Stiri din campania pentru alegeri locale

Inteviu cu Maia Sandu

marți, 28 octombrie 2014

NU JOHANNIS!



NU JOHANNIS!
- Apel catre “stupid people” -

De ce, daca vrem sa inceteze cosmarul basist, nu trebuie sa-l votam pe Johannis?
De ce, daca vrem sa mai avem o Tara, Johannis nu trebuie sa intre in turul II?

Pentru ca:
·Promovarea lui Johannis a fost insultatoare la adresa romanilor, sugerandu-se ca, romanul fiind ticalos si hot, am avea nevoie de un neamt cinstit si muncitor care sa faca ordine. Daca voiam un neamt muncitor, onest si bun patriot, il promovam pe Helmut Duckadam pentru ca Johannis este exact contrariul;

·Johannis este sasul care a ramas in tara in timp de toti ai lui au emigrat in Germania, sugerand prietenilor, la un schnapps, ca are “o misie a implini in Europa” si ca vremea lui va veni. A venit, intradevar, dupa 1989!

·Ca profesor, s-a implicat imediat in traficul international de copii romani si in achizitionarea frauduloasa de case, inventandu-i pana si soacrei un trecut boieresc. A achiztionat sase, dar doua i-au fost confiscate, falsul fiind dovedit. Nu a platit si nu plateste, insa, in fata Justitiei. De ce? Cine sau ce serviciu extern il protejeaza?

·Ca primar, la adapostul circului (festivalurile berii, carnatului pe varza, calului cu pene etc.), a refacut toate cladirile istorice din centrul Sibiului, apoi le-a instrainat unor pretinsi mostenitori germani sau Bisericii Evanghelice, scotandu-i pe romani din centrul orasului si aruncandu-i in Marginime. Restitutio in integrum! Adica spoilierea romanilor ca inainte de Horea, ceruta si obtinuta de grofii unguri in 1790 si redobandita astazi, in numele …… anticomunismului. De notorietate este instrainarea Palatului Brukenthal. A pretins ca noi, istoricii, am inteles gresit testamentul baronului care nu si-ar fi lasat municipalitatii, in scop cultural, averea, ci evanghelicilor. Si astazi imi aduc aminte raspunsul academic pe care i l-am strrigat in 2004: “Bai, incultule, nu stii ca Brukenthal era catolic?Cum ma-sa, un catolic lasa mostenire averea …… protestantilor?”

·Ca lider etno-politic, a pus semnul egalitatii intre FDGR si Grupul Etnic German, cel desfiintat dupa razboi si condamnat la pierderea tuturor drepturilor si proprietatilor, prin Procesul de la Nurenberg, pentru crime impotriva umanitatii. Ca lider al noului Grup Etnic German, si-a trimis siesi cereri de retituire pe care, ca primar, si le-a aprobat singur. Asa a spalat de crime si a imbogatit, postum, si Grupul Etnic German si pe complicii acestuia, Biserica Evanghelica;

·Ca politician, este “Calul Troian” pe care mizeaza Basescu pentru a-si continua criminala opera de distrugere a Romaniei si a natiunii romane.

Campania Johannis este “copy-paste” dupa campania Basescu. La fel de violenta, la fel de mincinoasa, mergand pana la enormitatea afirmatiei venirii Angelei Merkel in scop de sustinere la Sibiu. Evident oripilata, enervata de readucerea in memoria colectiva a crimelor SS si ale Grupului Etnic German, “Doamna de Fier” a Germaniei a dat un raspuns taios enormitatii lansate de propagandistii basisti!

Dirijorii si finantatorii Campaniei Johannis sunt oamenii lui Basescu. De stalpii tuturor oraselor din tara si de copacii care ne marginesc drumurile atarna Johannis, mai ceva ca Jesse James. Fara meritata inscriptionare “Wanted!”. De unde atatea miliarde aruncate pe apa sambetei pentru “Duminica Orbului”? Raspunsul l-a dat Basescu: “Aici sunt banii dumneavoastra!” Banii furati din pensii, din salarii sau de la stat, sub pretextul terenurilor de fotbal in panta si al parcurilor in mijlocul padurii!

De ce il sprijina Basescu pe Johannis? Pentru ca in spatele “Diversiunii Udrea”, Johannis este calul pe care mizeaza. Un cal penal! Sustinut de toate instrumentele de politie politica ale Carmaciului, in frunte cu sefii ICCJ si DNA.

Solutionarera cazului incompatibilatii lui Johannis a fost lasata, in dispretul Justitiei si al bunului simt, pana dupa 18 noiembrie. Pentru ca, daca Johannis intra in turul II al alegerilor, exista doua posibilitati:

1.Castiga Ponta, situatie in care se constata incompatibilitatea lui Johannis, alegerile sunt declarate viciate si anulate, iar Basescu ramane, conform Constitutiei, presedinte pana la depunerea juramantului de catre un nou presedinte, in urma unor noi alegeri. Care vor fi organizate la Calendele grecesti;

2.Castiga Johannis, situatie in care nu se mai constata incompatibilitatea. Johannis va fi presedinte, Basescu, mai intai presedinte PMP, apoi lider al opozitiei, fortand o noua majoritate parlamentara pentru care va primi mandatul de premier.

Vreti ca aceste grozavii sa nu se intample? Vreti ca cel ce ne-a taiat salariile si pensiile, ce  si-a batut joc de Constitutie si de noi toti, anulandu-ne, practic, dreptul la viata, sa nu se mai intoarca? Votati-l si pe Dracu’, dar nu pe Johannis! Sub nicio forma Johannis nu trebuie sa intre in turul II!



Dr. Mircea DOGARU

2 comentarii:

  1. Avem cei mai multi bolnavi de tuberculoza, avem cele mai scumpe si proaste autostrazi, avem zicale uluitoare gen ...las-o ma ca merge-asa , ne-am obisnuit cu ea, avem o coruptie uluitoare si infloritoare, cu indivizi care ffura la greu si jefuiesc zeci si sute de mii de ha , avem hotie, coruptie, indivizi cu probleme grave psihice in libertate, avem cocalari, smenari, profitori, ciorditori etc . Iar cu privire la " aici sunt banii dvs. " intrebati-i pe cei ce au devalizat bancorexul, pe cei ce au vandut pe de-a moka sidexul samd, intrebati-i pe cei ce au alocat 1 miliard de lei pentru pomeni electorale.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eeeeeeee tavarisci palkovniku.......cine e in turul 2?......Si cine oare s-ar putea sa fie pe primul loc dupa turul 2? Mai ales dupa rusinea de aseara........Se pare ca o buna parte a romanilor s-au desteptat......Somn usor doar pentru mitici, pacalici, pomanagii si zurbagii......

    RăspundețiȘtergere