Stiri din campania pentru alegeri locale

Inteviu cu Maia Sandu

luni, 12 martie 2018

Calendarul manifestatiilor stradale, organizate luna aceasta de sindicatele din MAIAPEL
CATRE MEMBRII TUTUROR STRUCTURILOR SCMD, CNSC SI  ORGANIZATIILOR REZERVISTILOR DIN BUCURESTI, ILFOV SI ZONELE LIMITROFE
-         Calendarul manifestatiilor stradale, organizate luna aceasta de sindicatele din MAI –

Doamnelor si domnilor,
Pentru prima data reunite in front comun, sindicatele din MAI, inclusiv cele aliate cu noi in cadrul CNSC, au decis iesirea generala in strada, impotriva Legilor Haosului: Legea Salarizarii Unitare, OUG57/2015, OUG 59/2017 si Proiectul nevazut, necunoscut al noii Legi a Pensiilor.
In urma negocierilor cu Primaria Generala a Bucurestiului, sindicatele din MAI au obtinut urmatoarele:
-         Pichetari cu cca. 500 de participanti in Piata Revolutiei, in fata ministerelor Muncii si MAI, in zilele de 22-23, 26-30 martie a.c., intre orele 09.00- 17.00;
-         Miting cu participare generala in Piata Revolutiei, in ziua de 24 martie a.c., intre orele 09.00 – 13.00, urmat de un mars catre Piata Victoriei, pentru a se negocia, la Guvern, solicitarile manifestantilor.
Facem un apel la toti membrii SCMD din Capitala si Ilfov, la toti membrii structurilor aliate din CNSC, la toti rezervistii, indiferent de provenienta si asociatia din care fac parte, sa sprijine, prin prezenta disciplinata dar hotarata, aceste actiuni, cu rugamintea de a transmite Secretariatului SCMD, pana in data de 21 martie, orele 13.00, numele organizatiei si numarul de participanti la fiecare actiune.
Numai impreuna, ca in Decembrie 1989, militari, politisti, revolutionari, profesori, medici, grefieri, piloti, muncitori, functionari, studenti, mineri etc., vom invinge!

Honor et Patria! Vae Victis!

Presedintele SCMD,
Col.(r) dr. Mircea DOGARU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu