Inteviu cu Maia Sandu

joi, 1 martie 2012

Intalnire intre Presedintii USL si CNSC

COMUNICAT URGENT
Intalnire intre Presedintii USL si CNSC
07.03.2012 – ora 12.00 la Parlament
 
         In atentia tuturor membrilor CNSC
 
         Doamnelor si domnilor colegi,
 
SCMD a obtinut realizarea unui dialog intre domnii presedinti Victor PONTA, Crin ANTONESCU, Daniel CONSTANTIN si reprezentantii tuturor sindicatelor si ONG-urilor ce constituie - prin semnarea programului de actiune numit “Platforma Civica” - CNSC, pe ideea promovarii unui Contract Social.
         Discutia va avea loc, miercuri, 07.03.2012, ora 12.00, la Palatul Parlamentului; vor participa cate doi reprezentanti ai fiecarei structuri constitutive a CNSC.
         Va adresam rugamintea de a ne transmite pana luni, 05.03.2012, orele 14.00, la numarul de telefon 0736.601.973 sau la adresa electronica: platformacivica@gmail.com, numele persoanelor care vor participa din partea dumneavoastra, pentru a putea intocmi lista de acces in cladire.  
De asemenea va adresam rugamintea sa ne transmiteti cateva aliniate, punctual, referitor la revendicarile dumneavostra, de genul:
-         “Abrogarea Legii invatamantului 1/2011;
-         Amendament la Legea Recunostintei;
-         Abrogarea Legii 329/2009, etc.”
Argumentatia o vom sustine in discutii.
Vom face, asadar, o lista completa a solicitarilor noastre fata de viitoarea Putere, pe care aceasta sa si le asume in programul de guvernare, sugerand necesitatea semnarii unui Contract Social de catre ambele parti.
 
Cu stima,
Presedintele SCMD
Col.(r) dr. Mircea DOGARU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu