Stiri din campania pentru alegeri locale

Inteviu cu Maia Sandu

luni, 17 noiembrie 2014

INTOARCEREA DEMISULUI


INTOARCEREA DEMISULUI
-In atentia tuturor membrilor si aliatilor SCMD-


Duminica, 16 noiembrie 2014, s-a produs gongul final al “Coabitarii”. Strategia SCMD, votata in noiembrie 2013, s-a dovedit realista pana la ultimul paragraf si ultima idee.

Inceputa in toamna lui 2011 in Emirate, “Coabitarea” a produs spargerea USL, spargerea PNL, disparitia lui Crin Antonescu, virtual presedinte, din politica si albirea, ca la NUFARUL, prin vopsire ori cu albastru ori cu rosu, a basistilor.  Fara sa fi castigat vreodata alegerile, pierzand legal Referendum-ul, Basescu a ramas …… presedinte! Aruncat in gura lupulul, Victor Ponta a pierdut prezidentialele, ajutat, pe valurile militante ale unei ample operatii de diversiune militar pregatita- “Operatiunea Diaspora”. Urmeaza spargerea PSD, pierderea de catre Victor Ponta a majoritatii parlamentare, guvernului si partidului. De ce? Pentru ca s-a bazat pe intelegerea cu Dracul, uitandu-i pe cei care au adus USL-ul la putere! Legile promise in 2012 au fost uitate ca si “Dreptatea pana la capat!”, sperantele societatii civile, ale militarilor si revolutionarilor in primul rand, dar si ale ceferistilor, profesorilor, minerilor, diplomatilor, grefierilor etc. fiind inecate in operatiuni de tergiversare, amagire si pingelire. Ar mai putea salva ceva situatia? Da! Ca macar acum, in cele cateva zile cat va mai avea majoritatea parlamentara, Camera deputatilor sa voteze cele 4 legi promise pentru perioada 01-07 octombrie a.c., in frunte cu Legea pensiilor militare de stat. Si ar avea tot interesul pentru ca Basescu se intoarce. Nu ca demis, alungat ci ca invingator!

In plan intern, alegerile nu le-a castigat Johannis, ci Basescu.  ICCJ nu va mai constata incompatibilitatea lui Johannis, fiindca Basescu nu mai viseaza sa ramana presedinte pana in iunie 2015, prin anularea alegerilor, ci unificarea zisei drepte in jurul lui ca lider de partid si de coalitie majoritara inventata. Cu alte cuvinte, ca premier! Salariile si pensiile vor fi din nou taiate, iar naivii care i-au facut jocul din ura fata de Ponta care nu s-a tinut de cuvant, vor iesi in cateva luni, din nou, in strada, tipandu-si disperarea. Va fi prea tarziu!

In plan extern, SUA isi platesc lipsa totala de realism, fiind scoase din Romania care va fi stoarsa pana la ultima picatura de sange de noua coalitie ruso-germano-israeliana!

A fost posibil sub amenintarea spectrului destramarii Romaniei ca unitate statal – teritoriala. Iar Ponta macar atata a facut bun – si-a recunoscut infrangerea imediat, evitand catastrofa “maidanizarii”, adica a “ucrainizarii” Romaniei in noaptea de 16 spre 17 noiembrie! Si a mai fost posibil si din vina noastra pentru ca unii membri de sindicat, ba chiar lideri de filiale au uitat ca reprezinta un sindicat, s-au considerat mari strategi politici si lideri de filiale de partid, declansand lupta impotriva conducerii SCMD fapt ce a anulat strategia SCMD ca societatea civila organizata sa devina, in interesul tuturor si al natiunii romane, arbitrul alegerilor europarlametare si prezidentiale.

Un an de zile ne-au inebunit cu providentialul Dobritoiu care a aparut acum in campania pro Johannis, alaturi de Basescu, de Blaga, de Roberta Anastase, de Videanu, de Boc, adica alaturi de toti cei care ne-au nenorocit. S-a uitat ca este om politic si ca oamenii politici au alte interese fata de “stupid people” si nu emit decat vorbe goale sub forma de promisiuni. Doi ani am fost zapaciti, apoi, cu marile “actiuni” in favoarea noastra ale primarului Craiovei, si el fost lider PRM, astazi PSD, maine cine stie unde e! Poate ca domnii care si-au uitat conditia de sindicalisti se vor trezi acum cand Basescu se intoarce foarte posibil ca premier, intrucat instrumentele de politie politica numite ICCJ si CCR vor uita de incompatibilitatea lui Johannis.

Tot ceea ce s-a intamplat demonstreaza un singur lucru – ca nu avem o adevarata clasa politica, nu avem partide reale cu doctrine reale, ci gasti de aburitori. Militar vorbind, sansa de a ne obtine drepturile ramane doar reorganizarea si reconstientizarea societatii civile active in directia reconfigurarii clasei politice. Vom avea un sprijin neasteptat din partea DNA, ICCJ, DIICOT etc., structuri basiste ce vor face exces de zel in executarea ordinelor externe de recuperare a banilor furati natiunii romane de vajniscii nostri politicieni. In profit, evident, extern, nu intern!

Urandu-i incompatibilului Johannis, ca presedinte ales, culmea ironiei, de strada, toate cele pe care ni le doreste si domnia sa noua, nu ne ramane decat, acum, cand inlocuim “Democratia Coca Cola” cu “Democratia Lebervurst”, sa ne intoarcem la inteleptele vorbe “In Unire sta puterea” si sa ne pregatim pentru bietele generatii ale viitorului, sa mai dam o ultima batalie pentru dreptul nostru, al natiunii si statului roman la existenta!

Honor et Patria!Vae Victis!

Presedintele SCMD,
Col.(r) dr. Mircea DOGARUNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu