luni, 16 noiembrie 2015

“FIGURANTILOR, PENTRU MORTALA LOR NEVINOVATIE !”

-In atentia Societatii Civile organizate (CNSC) –
                                              Motto:
                                                                                    “Vin ai nostri,
                    Pleaca-ai nostri,
                  Noi ramanem
                     Tot ca prostii!”
Stimati camarazi de lupta impotriva regimului criminal de dictatura basista,
Titlul acestui apel la memoria si capacitatea dvs. de intelegere nu ne apartine. Apartine scriitorului Tudor Eliad, aventurier roman, luptator evreu pe inaltimile Golan, scriitor si scenarist francez. Vanduta intr-un milion de exemplare in Franta, in 1990, lucrarea sa despre “coproductia” serviciilor secrete apartinand tuturor statelor membre ale celor doua tratate (NATO si Varsovia), “Timisoara mi amor” a fost cu grija ascunsa in Romania, desi a aparut in doua editii in 2006-2007, la “Globus” si “Nemira”. Cu atat mai mult este prohibita astazi cand istoria se repeta.
Si in noiembrie 2015, si in noiembrie 2014, si in decembrie 1989 si in august 1944 … si tot asa de 2000 de ani, minunatul tineret roman a fost scos in strada sub lozinca “sa fie bine si tot romanul sa prospere”. Si, de fiecare data, a varsat sange in folosul manipulatorilor, adica al propriilor asasini. In decembrie 1989, minunatul tineret al soacrei serviciilor franceze (Doina Cornea) astazi … minunatul tineret al ginerelui acelorasi servicii franceze! Curata evolutie dialectica “in spirala”! Ca de la soacra la ginere! In 89 se stia, cu luni de zile inainte, ca va veni unul Iliescu. Meritele lui? Ca avea ascendenta minoritara si, la o pileala in avion, l-a criticat pe Ceausescu. I s-a inventat si o biografie prin furtul CV-ului Primului Pregatit, Vladut Nisipeanu, cum ca ar fi fost coleg cu Gorbaciov. In noiembrie 2015, se stia cu luni de zile inainte ca va veni unul Dacian Julien Ciolos, cu ascendenta minoritara, omul care l-a infundat, la ordinul lui Basescu (pentru a scapa de intrebarile incomode privind neregulile de la agricultura), pe Dan Voiculescu, desi nu avea calitate procesuala, fiind “marsrutizat” drept rasplata spre Bruxelles, unde avea sa devina coleg cu noii stapani Junker si Tusk. Despre rudenia cu generalul “Vulpea” nu s-a spus inca nimic!
Pe 6 decembrie 1989, la Varsovia, si pe 9 decembrie 1989, la Berlin, se manifesta in fata ambasadelor romane sub lozinca “Opriti masacrele de la Timisoara!”. “Masacre” care aveau sa inceapa pe 17 decembrie, prin impuscarea la ora 11.23 a fruntasului Zduria Adrian. Urmatoarele 4 victime aveau sa fie tot militari. La televiziunile romane de expresie “ruso-germana”, pardon “europeana” se stia cu doua saptamani inainte ca va veni Ciolos si ca ceva va “exploda” dovada ca obisnuitii localului “Colectiv” au fost sfatuiti sa se retraga la momentul oportun.
Pentru ca Ceausescu nu se dadea dus, s-a regizat un spectacol cu peste 1200 de morti. Datorita actiunii patriotilor nu s-a atins numarul preconizat de 60000. Pentru ca Ponta nu se dadea dus, in ciuda rugamintilor, cererilor de demisie gorghiste si motiunilor penibile de cenzura, “a trebuit sa moara oameni pentru ca acest guvern sa demisioneze”! Ne-a comunicat-o cea mai autorizata voce, beneficiara precedentei lovituri de stat, partial reusita, din 16 noiembrie 2014. O voce integra, cu procese pierdute, nu fabricate si pe rol, ca Ponta!
