Stiri din campania pentru alegeri locale

Inteviu cu Maia Sandu

luni, 22 noiembrie 2021

 SCRISOARE DESCHISA D-LUI MARCEL CIOLACU

 “COPRESEDINTE” AL GUVERNULUI ROMANIEI

 

Stimate domn,

Apreciind bunatatea inimii dvs.,  care va face sa cedati invinsului, adica PNL, nu numai laurii Victoriei, ci si puterea, prin functia de premier, ministerele banoase si de forta, inclusiv Justitia, spre totala satisfactie a “dulapului” ingrijorat din deal si sa renuntati la punctele care ne intereseaza pe noi, salariatii si pensionarii, din Programul dvs. de guvernare,

Intrucat “copresedintelui” dvs. de Guvern, Florin CITU, nu-i puteti explica, astfel incat sa inteleaga, decat, eventual, “Capra cu 3 iezi” ori cu “6 case”,

Subscrisul SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE (SCMD),  va roaga respectuos sa il edificati pe manipulatul dvs. uzurpator de functie, dl. Nicolae CIUCA, pentru ca e mai tanar in politica si nu prea le are, asupra urmatoarelor:

1.      Exista doar doua sisteme de pensii – PUBLIC si PRIVAT. Primul comporta o lege generala si mai mute legi ocupationale, botezate de idiotii propagandei si teleastii agramati drept “SPECIALE”, pe principiul egalitatii burtii! Acestea sunt justificate sau nu! Singurele care se justifica juridic (potrivit opiniei noastre ca ar exista doar doua mari categorii de pensii, CIVILE SI MILITARE) ar fi cele militare, bazate nu pe contracte de munca normata la 8 ore, ci pe contracte de “prestare a activitatii”, la ordin, 24/24, cu renuntarea la toate drepturile civile, inclusiv la dreptul la viata. Ca atare,  daca ati lansat minicuna maririi cu 10% a pensiilor din sistemul public, revarsati-o asupra tuturor, fiindca exista doar legi distincte, nu “sisteme” distincte de cel public si anume “militar, magistral, diplomatial, greferial, piloteal etc.”. Asadar si rezervistii asteapta, legal, zisa marire, find gata sa ii dea in judecata pe politicienii care se opun!

2.      Media pensiilor militare de stat este de doar 2750 lei, umflata la peste 3900 lei de sutele de magistrati, care si le iau, nu ne putem explica de ce, de la casele noastre sectoriale. Avem colonei (r) cu 2700, 2900 lei pensie, generali (r) cu 3000 lei, subofiteri si maistri militari cu 494 lei, 555 lei etc., adica jumatate din pomana sociala botezata in mod ticalos “pensie minima”. Si dvs. si colegii dvs. parlamentari aveti aceste date pentru ca vi le tot dam, de ani de zile, ca material probatoriu. Indiferent cat de mici, toate pensiile noastre sunt inghetate de ani buni, deoarece, rezervistii fiind cobaii guvernelor, acestea le-au luat pe rand baza de calcul (proclamata de magistrati ca similara juridic bazei lor) legatura cu cresterile salariale ale celor din activitate, desi obligatiile noastre de serviciu continua, pensiile militare fiind, in fapt, SOLDE DE REZERVIST, alinierea cu inflatia, apoi rata inflatiei etc. Ne-ati luat ajutoarele salariale, suspendate sistematic din 2010, mai nou in baza unei legi abrogate, dreptul consacrat la munca, pensia privata (suplimentara), grupele de munca si OMM etc. toate sub pretextul ca exista beneficiari de pensii de 20-30 de ori mai mari decat media! Dar aceasta este rezultatul imixtiunii politicului in favoarea celor care si-au tradat camarazii! Analizati, spre lamurire, rezultatele auditului Curtii de Conturi din 2012 si luati masurile care se impun impotriva “exceptionalilor” si nu impotriva tuturor!

3.      Avand, prin Constitutie (art.42), interdictie de a utiliza cuvantul “munca” in contractele noastre de “prestare a activitatii”, fapt consacrat de Legea 223/2015, negam orice drept Ministerului Muncii de a avea initative in ceea ce priveste salariile si pensiile noastre si, prin urmare, orice competenta Comisiilor de Munca din Senat si Camera Deputatilor, in ceea ce ne priveste.

4.      Tratatul de aderare la NATO, care este o alianta militara si nu de gargara politica, sexuala ori medicala, a prevazut si pentru militarii si politistii romani salarii, pensii si drepturi similare confratilor din statele membre, toate obligatiile asumate in acest sens fiind insa ignorate de guverne, care au declansat impotriva noastra un murdar razaboi psihologic si de imagine, vizand genocidul si ne-au rapit toate drepturile prin OUG-uri si initative legislative asumate, ca primarii, de alde Ciolos, LOV, Motoc, Les, Fifor, Teodorovici, Ciuca etc.

5.      Noi, militarii si politistii, am avut dintotdeauna contributii separate, din brutul real, de peste 64%, DIRECT LA BUGETUL DE STAT, inclusiv pentru pensii si sanatate, motiv pentru care, la pace sau razboi, am avut si avem propriile noastre spitale si policlinici specializate, fiindu-ne asigurate, noua si familiilor noastre, gratuit, actul medical, tratamentele si medicamentele, prin legi statut. Incepand cu Basescu, ne-ati impus, ilegal, la plata si coplata din net, iar astazi ne amenintati cu un nou furt calificat, introducerea unei suprataxe de 10%. Si asta, in conditiile in care in spitalele noastre gasesti acum mai multi gabori cu palarie decat rezervisti, fiindca astia au bani si de noi va bateti joc.

6.      S-au introdus, in cadrul razboiului hibrid impotriva noastra, legi ale discriminarii si triplei impozitari care ii fac pe unii mai rezevisti sau mai veterani decat altii, orice tentativa a SCMD de a restabili constitutionalitatea si a desfiinta discriminarea prin revenirea la textul Legii reparatorii a pensiilor militare de stat, asa cum a fost promulgata (Legea 223/2015), fiind stopata, prin manipularea parlamentarilor  si ministrilor Apararii, de la Motoc la Ciuca, de penalii Mafiei kaki, interesati de spagile pentru achizitia de armamente-piese de muzeu.

Pe cale de consecinta, intrucat eroii cu batistute violet ai PNL, regele separatistilor de la UDMR si transgenderii USR ne condamna, nu numai le inghetarea perpetua a pensiilor militare de stat, in conditiile exploziei nesimtite a preturilor in favoarea capitalului transnational (comunist/globalist), ci si la “parasirea pe cale naturala a sistemului”, in numar mai mare de cel de 500-600/luna inregistrati in ultimii 10 ani, va rugam dle “copresedinte” de guvern sa impuneti celui care v-a luat locul, revenirea la Legea 223/2015, in litera ei, prin amendamentele pe care le sustine SCMD, sau sa va retrageti din “alianta” preconizata, care, perpetuand pozitia tandemului, extern manipulat, Citu – Iohannis, este contrara atat intereselor partidului dvs. cat si democratiei si intereselor nationale in ansamblu. In acest ultim caz, NOI, “vestele kaki” romane si aliatii nostri civili, adica toti cei care inca mai judeca,  va vom sustine, iesind in strada ca la Paris, Viena, Berlin, Roma sau Londra. Cu sau fara hartia higienica, botezata “Certificat verde”!

Deocamdata, ca sugestie pentru negocieri, va comunicam ca avem mai multa incredere in competenta si onestitatea dnei. senator Nicoleta Pauliuc (PNL), presedinte al Comisiei de Aparare din Senat, propozabila ministru al Apararii, decat in toti fostii nostri ministri mai sus mentinonati.

Incheind acest ultim apel catre dvs., uitandu-va promisiunile neonorate din trecut,

 

Am onoarea sa va salut,

 

Presedintele SCMD,

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu