Inteviu cu Maia Sandu

luni, 4 ianuarie 2016

Alianta Civica ROMANIA CURATA va sustine mitingul din 24 ianuarie a.c.

ALIANTA CIVICA REVOLUTIA CURATA
Fratia Bucurestenilor, AS.CER SENIN, AS ROMANILOR SINCERI
Sibiu-Aleea Sibiel nr.18
Bucuresti-str Calugareni nr. 27
tel 0771742398

COMUNICAT

Gruparea noastra va sustine mitingul din data de 24 ianuarie, initiat de SMCD, Sindicatele profesorilor si ale medicilor, gruparilor de revolutionari. Le solicitam tuturor membrilor nostri sa sprijine prin mijloacele lor aceasta manifestatie care ar putea deveni un semnal puternic in ceea ce priveste repunerea Romaniei pe drumul sau firesc. Alianta Civica REVOLUTIA CURATA este impotriva oricarei masuri de austeritate sau care aduce atingere in sens negativ ORICAREI CATEGORII SOCIALE, considerind ca nu populatia este cea care trebuie sa achite facturile managementului defectuos de tara. UN DREPT CASTIGAT NU SE POATE ANULA in nici o tara civilizata din lume, singura tara in care se aplica acest principiu, fiind ROMANIA.
 
REVENDICARI:
1. Incetarea imediata a oricarei masuri care diminueaza sau aduce atingere scaderii nivelului de trai al fiecarui traitor in ROMANIA.
2. Desecretizarea tuturor actelor, a contractelor, a deciziilor care se iau sau se fac pe banii romanilor si in numele romanilor.
3. Cresterea cu 50 la suta, fara posibilitati de diminuare a pedepselor pentru faptele de coruptie si reintroducerea in Codul Penal a infractiunii de subminare a economiei nationale, precum si imprescribilitatea acestor fapte.
4. Acordarea respectului meritat pentru toti revolutionarii din Decembrie 89, pedepsirea prin lege a celor ce fac propaganda impotriva REVOLUTIEI DIN 89, pe modelul legilor holocaustului si redeschderea dosarelor revolutiei. Tragerea la raspundere a tuturor celor ce au contribuit la inchiderea sau clasarea crimelor din 1989.
5. Incetarea prigoanei impotriva armatei romane, prin tot felul de acte normative, respectiv art.40 din OG 57, astfel incit respectul acordat armatei romane sa fie repus in locul pe care o armata trebuie sa il aiba intr-o tara demna.
6. Alocarea obligatorie a 6 la suta din PIB pentru invatamint, legi de protectie a personalului didactic, astfel incit sa nu le mai fie incalcata demnitatea dascalilor acestei natiuni sub nici o forma. Eliminarea structurilor mafiote din invatamint.
7. Incetarea pe o perioada de trei ani a oricarei forme de exploatare forestiera, timp necesar pentru refacerea masei lemnoase a Romaniei, obligarea ca la orice copac taiat sa fie plantati in loc alti trei.
8. Incetarea explorarii sau exploatarii gazelor de sist sub orice forma.
9. O lege a oieritului care sa fie in favoarea crescatorilor de oi din Romania si nu masuri cu caracter temporar de potolire a miscarilor de strada.
10. Limitarea drastica a vinatorii in ROMANIA, prin tarife triple pentru fiecare vinator.
11. Cresterea la 35 la suta din volumul exploatat pe an a redeventelor pentru exploatarea resurselor naturale.
12. Lege electorala prin care si persoanele sau gruparile care nu dispun de bani (de regula sifonati din bugetul statului) sa poata accede la pozitii de decizie.
IN CAZUL IN CARE ACESTE REVENDICARI NU VOR FI SATISFACUTE, ALIANTA CIVICA REVOLUTIA CURATA va folosi toate pirghiile legale pentru demiterea Guvernului si declansarea alegerilor anticipate.

Presedinte,
Alex Oprea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu