Stiri din campania pentru alegeri locale

Inteviu cu Maia Sandu

luni, 5 decembrie 2016

11 DECEMBRIE 2016 – UN VOT AL RATIUNII! UN VOT AL NATIUNII!


11 DECEMBRIE 2016 – UN VOT AL RATIUNII! UN VOT AL NATIUNII!
-       
  In atentia tuturor rezervistilor, militarilor si politistilor activi, a membrilor CNSC si ai Alternativei Nationale –
Doamnelor si domnilor,

Cele ce urmeaza reprezinta strict o opinie personala, solicitata, direct sau telefonic, de multi dintre dvs. Asadar, cu cine votam?
In mod normal am fi votat Alternativa Nationala” dar sefii serviciilor noastre, agenti sau doar obedienti altor servicii, au facut tot posibilul sa stopeze aparitia unei largi miscari nationale reale.
Sa votam cu cei care si-au batut joc sistematic de noi, furand ca in codru, pe mimarea unei inexistente crize si ne-au calcat pe toti in picioare... nu este cazul! Ar insemna sa fim masochisti sau complici la distrugerea tuturor categoriilor socio-profesionale si a Tarii! Eu, personal, nu voi vota basisti, indiferent cum se numesc astazi pentru ca “lupul isi schimba parul dar naravul ba”. Dovada - Nicolaescu, Vass si altii care, pe crestere economica declarata vorbesc de austeritate, de taieri de salarii si pensii, cand ratiunea existentei unui guvern este asigurarea bunastarii cetatenilor, nu primirea de felicitari de la marii asasini economici mondiali.
Sa-i votam pe-ai lui Ciolos? Adica pe cei impusi din afara in urma unei crime, pe care eu o numesc „Holocaust”, cu misiunea clara a distrugerii ultimelor surse productive de venit ale Romaniei si a insasi Romaniei ca stat? Ar trebui sa fim nebuni sau tradatori! Plus masochisti, deoarece vin cu aceleasi idei de atentare la dreptul nostru la viata! Toate legile si proiectele de legi, vizand dreptatea sociala, obtinute de la vechiul guvern au fost anihilate sau ingropate, odata cu dreptul Romaniei de a accesa fonduri europene si de a progresa. Incepand cu 28 decembrie 2015, am strigat in Piata Victoriei “Tradatorii”, “Afara, afara/cu javrele din Tara, etc”, pentru ca astazi sa-i votam pe ei si pe spalatii lor pe creier? Poate doar daca ne ia Dumnezeu mintile!
Sa votam independenti? Dar daca sunt sustinuti financiar de Soros? Deci, atentie mare, de la caz la caz!
Sa votam partide mici, fara nici o sansa? Au avut solutia participarii la Alternativa Nationala si, din ordin sau prin manipularea de catre profesionisti a fuduliei specific romanesti, s-au retras in chiar ziua inscrierii AN 2016 la BEC. Rostul lor este acela de a bloca pana la 20% din voturi, care, prin redistribuire, sa ajunga la cine trebuie.
Ce optiuni mai avem?
PSD care va ramane in curand fara lideri si care, dupa multe tergiversari, a adoptat, totusi, partial, revendicarile noastre privind o noua Lege a salarizarii unitare, o noua Lege a pensiilor, Legea pensiilor militare de stat, a 13-a pensie, etc. Toate stopate prin lovitura de stat pe care eu o numesc “Operatiunea Colectiv”.
ALDE, unde s-au refugiat ultimii liberali autentici, condus de un fost prim-ministru in perioada caruia am putut trai civilizat, pana cand am cazut victime sinistrei dictaturi basiste.
PRU – un partid care ridica timid si intuitiv problema dreptului natiunii romane la viata pentru ca are doua figuri emblematice, din generatii diferite, al caror patriotism autentic nu poate fi tagaduit – domnii Lucian Bolcas si Sebastian Ghita.
PER, care se impotriveste desertificarii tarii si care il are ca figura emblematica pe senatorul patriot Dumitru Pelican, recent amenintat cu moartea de asasinii Romaniei.
Toate cele patru formatiuni ar putea realiza majoritatea confortabila necesara salvarii Romaniei de la dezagregarea programata prin strecurarea sorosistilor in Parlament si garantarii dreptului romanilor la progres si un trai decent.
Dvs. puteti vota cu cine doriti, dar, pentru ca m-ati intrebat, v-am raspuns, asumandu-mi si riscurile si raspunderea!
Fie ca Bunul Dumnezeu sa ne dea noua, romanilor, mintea cea de pe urma!
Cu stima,
Al dvs.
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Istoric militar, fondator al SCMD, CNSC si AN 2016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu