Inteviu cu Maia Sandu

vineri, 6 august 2021

MITING DE PROTEST

  

MITING DE PROTEST

IN PIAȚA VICTORIEI, JOI 16 SEPTEMBRIE 2021

-         Apel către toți românii care mai au minte, inimă, decență si dragoste de Țara –

 

Doamnelor si domnilor,

In fata unei guvernari de impostori si tradatori, pusi pe destructurarea finala a Romaniei, inclusiv prin transformarea ultimilor luptatori, jandarmii, in firma privata de paza, prin indatorarea noastra pentru sute de ani, vinderea pe nimic a ultimelor active strategice ale statului catre straini si transformarea românilor in “mancurți”, te prezinti nu cu solicitari si cu mana intinsa, ci cu un intreg program vizand reforma Justitiei, refacerea infrastructurii si industriei, crearea de locuri de munca, salarii decente, pensii decente, civile si militare, acces egal la sanatate si invatamant, protectia familiei si a copiilor etc., totul concentrat intr-un singur cuvant: “DEMISIA!”.

Iar in fata unui rebut uman care, ajuns prin vointa straina si frauda ministru, ne ordona renuntarea la modul de viata si valorile traditionale, prin decrestinare, renuntarea la aparare integritatii fizice si psihice a copiilor nostri, la proprietate, familie, sex, libertate de exprimare si miscare sau la simbolurile nationale, incepand cu Tricolorul etc., nu ne putem prezenta, nediscriminatoriu, decat cu un singur argument: “Numai prin REFERENDUM, boule/vaco”, pentru a-l (o) face sa priceapa ca, in DEMOCRATIE, nu te poti purta ca pe tarlaua ma-tii, care, daca ti-ar fi urmat conceptiile, nu te-ar mai fi nascut!

Ieri, 5 august, a.c., doua federatii sindicale si trei sindicate nationale au inaintat Primariei Generale a Capitalei, pentru ei si aliatii lor, solicitarea de organizare a unui miting in sase locatii, in Piata Victoriei, joi, 16 spetembrie, incepand cu orele 10.30.

Pe cale de consecinta, va transmitem indemnul de a renunta, pentru cateva ceasuri, la defectele colective traditionale ale românului, la ambitiile retroactive, fudulia nefondata, invidie, lacomie si smecheria de doi bani a celui care  se indoapa cu mici si bere in fata televizorului, lasandu-i pe altii sa-i scoata castanele din foc si sa iesiti dracului in strada, joi, 16 septembrie 2021, la orele 10.30, la Guvern, alaturi de SCMD/CNSC, SFTFR, SUS CFR Calatori – FSTRB, USS-CFRsi SN “Forta Legii”!

 

Honor et Patria! Vae Victis!

Presedintele SCMD,

            Col.(r) dr. Mircea DOGARU

 

P.S. Pentru a desfasura actiunea in limitele legii, va rugam sa va anuntati intentia de participare delegatilor stabiliti pentru negocierile cu PGC: ind. Rodrigo Gabriel Maxim (FSTFR), dr. Denisa Popovici (USS-CFR) si col.(r) Mircea Dogaru (SCMD)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu