luni, 1 septembrie 2014

DELIRIUM TREMENS sau Jocul irational de-a razboiul

DELIRIUM TREMENS
sau
Jocul irational de-a razboiul
- in atentia tuturor militarilor Romaniei care mai pun Patria deasupra ambitiilor si intereselor personale –

De doua luni de zile informam media despre extrem de periculosul joc basist legat de evenimentele din Ucraina, sub titlul “Dupa noi potopul <in varianta Basescu>”.

Am prezentat provocarile irationale ale presedintelui Romaniei la adresa lui Putin, indemnurile belicoase, lansate liderilor mondiali, de interventie in Ucraina, foarte asemanatoare cu atitudinea lui Ceausescu din 1989, care ii tragea de urechi si pe Gorbaciov si pe Bush, ca sa le explice el cum devine cazul cu democratia. Si declaratiile categorice ale liderilor NATO si UE ca nimeni nu vrea razboi in Ucraina si nu va interveni militar in Ucraina.

Am prezentat interesul special pe care natiune romana ar trebui sa-l aibe, ca si polonezii si lituanienii, fata de Ucraina: faptul ca aceasta este o inventie statala si etnostatala a serviciilor de spionaj germano-austro-ungare din 1894, preluata si utilizata de sovietici dupa 1917. Ca in aceasta constructie au fost incluse, rand pe rand, teritorii romanesti rapite, de Rusia in ultimii 250 de ani, Romaniei statale sau preluate de la alti latrones gentium (Imperiul Romano-German, apoi Austro-Ungaria): tinutul de “la Margine” (u Craina) dintre Bug si Nipru, Transnistria istorica (Bug-Nistru), aproape jumatate din asazisa Basarabie, inclusa de rusi, la 2 august 1940, in “Ucraina”, Herta, partea de Nord al Moldovei, botezata de nemti “Bucovina”, Pocutia, cea mai mare parte a Maramuresului istoric si fostele voievodate de Ugocea si Bereg (Transcarpatia). Ca sa nu mai vorbim de tinuturile romanesti din intreaga Podolie, de fostii romani galitieni si de Tara Romanilor (Volhinia), voievodat in cadrul Uniunii Polono-Lituaniene, rapita de rusi, in 1792 si transformata in gubernie. Circa 200.000 de km2 de pamant romanesc rapiti in ultimii 250 de ani, cu milioane de romani aflati in diferite stadii de deznationalizare, sub numele de romani, voloki, volohi loscarini, moldoveni sau …..”poporul Radio Romania Actualitati”. Interesul nostru ar cere sa luptam pentru drepturile la existenta romaneasca in conformitate cu normele europene ale acestor frati pe care, in ultimii 70 de ani, i-a abandonat si Dumnezeu si statul roman.

Tot interesul nostru ar cere sa facem ce-au facut Tarile Baltice, ungurii, nemtii, polonezii etc. – sa dezvoltam relatiile economice cu Rusia, a carei imensa piata ar putea inghiti exporturile noastre, revitalizandu-ne industria. Interesul nostru ar fi sa importam gazul rusesc direct de la rusi, nu prin intermediul germanilor, ca sa-l platim de 3 ori mai scump decat bulgarii sau ungurii. Traian Basescu a decis, insa, altfel. A refuzat sa treaca gazoductul South Stream pe la noi, ceea ce ne produce o paguba de 4 mld. Euro/an si a lansat o ampla campanie de acuze si invenctive asupra lui Vladimir Putin, cu grave consecinte economice si de securitate si pentru Romania si pentru asazisa Republica Moldova. Nici macar globalistii (neoconservatorii sau marxistii trotskisti), in frunte cu Joe Biden si John Kerry, nu au indraznit sa ceara  ceea ce a cerut el, la 29 august a.c.: intrarea flotei aliate in Marea Neagra, deoarece “navele pot descuraja ideile unui bolnav care crede ca poate reface zonele de influenta ale URSS”. Daca tot recurge la propaganda imbecila despre comunismul care n-a existat niciodata, nici macar in URSS, pentru ca abia acum se instaleaza pe mapamond, asa cum a prezis Marx, sa ne spuna domnul presedinte care este diferenta, din punct de vedere teritorial, in cm2, intre fosta URSS si fostul Imperiu Tarist! Fiindca tarii rusi au furat teritoriile, sovieticii doar le-au pastrat sub lozinca socialismului. Pe sleau, Basescu cere sanctiuni “in sectoarele energetic si militar”. Pentru inceput, emite noul Geniu al Carpatilor, “Pozitia mea, maine, (sambata 30 august a.c.n.n.), la Consiliul European, va fi indreptata spre sprijinul Ucrainei, cu armament cu care sa poata face fata agresiunii Rusiei, agresiune materializata in asanumitul razboi hibrid”.

Nu ne obosim sa-i raspundem noi, pentru ca pe o ureche ii intra si pe alta ii iese. Si asa ne crapa obrazul de rusine ca presedintele Romaniei habar nu are ce inseamna NATO si UE si cu ce se mananca ele. Oferim cinstea de a-i raspunde premierului Finlandei, Alexander Stubb, care a declarat: “Este imposibil! O astfel de sustinere nu poate fi acordata de NATO, intrucat, dupa cum este cunoscut  (mai putin de Basescu – n.n.), aceasta nu poate oferi asistenta decat membrilor sai. In ceea ce priveste UE, aceasta nu dispune de resurse pentru a oferi un ajutor, de acest fel, Ucrainei”.

De cinci ani de zile, diversionistii basisti ne ametesc de cap cu iluzia ca gaura neagra numita Deveselu ne apara, ca NATO se va bate in locul nostru, la o adica, in timp ce noi vom juca barbuncul, la petrecerile lui Bercea Mondialul. Chiar daca Obama, de la Washington sau George Friedman, venit special la Bucuresti, ne spun: NATO nu va apara, daca nu va aparati singuri. De ce v-ati distrus armata? De ce v-ati distrus industria? Spre edificare, pentru a demonstra ca presedintele Romanie este singurul cap infierbantat care provoaca la razboi, va prezentam alaturat sinteza serviciilor de specialitate americane, publicata la 15 august 2014, in prestigioasa revista Forbes, sub titlul: “7 Motive pentru care America nu va face niciodata razboi pentru Ucraina.” Chiar daca “Rusia continua sa ocupe regiunea Crimeea a Ucrainei sau decide sa ocupe toata Ucraina!”  Motivele ar fi: 1. Rusia este o superputere nucleara; 2. Rusia are o armata puternica; 3. Ucraina este aproape de Rusia (intre Kiev si Moscova sunt 500 de mile, in timp  ce intre Kiev si New York sunt 5000); 4. Armata SUA este obosita dupa aproape 13 ani de razboi in Iraq si Afganistan; 5. SUA nu are multe trupe de trimis; 6. Poporul american este obosit; 7. Aliatii americanilor sunt obositi.

Redam materialul in original, pentru ca militarii romani sa analizeze, sa inceapa sa gandeasca si sa decida.
Daca nimeni nu vrea razboi, de ce tot agita securea acestuia presedintele Romaniei, bazaind ca musca in “pupa” calului? Pentru ca, in baza Art.92, Al.2 din Constitutia Romaniei, presedintele poate declara mobilizarea partiala sau totala a fortelor armate, informand, ulterior, dupa 5 zile, “in cazuri exceptionale”, Parlamentul. La fel, in caz de agresiune armata. Aceste prerogative sunt intarite de Art.93, Al.1 al Constitutiei, care mai prevede ca, in caz de razboi sau de catastrofa, cu alte cuvinte cand se declara starea de necesitate sau mobilizare, “mandatul presedintelui poate fi prelungit”.

Asadar, Traian Basescu, pentru ca a distrus, economic, Romania, i-a distrus imaginea in exterior, a distrus, prin legile aberante impuse, toate categoriile socio-profesionale si de varsta, incepand cu militarii, rezultatul fiind disparitia prematura a zeci de mii de romani, prin sinucideri, atacuri cerebrale sau de miocard, de frica a ceea ce-l asteapta, ar face orice ca sa pastreze puterea, inclusiv sa mimeze o agresiune externa sau ….. interna. Pentru ca, in lipsa rascoalei Transnistriei, care intarzie, poate apela la aliatii sai unguri, care se autovopsesc in defuncti “maghiari”, “secui”, “ceangai”, sa puna de o autonomie in interior, numai ca alegerile prezidentiale sa se amane sine die. Intre timp, sprijina inscrierea la prezidentiale numai a indivizilor cu bube in cap si dosare penale. Fara exceptie, toti cei care s-au inscris, pana acum, sunt santajabili, astfel incat Basescu va putea lansa in turul II, pe baza “Coabitarii”, inca in vigoare, in locul cuplului Ponta-Tariceanu, previzionat de PSD, cuplul Ponta-Udrea. O avea in vedere si vreun nou Razboi Troian pentru actuala Elena?
Orice candidat normal este neavenit! Spre pilda, daca Ponta se retrage (si Ponta a anuntat ca nu va candida niciodata impotriva lui Crin Antonescu), PC va propune un candidat propriu. Din lipsa de alti candidati, PSD l-ar sustine pe acesta care, cu cea mai mare probabilitate, ar putea fi senatorul Dumitru Pelican. Drept urmare, dupa ce senatorul in cauza a avut o iesire extrem de dura la adresa Elenei Udrea, la RTV, joi, 28 august a.c., a doua zi, cand se stia ca va pleca la Mangalia, la o activitate de partid, a trecut pe langa moarte. Toate cele cinci prezoane de la roata stanga a masinii personale i-au fost desfacute, concluzia specialistilor din Interne fiind, fara dubii – tentativa de asasinat.

In concluzie, sfarsitul hegemoniei basiste este atat de cumplit incat poate fi, de dragul ambitiilor unei singure persoane, nu sfarsitul independentei si integritatii Romaniei ci insasi sfarsitul Romaniei ca stat, popor si natiune. Poate ca a venit, asadar, timpul, militari ai Romaniei, sa analizati profesionist evenimentele, sa explicati natiunii ce se intampla si sa o orientati, in mod democratic, in baza Art.118, Al.1 al Constitutiei, spre solutiile democratice de iesire din criza, ce se impun.

Col.(r) dr. Mircea DOGARU,

Presedintele SCMD
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu