Inteviu cu Maia Sandu

duminică, 24 august 2014

Comunicat



IOAN GHIŞE, Senator independent de Braşov
Telefon:  0747162024, 0769629241, 0728220412
Data: 23.08.2014
COMUNICAT

Urmare a intalnirii din 22.08.2014, desfasurata la Palatul Parlamentului, cu reprezentanti ai societatii civile din Bucuresti si din tara, am stabilit, printre altele:

1.      Asociatiile, fundatiile, sindicatele si cetatenii interesati de soarta Romaniei sunt asteptati cu propuneri scrise de imbunatatire/completare a programului meu politic intitulat "Romania Bunastarii"(clic pt. accesare). Aceste propuneri vor fi transmise prin e-mail la ghise.ioan@cdep.ro şi vicobnoru@yahoo.fr .
2.      Cetatenii care doresc sa sustina candidatura mea la Presedintia Romaniei vor expedia prin posta sau prin curier tabelele cu semnaturile de sustinere, pana la data de 15.09.2014, la adresa: Cabinet senatorial IOAN GHISE, str. Memorandului, nr. 33, CP 500045, Municipiul Brasov.
3.      Sarcina coordonarii si informarii permanente privind strangerea de semnaturi este preluata de catre Secretariatul Consiliului National al Societatii Civile (CNSC). In acest scop, se publica pe Internet "Tabelul cu datele de contact si adreselevoluntarilor care strang semnaturi de sustinere a candidaturii la PresedintiaRomaniei a senatorului independent Ioan Ghise".  Tabelul  va fi actualizat in zilele de 25.08, 30.08, 05.09, 10.09 si 15.09.2014. Voluntarii sunt rugati sa transmita, pe parcursul fiecarei zile mentionate, numarul de semnaturi stranse, prin e-mail sau prin telefon la: platformacivica@gmail.com , 0736600961, 073600973.
4.      Voluntarii care nu doresc ca numele sau/si datele lor de contact sa fie publicate in tabel, sunt rugati sa comunice aceasta optiune. In cazul lor, vom publica pe Internet doar localitatea si nr. de semnaturi colectate.
5.      Voluntarii care doresc sa difuzeze opiniile lor sau ale colaboratorilor lor in legatura cu campania de alegeri prezidentiale sau cu alte evenimente sociale si politice din localitatile lor sau din tara, vor fi autorizati sa posteze pe paginile de Internet ale CNSC, aferente localitatilor lor de  domiciliu. Acestia sunt rugati sa comunice aceasta optiune, pentru a primi autorizatiile  si indicatiile tehnice necesare postarii, la platformacivica@gmail.com
 
Alte informatii si detalii gasiti pe site-ul meu de campanie la http://www.ghise-ioan.ro  

Multumesc tuturor cetatenilor si institutiilor mass media care sprijina candidatura mea la Presedintia Romaniei si ii asigur că  îmi voi respecta angajamentele luate  că  voi rămâne consecvent pentru a promova  principialitatea, legalitatea şi interesele generale ale cetăţenilor români.

Cu  speranţa de mai bine, cu stima si şi respect,

Prof. IOAN GHISE, SENATOR INDEPENDENT

3 comentarii:

  1. Merita ajutat. Va fi altfel.

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule Ghise,fara indoiala ca dumneata nu esti un geniu politic de talia unor Caius Iulius Caesar sau George Washington, nici macar o "palida copie" a Bratienilor.As spune ca mai curand esti doar un "pachiderm politic" (1992-1996 -deputat,2004-2008 - deputat,2008-2012 - senator,2012-2016 senator,...) ce se vrea un "Don Quijote" in politica mioritica.In mod cert,esti unul dintre cei care "vrea",dar "nu poate".Te-am urmarit in multe actiuni si participari la diferite activitati, showuri Tv si mi-ai lasat impresia "blondelor" lui Dan Negru.Nu vreau sa va supar sau sa va lezez cu ceva,dar,cred ca vocatia dumneata nu este aceea de "Mesia" si nici macar aceea de politician.Pana acum (din 1990 incoace), am avut parte de tot felul de .......in politica mioritica,din cauza carora am ajuns unde am ajuns.:de la lichele comunistoide (Iliescu) ,pana la lichele securiste (Basescu),care au urmarit doar conservarea,intarirea si dezvoltarea vechilor structuri comunistoid -securiste de putere.De aceea ma mir ca dumneata nu iti incepi programul politic cu necesitatea imperioasa a adoptarii si punerii in aplicare al punctului 8 al Proclamatiei de la Timisoara.Ar trebui sa le transmiti romanilor,ca ar fi o greseala enorma din partea lor sa dea si "painea si cutitul" (guvern si Presedinte) in mana aceleeasi structuri politice (PSD),dupa groaznele "experiente-expediente" cu Iliescu-FSN,PSDR,PSD.... si Basescu- PDL...(se poate detalia cu exemple ,pana la nivelul unei familii!).In alta ordine de idei,nu cred ca aveti sustinerea necesara a unor structuri de partid puternice,ori asta va face vulnerabil in fata structurilor mafiote si criminale din politica,servicii,mediu financiar,mass-media.Adunati in jurul dumneavoastra,in primul rand pe cei din sistemul socio-profesional careia ii apartineti:invatamant.Un sistem demn de toata stima si respectul nostru,al cetatenilor.Nu vreau sa credeti ca va dau lectii,va sugerez doar aspecte usor de sesizat de orice persoana..Aveti un atu deosebit in faptul ca cei care va sunt posibili contracandidati,sunt fie beizadele securist-comunistoide (Ponta),fie apartin celui mai ticalos si ticalosit sistem socio-profesional(justitia - Macovei,Diaconescu,Predoiu),fie consacratului sistem ticalosit basist - Udrea),fie decrepitilor si bolnavilor psihici (Vadim Tudor).Mi-ar place sa vad un tur doi al alegerilor pentru Presedentie,intre doi profesori:Klaus Johannis si Ioan Ghise.Asa sa le ajute si sa ne ajute Dumnezeu Cu respect,lt.col.(r) Dan (Buzau).

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca in mod cu totul nejustificat,mi-ati cenzurat un comentariu in care exprimam un punct de vedere personal si doar sugeram unele lucruri .inca mai sper ca nu sunteti si dumneavoastra tot o oficina de propaganda.Ar fi extrem de rusinos si injositor pentru noi,militarii. PS - Publicarea postarii anterioare nu va mai necesita si publicarea acestei postari. Lt.col. ( 9r) Dan -buzau

    RăspundețiȘtergere