In decembrie 1989, anticipand mortii, manipulatorii i-au mentinut pe civili in strada prin vocea Janei Gheorghiu, altfel prietena intima a Zoei Ceausescu, cea care a prezentat cadavrele de la morga drept victime ale securitatii. Iar pe militari i-au inflamat prin lichidarea ministrului Milea, astfel ca si-au trasformat tancurile in tribune ale “revolutiei” incetand sa se mai bata cu cei circa 120000 de luptatori Spetznat, Omon, Keod etc. antrenati in Afganistan sau in lagarele din Ungaria, pe macheta Transilvaniei de la Debretin si adusi ca turisti in Romania inca din luna iunie ’89. In noiembrie 2015, mortii (deocamdata 56, dar anuntati ab initio de un post de televiziune a trece de 80) erau reali. Ramane de vazut daca a fost vorba de coincidenta sau de premeditare. In orice situatie insa, conform tuturor definitiilor, la Clubul Groazei a avut loc un Holocaust! Manipularea sub impactul emotional s-a axat pe cuvintele “strada” si “demisie”. Cea mai autorizata voce a indemnat, intr-un moment de maxima solidaritate nationala, cand toata lumea plangea la priveghi, ca indureratii tineri sa iasa in strada. Urmat de Basescu! Noul Guru sau noul Brucan, personaj care figureaza drept jurnalist dar pe care il gasiti pe “Goagal” drept om de afaceri cu interese in domeniul petrolului (in fapt IT) si cu avere personala estimata la 40-50 milioane euro, a rostit obsedant si ca nuca in perete, cuvantul “demisie”, pana a prins.
Pe fondul unei campanii de peste un an de zile impotriva tuturor institutiilor statului (cu exceptia DNA) dar in primul rand a Parlamentului si a clasei politice, dezvoltata de trompetele lui George Soros, figurantii au fost impinsi in strada sa-si strige, fara solutii, nemultumirea. Repetand a doua oara scenariul Crin Antonescu, desi nu avea motive, Ponta a demisionat, trantind si guvernul si majoritatea parlamentara.
Dragi romani sunteti niste eroi!”, a proclamat cea mai autorizata voce. Fals! Am fost nu eroi ci numai “oi” manate spre abatorul popoarelor de catre serviciile ruso-germao-austro-ungare si transnationalele comunismului elaborat, portocaliu!
In decembrie 1989 am fost manati in strada impotriva sistemului socialist, botezat in mod ticalos “comunist”, desi acesta se prabusise peste tot in Europa, pentru ca, odata cu sangele, trebuia sa ne pierdem industria concurentiala si orice capacitate de productie, pamantul, bogatiile solului si subsolului, locurile de munca, viitorul nostru si al copiilor nostri pentru a ne reintoarce prin “restitutio in integrum” la starea initiala de sclavi si la bocetul national: “Muntii nostri aur poarta/ Noi cersim din poarta-n poarta”.
De ce au trebuit sa iasa figurantii in strada in 2015? Pentru ca societatea civila reala (nu naimitii si tradatorii din ONG-urile lui Soros), organizata in jurul S.C.M.D. ca C.N.S.C., in 2011, avertizand actuala clasa politica de plans, ca USL-ul este ultimul experiment prin care poate convinge si ca decesul acestuia va fi sinuciderea ei, prin “contract social”, le-a impus in 2012 lui Ponta, Crin si Daniel un program de reforme propus de reprezentantii tuturor categoriilor socio-profesionale si de varsta (inclusiv galeriile de fotbal). CNSC a rezistat pentru ca s-a organizat pe orizontala, cu lideri pe domenii, conform tacticii razboiului total. USL nu! Au disparut rand pe rand liderii USL, datorita criminalei “coabitari”, extern impusa, cu Basescu si oamenii acestuia. In locul debasificarii si legislatiei reparatorii promise, ne-am trezit cu amanari sine die, promisiuni neonorate, minciuni. Boicotati de Media am declansat miscarile de protest anti-USL la 4 martie 2013, un nou val de procese ale rezervistiilor si ceferistilor in iulie 2013 si am incheiat cu manifestatiile anti-PSD din luna electorala octombrie 2014, avertizandu-l pe Ponta ca va pierde in fata oricui, (cu exceptia doamnelor Macovei si Udrea) chiar si a unui stalp de telegraf, nu datorita “Diversiunii Diaspora” orchestrata de servicii externe si slugi interne, ci datorita milioanelor noastre de voturi.
Dupa esecul din noiembrie 2014, cu sula in coaste, ca sa aiba sprijinul nostru, Ponta a dat drumul legilor a caror promulgare o promisese pana la 9 noiembrie… 2012. Legi de relaxare fiscala, legi de salarizare decenta pentru toti bugetarii, indeosebi pentru aliatii nostri din invatamant si sanatate, pentru grefieri, piloti, functionari publici, rezervisti etc. Ne-am impotrivit criminalei OUG nr. 95/2014, conceputa ca diversiune impotriva revolutionarilor si militarilor si a celorlalte monstruozitati (asa zisele legi impotriva comunismului) ouate de saltimbanci, adica de poeti, scriitori si teleasti cu mintea pe par, profitori in trecut, profitori astazi, si care se cred genii neintelese, dispretuindu-si propriul public. Totul mergea spre bine, de la 1 ianuarie 2016 urma sa se reinvioreze economia, punandu-se bazele relaxarii fiscale si sustinerii initiativei private, salariatii si pensionarii urmau sa treaca de nivelul de supravietuire, cand s-au produs Holocaustul si … Strada. Ce-au castigat imberbii nostri copii si nepoti manipulati? Au furat victoria societatii civile, au pus sub semnul intrebarii existenta Romaniei, au dat posibilitate marilor asasini economici mondiali sa implementeze un guvern neales de nimeni, format nu din tehnocrati ci din slugi bine platite ale cercurilor de influenta si decizie economico-financiara. Bizar este ca marea majoritate sunt fosti basisti. Drept urmare, faptul ca vin cu aceeasi teorie ca noi romanii nu avem voie sa traim decat prin reprezentantii nostri, ca se impune (in interesul FMI-ului si al plosnitelor bancare) austeritatea, anularea masurilor legislative ale unui guvern care si-a gasit, dupa 3 ani de obedienta, curajul sa o carmeasca spre normalitate, noi taieri de salarii si pensii. Dar uita un lucru! Prostiti cu mirajul libertatii, fiind prin nastere nu vite de jug ci “zoon politikon”, satui de pseudorevolutii, pseudopoliticieni si pseudoformatori de opinie, oamenii acestei tari nu vor mai accepta minciuna. Pentru ca ne-am nascut cu minciuna ca trebuie sa strangem cureaua acum, ca sa traim omeneste candva, la pastele cailor, am crescut cu aceasta minciuna si, unii dintre noi, am imbatranit cu ea si ne-am cam saturat. Nicaieri nu scrie, in nici o Carte Sfanta, ca numai unii, putini la numar, au dreptul sa traiasca, in timp ce majoritatii i se refuza pana si dreptul la supravietuire!
Daca maine 17.11.2015, acest guvern nedorit de nimeni, strain de aspiratiile si interesele romanilor, impus prin sange de marii asasini economici mondiali, va trece, ii vom privi pe toti parlamentarii care ii vor acorda votul drept arestabili manipulati si tradatori. Iar la prima tentativa de stopare a cursului ascendent al procesului legislativ de normalizare, vor auzi din nou indemnul, de sorginte germana, lansat de strada dictatorului Basescu si criminalelor sale guverne: “Mai bine un sfarsit cu groaza decat o groaza fara de sfarsit”! Pentru ca nu vom mai permite batjocura si, mai ales, ca in 1940, sfartecarea si distrugerea, fara lupta, a Romaniei! Asa sa ne ajute Dumnezeu!
Honor et patria. Vae victis!
p/ C.N.S.C.
Presedintele S.C.M.D.
Col. (r.) dr. Mircea DOGARU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu