Stiri din campania pentru alegeri locale

Inteviu cu Maia Sandu

marți, 31 mai 2016

Cu cine votam?

IN ATENTIA MEMBRILOR SCMD/CNSC
Domnelor si domnilor,
La sfarsitul unei inexistente campanii, suntem mai nelamuriti ca in prima zi. Nu cunoastem toti candidatii si ne putem trezi cu surprize, ca la  Sectorul 1 Capitala, unde liberalii l-au pus pe dl. Nazare, fostul ministru adjunct de finante al lui Boc, omul care si-a pus semnatura pe taierile de pensii si salarii. Si nu le cunoastem programele!
In acord cu aliatii nostrii, va retransmitem rugamintea de a merge la vot pentru a rasturna toate jocurile de culise, in special cele externe, votand omul, nu partidul.
            Recomandam sa-i votati pe toti membrii SCMD/CNSC candidati, indiferent de partid.
La Craiova, va recomandam sa votati Lia-Olguta Vasilescu, pentru ca ne-am saturat de modul in care Justitia isi baga nasul in politica.
La Bucuresti, candidatii au fost impartiti, de jocul mediatic, in doua “plutoane”. Oferta plutonului fruntas este:
1. Robert Turcescu, flasneta lui Basescu, omul ne-a insultat pe toti zilnic, ani la rand, la B1TV, ba si-a mai batut joc si de gradul militar. Exclus sa-l votam!
2. Catalin Predoiu, cel care ca ministru de justitie al lui Boc, a dat ministrilor ordine cum da interpreteze  principiile de drept in procesele cu pensionarii, si judecatorilor ce decizii sa ia importriva noastra. Exclus sa-l votam!
3. Nicusor Dan, omul format de George Soros si promotor al intereselor „Aedificia Carpati”. Sa candideze in Delaware-USA, nu in Bucuresti!
4. GABRIELA VRANCEANU-FIREA, aliatul nostru in rezistenta antibasista din anii 2009-2014. RECOMANDAM VOT FIREA!
Aceia dintre noi, care nu pot desprinde omul de partid si ii reproseaza doamnei Firea apartenenta la PSD, au o alternativa in persoana colegului nostru din „Plutonul 2”, dl. Comisar (r) Petrica DIMA, candidat PSR.
La sectoarele Capitalei, ne-am anuntat de la inceput sustinerea, la Sectorul 2, a d-lui senator DUMITRU PELICAN (PER), ALIATUL NOSTRU DIN TOTDEAUNA IN LUPTA PENTRU DREPTURILE LEGITIME.
La Sectorul 1, respingand cu indignare „Oferta Nazare”(care a inlocuit „Oferta Tusa”),  RECOMANDAM VOT DAN TUDORACHE (PSD), ceferist la baza, sustinut de aliatii nostri din cea de-a doua „armata a tarii”-feroviarii.
Dupa programele enuntate in interesul cetatenilor, propunem la Sectorul 4 pe Daniel Baluta(PSD), la Sectorul 6 Razvan Mironescu(PNL) si pe dl. Marian Dumitru (PSD) in orasul Bragadiru.
Noi propunem, dvs. votati cum va dicteaza constiinta! Dar MERGETI LA VOT!
Pe 5 iunie a.c. avem sansa sa demaram procesul schimbarii!

P.CNSC
Col.(r) Mircea Dogaru

Presedintele SCMD

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu