Stiri din campania pentru alegeri locale

Inteviu cu Maia Sandu

joi, 22 martie 2018

Se intampla in anul CentenaruluiSe intampla in anul Centenarului,
An al definitivarii distrugerii structurilor militare
Prin legile „LOV” (IV)

Nostalgii stalinisti din UDMR vor incerca marti,28 martie 2018, sa obtina in Parlamentul Romaniei reinfiintarea „Regiunii Mures Autonome Maghiare”
Vor trada, ca de obicei, parlamentarii Romaniei,sau nu?


Comisia de administraţie a Camerei Deputaţilor va dezbate în sedinta de marţi, 28 martie 2018,un proiect de lege privind autonomia teritorială a asazisului „ţinut secuiesc”.

Proiectul de lege, initiat de deputatul UDMR Kulcsár-Terza József-György, propune revenirea la organizarea adminstrativă pe scaune. In fapt, este vorba despre o organizare statala, separata, tip bantustan, cu un preşedinte, unparlament şi un guvern proprii si cu limba maghiară recunoscută ca limbă oficială pe lângă limba română, informează Hotnews.

Astfel, potrivit proiectului, teritoriul regiunii autonome ar cuprinde actualele judeţe Covasna şi Harghita, precum şi parte din Mureş.

După ce deputatul UDMR a depus acest proiect, fiind unic iniţiator, liderii celor trei partide ale comunităţii unguresti din România, UDMR, PCM şi PPMT, au semnat la Cluj o Declaraţie comună prin care cer autonomie teritorială, locală şi culturală.
Comisia de administraţie, condusă de deputatul PNL Florin Roman, trebuie să dea un raport pe acest proiect, apoi va urma votul în plenul Camerei Deputaţilor, care este prima cameră sesizată. Senatul este decizional.

Se da curs, astfel, Declaratiei de la Budapesta din 1989, semnata de oficialitati ungare si tradatori romani. Iar, pentru ca batjocorirea Centenarului Unirii sa fie completa, Guvernul ungar a alocat 30.000.000 Euro pentru ca ONG-urile iredentiste sa organizeze, in toate orasele din centrul si vestu Tarii, marsuri „anti - Trianon” care se vor finaliza in 4 iunie, la Alba Iulia.

Ce a pregatit Guvernul Romaniei, in scopul contracararii? Distrugerea, in continuare, prin legislatia „LOV”, a structurilor militare si a rezervei!

Honor et Patria! Vae Victis!

Departamentul Relatii al SCMD


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu