Inteviu cu Maia Sandu

luni, 6 februarie 2017

D E N U N T


D E N U N T
In atentia membrilor SCMD si CNSC
          
          Doamnelor si domnilor,

Intr-o tara in care dreptul la delatiune si dreptul DNA-ului de a aresta pe oricine, la prima banuiala, au devenit litera de lege, promulgate fiind de anticonstitutionalul Presedinte prin iesirea in strada si indemnul la insurectionare, a venit vremea sa ne pronuntam si noi. Pentru ca, pe 23 ianuarie a.c., Presedintele nu a fost suspendat, asa cum cere Constitutia, ceea ce inseamna ca tradarea a devenit la romani “trendy”.
In strada au iesit, in Bucuresti si in marile orase, mankurtii, adica sclavii perfecti. Pentru ca numai un sclav isi reclama, sub lozinca Libertatii – biciul. Au iesit pentru ca nu vor 80000 de noi locuri de munca dedicate, adica sponsorizate de Guvern, nu vor indemnizatii triple, nu vor gratuitate pe CFR pentru studenti, salarii mai mari pentru parinti si pensii mai mari pentru bunici. Vor ca doamna Kovesi sa-i poata aresta, in buna traditie a Tatucului Stalin, a lui Beria si a Monicai Macovei, pardon, a Anei Pauker! Au iesit in strada, avand ca pretext OUG nr. 13/2017 dar sustinand vechiul Plan Prozorovski de spargere si ocupare, de catre rusi a Romaniei, pe bucati.
Imediat, in Romania de Est, aflata inca sub ocupatie ruseasca, rusii Usatai, Sor, Dodon, etc. au organizat o manifestatie a ciolovecilor in sprijinul mankurtilor din Piata Victoriei. Renegatul roman Vladimir Putin i-a inmanat lui Dodon ordinul de lupta printr-o harta a “Moldovei Mari”. Falsa, bineinteles, pentru ca Tara Moldovei, adica Valahia Minor sau “Tara Romanilor cea Mica” s-a intins intre Carpati si Nipru, pana la 12 septembrie 1740. Atunci, cu sprijinul aliatului german, rusii au furat prima halca de pamant romanesc de 44.500 kmp adica tinutul de “La Margine ( in rusa-U Craina)”, dintre Bug si Nipru. A urmat a doua halca de 69.000 kmp, Transnistria dintre Bug si Nistru, in 1791 si a treia halca, numita de serviciile rusesti de spionaj “Basarabia”, la 28 mai 1812. Nordul romanesc a fost furat de rusi cu ocazia impartirii Poloniei, parte din Delta in 1940 iar Insula Serpilor in 1948.
Denunt, asadar, implicarea serviciilor rusesti in recenta lovitura de stat declansata in Piata Victoriei, prin luptatorii profesionisti adusi in Romania inca din iunie 1989 si transformati astazi in oameni de afaceri. Dar denunt si cateii lui Putin, pe ciolovecii de la Sofia care au declansat imediat manifestatii de solidarizare si pe iredentistii lui Hunor care a proclamat la Targu Mures, momentul propice pentru “recuperararea pamantului strabun” si pe cei ai lui Tokes care a proclamat autonomia la Bruxelles. Cu atat mai mult cu cat Putin l-a vizitat zilele astea pe agentul lui de la Budapesta, Viktor Orban. Este adevarat ca va merge la Budapesta si Donald Trump, dar ca “om-sandwich” fiind succedat de o vizita a doamnei Merkel, mana dreapta a lui Putin in Europa.
Mankurtii care plang de dragul democratiei in Piata Victoriei actioneaza, asadar, ca agenti ai intereselor rusesti. Denunt si capii SRI-ului si ai celorlalte servicii pe care SRI-ul le controleaza, de inalta tradare, nu numai pentru ca nu ne informeaza, cum n-au facut-o nici in decembrie 1989, cand aveam, de sase luni, peste 100.000 de luptatori profesionisti straini pe teritoriu, ba, mai mult actioneaza vizibil in sprijinul tradarii. In plus, numitul Hellvig, fost militian de circulatie, este presedinte de fundatie Soros. Iar nebunul de George Soros, vizand distrugerea statelor, in numele noului Comunism numit Globalism, investeste zeci de milioane de dolari in pseudofundatii “democratice” care vizeaza destructurarea statelor lumii. In Ungaria, Israel, Germania si Albania se iau déjà masuri impotriva sorosistilor. In Romania, dupa ce au distrus toate partidele si miscarile patriotice, SRI-ul si STS-ul i-au tras de par in Parlament.
Si mai denunt multinationalele, jefuitoare si asasine, care actioneaza pe pamant romanesc, intoxicandu-ne cu otravuri pe post de mancare, bauturi si medicamente, ca sponsorizeaza la greu, incepand cu bancile, destructurarea Romaniei. Dovada a constituit-o prezenta lui Steven Van Groningen – presedintele Raiffeisen Bank la miting. De ce bancile? Pentru ca nu vor Legea darii in plata, nu vor cresteri salariale ca romanii sa nu se mai imprumute si nu vor sa plateasca statului roman taxele si impozitele cuvenite. Dar si celelalte multinationale care nu vor concurenta, nu vor taxe si care sunt ingrozite de ideea Fondului Suveran de Investitii care sa revitalizeze industria, productia si vanzarile de produse romanesti. Toti si-au trimis, sub amenintarea aruncarii in somaj, salariatii in strada. Iar mankurtii s-au dus, dupa modelul lui Iuda, ba si-au expus la ger si pericol si copiii care, matematic, peste 10–20 de ani isi vor scuipa in ochi parintii, pentru ca i-au vaduvit de patrie.
Mai denunt amarastenii care se lipesc de toate cauzele, strigandu-si propria disperare sau primind una suta lei pentru participare, taietorii de frunza (de coca) la caini prin baruri si pe la colturi de strada si, in final, ma autodenunt pe mine si pe toti cei din generatia mea dar ii denunt si pe profesori si pe reprezentantii media.
Pe noi, ca parinti, pentru ca, preocupati de painea zilnica ne-am lasat copiii de izbeliste sa creasca singuri ca niste buruieni, tinte ale escrocilor si manipulatorilor antinationali. I-am lasat pe mana profesorilor, care s-au dovedit slabi. N-au iesit in strada, impotriva reformelor in cascada care au distrus invatamantul si, mai ales, impotriva ticaloaselor programe scolare care ne-au spalat copiii pe creier, dezgustandu-i de Neam si Tara prin distrugerea materiilor identitare: istoria nationala, limba si literatura romana, geografia economica. Si denunt media care, de dragul “reitingului” proslaveste violenta, dand numai anunturi mortuare si cazuri de violenta sau prezinta drept modele in viata, pentru tinerii nostri, toate parasutele vanatoare de fraieri, botezate “dive” si toti gainarii agramati botezati “oameni de afaceri”.
Pe politicieni nu-i denunt pentru ca de unde nu e nici Dumnezeu nu cere! Aia zisi de “dreapta” indiferent cum se numesc (AC, PAC, CDR, CD, PDL, azi PNL sau USR, etc.) nu fac decat sa urle cu spume la gura, sa minta si sa fure, inclusiv ciolanul puterii, in timp ce zisii de “stanga” desi fura mai cu staif si lasa si amaratilor de-o paine si un bilet de tramvai, nu fac decat sa piarda puterea pe mana lor, atunci cand au castigat-o prin votul nostru. In orice tara normala, Piromanul de la Cotroceni era deja demis iar circarii lui Soros din Parlament, tehnocratii aceluiasi si fatucile zise liberale, raspundeau deja in fata legii.
Nu in ultimul rand, denunt bataia de joc la adresa revoutionarilor si militarilor, carora li s-au furat meritele din decembrie 1989 prin OUG nr. 95/2014 si tradarea penalilor din M.Ap.N. care vor sa complice situatia, aruncand 182.000 de rezervisti in strada (Armata, Interne, Servicii) prin strecurarea Art. 66 in Proiectul de buget, pe sub nasul unei majoritati aiurite si intentia de prorogare a OUG nr. 57/2015, referitoare la salariile bugetarilor cu tot cu Art. 40 care loveste pensionarii militari, profitand de nebagarea de seama a unui Guvern inghesuit, in cea mai buna traditie nazista, de unealta uneltei de la Cotroceni, baschetbalista Kovesi.
Asistam, asadar, la finalul de Tara al Romaniei dusa spre abatorul statelor si natiunilor de catre mankurtii frumosi si liberi. Si nu putem sa ne adresam SUA pentru ca aceleasi interese care scot mankurtii in strada in orasele Romaniei, o fac si in orasele americane. Nu putem sa ne adresam decat Bunului Dumnezeu cu rugamintea sa faca in asa fel incat prostia sa doara. Atunci toata Tara ar fi un urlet. Atat de puternic incat ar putea sa cada, din nou, zidurile Ierihonului, adica ale a “n” –a Noi Ordini Mondiale. Sau sa-l rugam pe Domnul Nostru sa ne dea, in sfarsit, mintea romanului cea de pe urma!
Cat despre noi, rezervistii, ca romani ai Tarii si nu ai lui Iohannis, ramanem credinciosi devizei SCMD...

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea Dogaru

3 comentarii:

  1. Comportamentul,parerile si atitudinile de legionar exaltat ale "istoricului" sindicalist Dogaru din ultima vreme,ar trebui sa intre in atentia organelor de cercetare penala si a celor ce raspund de siguranta statului.Acest "sindicat" ce exista la ora actuala,nu mai este de mult un sindicat al cadrelor militare ,ci o oficina legionar-comunista si securista,un organ de propaganda PSD-ista al unor iresponsabili ce i-au inselat si pe membrii de sindicat de buna credinta.Atatia cati au mai ramas. De aceea ,ar fi cazul sa se vada daca aceasta organizatie mai este un "sindicat al cadrelor militare",sau un cuib de neo-legionari in frunte cu exaltatul "istoric" Dogaru.Prin activitatea lui,,a lui Dogaru,pricina si altora ca ei,,acest sindicat se situeaza la ora actuala in afara legii si a statutului sau,a scopului pentru care a fost creat,aducand grave prejudicii de imagine institutiei militare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Curajosule anonim, poate ne spui si cum ai ajuns la aceasta interesanta concluzie, citez:"acest sindicat ce exista la ora actuala, nu mai este demult un sindicat al cadrelor militare". Sau, parafrazand un celebru personaj literar, pe ce te bazezi cand afirmi asa ceva?

      Ștergere
  2. Foarte corect și bun conținutul mesajului. Toată stima! pentru d_ul
    . col. DOGARU.

    RăspundețiȘtergere