vineri, 20 martie 2020

SCMD versus COVID 19

-In atentia tuturor membrilor si partenerilor SCMD-

Actiune "Donatii anticoronavirus"

Doamnelor si domnilor,
Militarii au constituit si constituie la noi principalul factor de coeziune sociala si nationala, in situatii de criza. Va multumim pentru propunerile facute vizand posibilele noastre actiuni in actuala situatie. Din pacate virusul Covid 19, actionand nazist, adica secerand batranii si persoanele cu sanatate precara, recomandam in continuare autoizolarea, cu exceptia rezervistilor cu pregatire medicala.
Ne insusim insa propunerea d-lui vicepresedinte SCMD al Zonei 2, Cdor (r) Ilie Truta, avansata si de dl. Dragos Horia Militaru, presedintele SRR-Decembrie 1989, aceea de a strange donatii. Si aceasta deoarece, data fiind situatia sistemului medical (lipsa de materiale de protectie, distrugerea industriei farmaceutice si a Institutului Cantacuzino, precaritatea pregatirii medicale prin "fabricile de diplome", nesimtirea sau teribilismul unor concetateni, etc) zeci de medici au cazut la ora actuala prada noului flagel.
Facem asadar apel la toti membrii SCMD din tara si din afara granitelor de a face donatii in lei romanesti, in contul SCMD - RO41BRDE441SV79262374410, cu specificatia "donatii anticoronavirus". Depunand banii, donatorii vor trece numele, prenumele, CNP-ul si orasul de destinatie, cu specificatia "donatii anticoronavirus Bucuresti (de destinatie)".
Actiunea demareaza astazi, 20 martie a.c. si se va incheia in data de vineri, 17 aprilie a.c. In zilele de 18 si 19 aprilie financiarul SCMD va grupa donatiile pe destinatari, iar pe 20 aprilie le va depune in contul acestora, cu specificatia "Donatie SCMD pt achizitie materiale de protectie si antivirale".
Listele cu donatori vor fi transmise presedintilor de filiale, spre a le comunica pe paginile acestora.
Recomandam acelasi tip de actiune tuturor partenerilor din CNSC.
Daca sunt donatori care vor sa doneze in contul SCMD si nu sunt membri, fie ca sunt militari activi, rezervisti, civili, persoane fizice sau juridice, le rugam sa ne transmita pe adresa de e-mail a SCMD numele, calitatea si suma donata, lista lor urmand a fi publicata pe pagina centrala de Internet a SCMD.
Estimam ca nevoia acuta de materiale de protectie si antivirale se va face simtita imediat dupa sarbatorile pascale.
Va multumim!

Honor et Patria! Vae victis!

Presedintele SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu