luni, 3 septembrie 2018

Destramarea Romaniei - 18 noiembrie 2018Revenire la “Cronica unei lovituri de stat in derulare”
Incendierea cladirilor Guvernului si Parlamentului (17 noiembrie 2018)
Si
destramarea statului national roman unitar (18 noiembrie 2018).
Proiect secesionist euro-german

Motto:
“Am facut 13 ani de puscarie,
Pentru un popor de idioti!”
Petre TUTEA

Stimati istorici si analisti din viitor,
In materialul “Cronica unei lovituri de stat in derulare”, v-am pezentat nasterea si disparitia UE, nasterea si scopurile Euro-Germaniei, manipulata de alianta SUA-Rusia, exportul de criza a sistemului capitalist in Europa de Est, distrugerea si jefuirea sistematica a Romaniei sub lozincile “Libertatii” si “Democratiei”, esenta nationalista a socialismului, confuzia propagandistica voita intre acesta si comunismul care n-a existat niciodata, dar care, acum, cangreneaza planeta sub numele de Globalism, actuala confruntare pentru ultimele resurse ale Romaniei intre cele doua tabere: SUA-Rusia, pe de o parte, Germania, Franta, Olanda, Austria, Ungaria, de cealalta, cu largul concurs al poporului “idiotizat” prin propaganda televizata si distrugerea invatamantului, al lui Petre Tutea. Am vorbit despre tradatori si despre ce s-a intamplat la 10 august 2018 , la Bucuresti. Si nu mai revenim! Revenim, insa, asupra datelor finale ale proiectului de distrugere a Romaniei. Nu vor mai fi 16 si 18 octombrie, ci 17 si 18 noiembrie 2018. Iata, de ce!
Jocul datelor in tehnica loviturilor aniversare
Ca semn de batjocura suprema, poporul roman a fost tarat in Era Haosului printr-o crima comisa de magistrati, inca intangibili, in Sfanta Zi de Craciun a anului 1989. Si, de atunci, de cate ori am incercat sa facem ceva pentru a reveni la normalitate, “am fost loviti aniversar”, asa cum precizam, in scris, inca de la inceputurile anilor ’90, pentru ca scenaristii internationali au simtit si simt o satisfactie sporita sa ne loveasca la date importante pentru noi. Este motivul pentru care, aratandu-le ca nu suntem cu totii “idioti”, SCMD si-a orchestrat amplele manifestari stradale, tot aniversar: 24 Ianuarie, 6 Martie, 1 Mai, 7 Octombrie (Ziua Internationala a Muncii Decente), 1 Decembrie, 16 Februarie etc.
2018 trebuia sa fie anul aniversarii Centenarului Marii Uniri. Si n-a fost zi lasata de la Dumnezeu ca aniversarea sa nu fie batjocorita de autoproclamatele noastre elite, politica si culturala, prin actiuni dedicate Matului si Ciolanului, culminanad, pana acum, cu minciuna mitingului “Diasporei”, din 10 august. Raportand data, pe stil vechi, la prima jumatate a secolului trecut, rezulta 23 August. Adica ziua in care, in 1939, Germania si Rusia Sovietica au decis sfartecarea Romaniei, iar in 1944, bastardul colonelului grec MANOS si grupul de NKVD-isti din jurul lui au pus umarul, printr-un act de tradare unic in istoria popoarelor, la planul sovietic de ajungere concomitenta la Mediterana si Atlantic. In noaptea de 23 spre 24 august, spionajul sovietic a orchestrat doua lovituri identice la Bucuresti si Paris, utilizandu-i pe comunisti. Optsprezece ani de eforturi militare i-au costat pe britanici sprijinirea nationalistilor greci impotriva comunistilor, pentru a bara prin Grecia drumul Sistemului sovietic spre Mediterana si zeci de mii de vieti i-a costat pe americani cursa nationalistului De Gaulle spre Parisul rasculat de comunisti.
Cat despre 11 august 2018, ziua in care semnalul sfartecarii Romaniei, daca ocuparea Guvernului ar fi reusit, urma sa fie dat la Odorhei, data corespunde, pe stil vechi, Centenarului infiintarii pe 24 august 1918, la Paris, a Consiliului National al Unitatii Romane, sub presedintia lui Take Ionescu, organ recunoscut drept unic reprezentant al inetereselor poporului roman din regiunile cotropite de Austro-Ungaria, de catre guvernele Frantei (29 sept./12 oct.), SUA (23 oct./5nov.), Marii Britanii (29 oct./11 nov) si Italiei (9/22nov).
De ce am apreciat ca lovitura de stat esuata la 10 august 2018 urma sa fie finalizata pe 16 octombrie? Pentru ca este data a Centenarului. La 16 oct. 1918, “Corpul voluntarilor transilvaneni si bucovineni” a respins Manifestul lui Carol I de Habsburg (“Catre popoarele mele credincioase”), proclamand ruperea oricarei legaturi statale cu Ungaria si unirea cu Romania. Si tot atunci s-a infiintat Consiliul National al Romanilor cu misiunea “sa preia conducerea teritoriilor locuite de romani”.
De ce am apreciat ca, dupa 2 zile, la 18 octombrie 2018, urma sa se declanseze secesiunea in asa zisa “secuime”? Pentru ca pe 18 octombrie 1918, acum 100 de ani, s-au deschis lucrarile Parlamentului de la Budapesta in care Al. Vaida Vievod, deputatul PNR, a citit istorica Declaratie privind drepturile romanilor la Unire. Si tot pe 18 octombrie, dar pe stil nou, s-a constituit, la Budapesta, Consiliul National Roman Central, data fiind considerata ziua declansarii revolutiei romane pentru Marea Unire. De ce s-a renuntat la cele doua date in planul de rasturnare a Guvernului Dancila, nedorit de nimeni si de inititere a secesiunii? Pentru ca, in zilele de 28-30 august (ultima fiind ziua aniversara, pentru unii, a Dictatului de Viena) s-au derulat, pe fondul Cerbului de Aur, lucrarile esuatului CEX de la Neptun. Datorita scandalului Firea-Dan, Dragnea nu a realizat nimic din ce si-a propus, impunand doar aberantul si periculosul Referendum pentru familia traditionala, pe 7 octombrie care, ca Zi Internationala a Muncii Decente, este zi traditionala de manifestatii antiguvernamentale a SCMD si CNSC. Dar acestea nu vor iesi in strada! Vor iesi, in schimb, toti manipulatii pentru intronarea comunismului / globalismului si este greu de presupus ca vor mai avea forta necesara, dupa 9 zile, pentru 16 octombrie. De aceea datele s-au schimbat. Ungurii au anuntat, deja, marea “adunare secuiasca de Centenar”, antiromaneasca, pentru autonomie si libertate, pentru 18 noiembrie 2018. Or, 18 noiembrie, pe stil nou, este 1 Decembrie, pe stil vechi. De aceea, in toate lucrarile de Istorie, veti gasi Proclamarea Marii Uniri de la Alba Iulia pe data de 18 Noiembrie / 1 Decembrie. In consecinta, incendierea cladirilor Guvernului si Parlamentului, actiune cu care suntem in permanenta amenintati de la alegerile din 2014, pentru ca este pe placul lui Iohannis, amintindu-i de istorica incendiere a Reichstag-ului (27 debruarie 1933), nu pot avea loc decat pe 17 noiembrie. Adica data la care, acum 100 de ani, s-a decis votarea Proclamatiei in 8 puncte, de Unire cu Tara, la consfatuirea liderilor PNR si PSD.
Actiuni secesioniste premergatoare
 De 100 de ani, romanii nu reusesc sa ridice, la Alba Iulia, votatul Monument al Unirii. Se opun, din interese meschine, tradatorii laici si clerici. Secesionistii, in schimb, au ridicat, la Bisericani, comuna Lupeni, Judetul Harghita, o statuie imensa de metal, comparabila cu cea de la Rio de Janeiro. L-ar reprezenta, chipurile, pe Isus! Numai ca Hristosul unguresc apare pe post de cruciat, ilustrand cavalerii negri ai lui Matia Corvin si, de anul trecut, are pe postament, sculptata, harta Ungariei Mari. Idioate sau lase, autoritatile noastre s-au facut ca ploua! Austriecii de la Raiffeisen Bank finanteaza festivalul cultural “Transylvania Awards 2018”, la Cluj, prin asociatia lor “Transylvania Beyond”, coorganizatoare a evenimentului alaturi de agentia “Heraldist & Wondermarks”. Evenimentul este anuntat pentru 6-7 septembrie, avand drept scop promovarea “drapelului Transilvaniei independente” care are ca simboluri heraldice: Turul unguresc (vulturul lui Almus), Soarele si Luna secuiesti si cele 7 cetati sasesti. Romanii nu exista, pentru ca sunt tradati de cei desemnati sa apere statul. 6 si 7 septembrie ne reamintesc data plecarii din tara a lui Carol al II lea, in 1940 si a Diktatului de la Craiova. Pentru secesionisti, 6 septembrie 1950 este data la care, la santajul lui Stalin, MAN a votat desfiintarea judetelor, prin noua lege a impartirii pe regiuni care va genera, in 1952, mult plansa Regiune Mures Autonoma Maghiara.
Pe data de 28 august 2018, in urma fasairii loviturii de la 10 august, Balazs Izsak, presedinele asa zisului Consiliu National Secuiesc, a lansat chemarea pentru un miting cu sute de mii de participanti si un mare mars al secuilor, in amintirea Regiunii Mures Autonoma Maghiara, a Diviziei Secuiesti (Divizia Salbatica ucigasa de romani la 1848), a episcopului romano-catolic de Alba Iulia, Marton Aron si a revendicarilor teritoriale. Asadar, pentru ziua Centenarului, 18 nov./1 dec. 2018, indemnand la ridicare generala, Balazs Izsak conchide: “cei care doresc sa foloseasca simbolurile secuiesti, in mod liber si fara amenintari, sa vina la Sfantu Gheorghe! Asteptam tinerii din secuime si din Transilvania! Lupta pentru autonomie are loc pentru viitorul nostru; succesul nu poate fi obtinut decat printr-o participare activa, determinata. Daca vreti ca aici, acasa, sa fie mai bine decat oriunde in lume, veniti la Sfantu Gheorghe! … Sa transmitem Bucurestiului ca secuii nu renunta la lupta pentru autonomie! Iar autoritatilor publice romanesti, care se lupta unele cu altele, le transmitem: daca Romania nu va fi un stat democratic, daca nu va fi un stat de drept, nu va apuca aniversarea a 200 de ani de existenta! Secuimea solicita ordine constitutionala si stat de drept, iar in interiorul acestora, autonomie teritoriala. Autonomia teritoriala a Tinutului Secuiesc este o conditie prealabila pentru reconcilierea romano-maghiara si o conditie prealabila pentru stabilitatea in regiune. Sa exprimam acest mesaj la Sfantu Gheorghe, la 18 noiembrie 2018!”.
In noaptea de 1 spre 2 septembrie a.c., Municipiul Targu Mures s-a umplut de inscriptii: ROMANIA NU EXISTA!”; “TRIANONUL NU EXISTA!”; “TRAIASCA UNGARIA!”. Sau, ca bataie de joc la adresa noastra, ca am luat ce am luat, in pregatirea celebrului miting: “MUIE ROMANIA, MUIE TRIANON …. TRAIASCA UNGARIA!”. Iar pe 2 septembrie, Erdelyi TV (Targu Mures) si Echo TV (Budapesta) au aparut cu materiale provocatoare si insultatoare la adresa romanilor. Ce fac sefii serviciilor noastre de informatii si contrainformatii? Ce au facut si-n 1989 ……se fac ca ploua! Ce vor face jandarmii, acuzati in Justitie pentru ca si-au facut datoria? Vor sta cu mainile in san! Ce face “poporul lui Petre Tutea”? Ce a facut si in 1989, cand, loviti sistematic in stomac, sa iasa in strada, romanii maraiau prin piete, pe vremea celebrelor “Perestroika” si Glasnosti”: “Dar sa vina, odata dracului, rusii, ca sa traim mai bine!”. Pentru ca, inapt sa faca ceva constructiv, doreste sa dea foc casei, ca sa scape de sobolani. De ce ii uraste pe sobolani? Fiindca ii invidiaza! De asta profita “latrones gentium”!
Petre Tutea si raza de speranta
Inconjurat de agenti si turnatori ai diverselor servicii straine si romane, Tutea s-a amuzat spunand multe adevaruri intr-o conversatie particulara cu Nicu Ceausescu. Era disperat pentru viitorul tarii, de tampirea programata a romanilor. Dupa moarte a fost preluat ca stindard de autoproclamata elita culturala si civica, elita care i-a mistificat personalitatea si gandurile, asa cum a procedat cu intreaga noastra Istorie, uitand sa spuna ca, inainte 25 decembrie 1989, Tutea proclama: “Cand voi muri eu, dupa mine ramane un singur mare nationalist in care sa credeti – Ceausescu! Nu stiu eu cat de comunist e el, dar tine cu natia sta, sa stiti de la mine. Asta e roman adevarat! Tine cu noi!”. Pentru ca, dupa asasinatul de Craciun, sa declare cu uimire: “Ati vazut domnule, era mai mare nationalist ca mine, ca l-au omorat inaintea mea!”.
Petre Tutea a apucat sa vada beneficiile democratiei haosului programat pentru ca a murit pe 3 decembrie 1991. Indurerat, a lasat posteritatii acest EPITAF, pe mormantul natiei: “Ceausescu a condus Romania timp de 24 de ani. Nu se poate spune ca era bine pe vremea lui, dar putini stiu cum era Romania inainte de el! Acest conducator a fost pentru tara asta ceea ce a fost Kemal Ataturk pentru Turcia si Abdel Nasser pentru Egipt: TATAL NATIUNII!
Ceausescu a scos Romania din Evul Mediu, de la lumina lumanarii, la lumina electrica, de la carul cu boi, la intreprinderi producatoare de automobile, camioane, tractoare, locomotive si avioane……. Nu stiu daca, pastrand proportiile, exista performante asemanatoare in istorie – poate Ramses cel Mare! Ceausescu a dictat sa se ridice scoli, spitale, diguri, baraje, hidrocentrale, cai ferate, aeroporturi, baze militare subterane, lucrari hidrotehnice portuare, flote de avioane si vapoare, irigatii pe mii de hectare, poduri impresionante, ba chiar si …… autostrazi. In 24 de ani amarati, rastimp in care a platit datoriile si a dublat populatia urbana! De fapt, este incredibil!
Daca stiti despre ce vorbesc, veti vedea ca performantele lui Ceausescu frizeaza inposibilul. Si, peste asta, a pastrat DEMNITATEA acestui POPOR DE TAMPITI!
Sa fim “un popor vegetal”, cum proclama, in scris, favorita nomenclaturii comuniste, Ana Blandiana? Sa fim un “popor de tampiti”, cum proclama Petre Tutea? Nu, suntem un popor inteligent, condus, dintotdeauna, de elite tradatoare si supus unei manipulari fara precedent in interes strain in ultimii 30 de ani, fara ca cei platiti sa ne apere sa o faca. Dar trezirea va veni, ca intotdeauna, si vinovatii vor plati! Deja a inceput! In 1538, calugarul Macarie definea clasa noastra politica drept: “Minti oarbe pentru cele ce vor veni, dornici doar sa-si insuseasca averi ale altora, iar pe ale lor sa le inmulteasca cu mijloace nedrepte!” Perfect actual! In 2018, peste 5,5 milioane de accesari are, pe Youtube, clipul “Ceausescu se razbuna!”. Ceausescu este doar pretextul, pentru ca, in cuvinte simple, o cantareata anonima descrie mizeria pe care o traim, sub toate aspectele sale si o numim “viata”, intr-o tara care este membra si NATO si UE. Iar pentru ca procesul de trezire sa fie si mai rapid, noi reamintim spalatilor pe creier ca, adulat in 1968 de toti romanii, Ceausescu a fost asasinat in 1989. Adulat in 1989, Iliescu este hulit si anchetat astazi! Adulat in 1990, Petre Roman a fost rejectat in 1991 si este anchetat astazi. Adulat in 2000, Adrian Nastase a facut, deja, puscarie. Si nici Basescu nu se simte prea bine de cand favorita i-a fost condamnata la 6 ani si jumatate.
Asadar, ce inseamna Dragnea, cu bune si cu rele, la scara Istoriei? Nimic! Exact ce inseamna si Ponta, si Ciolos, si Tariceanu sau Iohannis! Momentul lor istoric se apropie de final! Strainii ne asociaza tot cu Ceausescu, Dracula, Ilie Nastase, Nadia Comaneci si, mai nou, Simona Halep! In nici un caz, nu se justifica, prin urmare, ura viscerala, fara explicatii si neconstructiva indusa manipulatilor din piete, in interes strain. In lipsa unor autoritati reale ale statului, misiunea noastra, a rezervistilor, este sa contribuim la trezirea romanilor la realitate, pana nu e prea tarziu. Pentru ca in 1989 ne-au furat, aproape, totul! Dar n-au reusit sa ne ia ceea ce vor incerca anul acesta–DREPTUL LA EXISTENTA STATALA, NATIONALA SI UNITARA! Iar eforturile se fac zilnic, pentru ca zilnic suntem agresati printre anunturi despre curve, hoti si accidente, de o media servila sau neprofesionista! Si, tot zilnic, anticlasa noastra politica produce o tampenie dupa alta, creind premisele infaptuirii, cu mana noastra, a actului final de disolutie.
Dar despre toate acestea, in curand!

Honor et Patria! Vae Victis!
Presedintele SCMD,
Col.(r) dr. Mircea DOGARU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu