sâmbătă, 30 iunie 2018

Se intampla in anul CentenaruluiSe intampla in anul Centenarului,
An al definitivarii distrugerii structurilor militare
prin legile „LOV” (VI)

Despre desfiintarea Gruparii Mobile „Regele Ferdinand”
a Jandarmeriei romane de la Sangeorgiu de Mures


Sambata, 23 iunie 2018, in Ungaria, la granita cu Serbia, in localitatea Assothalom s-a lansat miscarea Mi Hazank (Patria Noastra), o noua formatiune revizionista mai dura decat Jobbik, vizand revenirea la Ungaria a tuturor teritoriilor avute inainte de 1918-1920 si lupta impotriva „conspiratiei sioniste si a exploziei demografice a populatiei tiganesti”. Ea este condusa de catre Laszlo Torockai, fondatorul organizatiilor extremiste „Hunnia” si „Miscarea Tinerilor din cele 64 de Comitate”, cu binecuvantarea Jobbik, data prin deputata Dora Duro.  In paralel, la Bucuresti, UDMR si-a negociat la sange pozitia in scandalul Motiunii de cenzura.
Oare, ce ar fi putut obtine Kelemen Hunor, in schimbul sprijinului? Cateva mici succese de genul: aprobarea furtului numit Liceul Romano-Catolic Rakoczy, stiut fiind ca Biserica Romana nu avea proprietati inTransilvania; anularea proiectului unificarii UMF Targu Mures cu Universitatea Tehnica „Petru Maior”, pentru ca studentii romani sa fie obligati sa invete, in tara lor, intr-o limba straina, alta decat cea engleza; incetarea urmaririi in cazul desfiintarii penale a aeroportului strategic de la Cristesti (Targu Mures) etc.
Ceea ce ne ingrijoreaza, insa, pe linia rezultatelor OUG 59/2017, pe care noi am numit-o, inca de anul trecut, a „Marii Tradari Nationale”, anuntand ca se va solda cu o hemoragie catastrofala de cadre competente din Armata, Interne si Servicii, este reluarea discutiilor despre desfiintarea Gruparii Mobile „Regele Ferdinand” a Jandarmeriei romane de la Sangeorgiu de Mures, capabila sa intervina prompt pe toata aria judetelor Mures,       Bistrita-Nasaud si Harghita.
Daca bietei Viorica Vasilica i-a fost atarnata tinicheaua tradarii de gat, cum ar trebui s-o calificam pe Lia Olguta Vasilescu pentru pustiirea unitatilor, prin plecarea a peste 20.0000 de cadre din Armata, Interne (inclusiv Jandarmerie) si Servicii? Si cum ar trebui s-o calificam pe duduia Carmen Dan, in eventualitatea desfiintarii Gruparii amintite?
Motivul desfiintarii Gruparii, ar fi costurile prea mari. Oare cine i-a strecurat argumentatia doamnei Dan? Domnul Laszlo Borbely, fost consilier de stat al Premierului Tudose si, astazi, al doamnei Vasilica? Oricum, nu este prima data cand se incearca acest lucru, structura de forte de interventie care sta in gatul revizionistilor fiind, deja, decazuta in Grupare de gradul II, ca urmare a eforturilor de desfiintare intreprinse pe vremea chestorilor „kosovari” si „francofoni”, Vasilica si Olaru. Nori negri se vor abate asupra doamnei Dan, deoarece, chestorii in cauza, pensionati intre timp, sunt astazi consilieri ai ministrului de Interne de la ..... Chisinau. Facem pariu ca, in cazul desfiintarii Gruparii Mobile „Regele Ferdinand”, nationalistii romani rauvoitori si neracordati democratiei sorosiste o vor acuza de inalta tradare si pe doamna Carmen Dan, urland ca interesele secesioniste unguresti se transpun in ordine transmise de la Moscova, via Chisinau, spre Bucuresti?
In concluzie, daca biata Vasilica e acuzata de tradare din ordin extern, pentru ca Guvernul sa cada pe procedura, impotriva celorlalte doamne din Guvern s-ar putea gasi, la nevoie, suficiente motive pentru aceeasi acuza!

Honor et Patria! Vae Victis!

Presedintele SCMD,
Col.(r) dr. Mircea DOGARU


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu