Invitatie 15 februarie: workshop regional Medierea - soluție alternativă în litigiile dintre cetățean și administrația publică

Stimate domnule Mircea Dogaru, 

Practica medierii – rezolvarea amiabilă a litigiilor este, din păcate, insuficient cunoscută în România astfel că proiecte, cum este cel de față, își asumă rolul de creștere a nivelului de informare, în societatea românească, pe această temă. Înmulțirea situațiilor litigioase nu dezvoltă ci stagnează dezvoltarea în comunitățile locale din România cu un consum de resurse financiare și de timp care ar putea fi evitate inclusiv prin metoda medierii, cu instrumentele ei adaptate particularităților administrației publice locale.
În acest context, Institutul pentru Politici Publice (IPP), în parteneriat cu Asociația Municipiilor din România (AMR), Asociația Pro-Medierea (APM) și Asociația Profesională a Mediatorilor din România (APMR) organizează workshop-ul regional:
Medierea - soluție alternativă în litigiile dintre cetățean și administrația publică
în Giurgiu, la Hotel Sud – Str. Tineretului nr. 62, în data de 15 februarie 2019, în cadrul căruia vor fi abordate următoarele subiecte: prezentarea medierii, principiile și avantajele medierii, procedura medierii, aplicarea medierii într-un litigiu dintre administrația publică și cetățeni, tipologia conflictelor în care medierea poate fi aplicată, provocări și soluții pentru ca medierea să funcționeze.
Workshop-ul va fi interactiv, vor avea loc discuții, participanții având posibilitatea de a pune întrebări, exprima opinii,  propune soluții pentru aplicarea eficientă a medierii, etc.
Vă rugăm să găsiți atașat agenda evenimentului.
Avem rugămintea să distribuiți invitația asociațiilor membre din Giurgiu, Ialomița, și Dâmbovița.
Precizăm că organizatorii vor acoperi costurile cu deplasarea participanților.
 Institutul pentru Politici Publice 
Str. Alexandrina nr. 19 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu