Inteviu cu Maia Sandu

vineri, 4 aprilie 2014

Scrisoare deschisa a presedintelui SCMD catre ministrul Apararii Nationale







Anexa a scrisorii deschise - raportul dlui.gl.bg. Stelian FERARIU



2 comentarii:

  1. Greșeala de a nu comunica cu oamenii, de a nu face din aceste pagini de internet o platformă online de discuții în ambele sensuri, costă scump acum. Chiar dacă ați deschis oarecum aceste bloguri, pe partea societății civile, nici puținii membri ai SCMD nici cei din societatea civilă nu le prea accesează și mult mai grav refuză această deschidere la dialog.
    Totuși oamenii caută în continuare informații și dialog, dar o fac pe acele bloguri care au menținut deschis, chiar și cu moderări, acest dialog.

    RăspundețiȘtergere
  2. “Astăzi, 10.04.2014, începând cu ora 22.00, la postul de televiziune RTV, veți putea urmări, în direct , pe dl. Col. Valeriu Pricină – vicepreședinte al SCMD, în dialog cu d-na ministru Rovana Plumb, pe tema legislației pensiilor militare”
    Domnul Pricină a trecut cu arme și bagaje în tabăra UNPR. Indiferent cât ar mai fi dedicat cauzei SCMD și pensionarilor militari, în tabăra infractorului Oprea nu are cum juca altfel dacât cum i se ordonă.
    Conflictul statutar între funcția deținută în SCMD și cea din UNPR nu a fost rezolvat.
    Sunteți conștienți că deserviciul făcut SCMD de domnul Pricină este mult mai mare decât un eventual beneficiu al faptului că l-ar putea influența pe Oprea. Chiar dacă nu va fi factorul determinant va fi cred, bomboana pe coliva SCMD.
    E drept că oficial nimeni din conducerea SCMD nu va fi, probabil, tras la răspundere pentru eșecul acestei structuri asociative, dar oprobiul miilor de membri care și-au pus, oarecum naiv ce-i drept, speranțele în această conducere vă va urmări până la moarte ba chiar și după.

    RăspundețiȘtergere