Stiri din campania pentru alegeri locale

Inteviu cu Maia Sandu

marți, 24 aprilie 2012


O noua diversiune:

Candidatura Presedintelui SCMD la primaria Sectorului 2 Bucuresti.In atentia tuturor celor interesati.Pe diferite bloguri de socializare a aparut informatia ca as candida la functia de primar al Sectorului 2 al Capitalei.

Ii anunt si pe prieteni si pe neprieteni ca nu voi candida nici la locale , nici la generale, pe nici o lista, pentru ca razboiul meu este impotriva capitanului de nava Basescu, nu a fruntasului Ontanu sau a maresalului Iordanescu.

 Aspir, in schimb, alaturi de alti colegi, la functia de purtator de cuvant al societatii civile organizate, in Piata Victoriei, in data de 1 MAI, incepand cu ora 11.00.

 Profit de ocazie, pentru a-i chema, inca o data, pe toti cei care nu vaneaza functii ci dreptate sociala, alaturi de SCMD si celelalte structuri ale Consiliului National al Societatii Civile (CNSC), la mitingul organizat in ziua de 1 MAI, zi , prin definitie, a luptei impotriva hotilor si a uzurpatorilor puterii. Adica impotriva celor care fura, in dispretul legii, 49% din veniturile bugetarilor , cu incepere de la 1 ianuarie 2011 si, prinsi cu mata in sac, refuza sa restituie, pensionarilor, banii furati, lunar,tot de atunci.Cu stima,

 Presedintele SCMD

Col.(r) dr. Mircea DOGARU