie 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu