Inteviu cu Maia Sandu

marți, 17 martie 2015

Apel al tinerilor din PSD

In atentia Consiliului National al Societatii Civile
Stimate domnule Presedinte,
Facem apel catre fortele constitutive ale C.N.S.C., fara de care USL -ul nu ar fi invins in 2012 la alegerile contra regimului Basescu, sa  sprijine partea curata a fostului USL, inca o data,  pentru principiile democratiei sociale si impotriva acelor care ne-au mintit pe toti: si pe noi cei dinauntru si pe dumneavoastra aliatii, care ati crezut in promisiunile celor 2 lideri providentiali si care au inmormantat si ideea de democratie, dar si sperantele tuturor !
Noi, tinerii din PSD, ne-am constituit un grup de sprijin pentru europarlamentarul Catalin Ivan, reprezentantul nostru impotriva coabitarilor lui Traian Basescu !
Impreuna au furat, impreuna au mintit, impreuna trebuie sa dispara, ca un vis urat!

Va rugam sa va alaturati grupului nostru, dand click pe linkul de mai jos si apoi click pe " Inscrie-te " sau "Join group", in functie de limba selectata pentru computerul dumneavoastra! 


Va multumim pentru colaborare! Impreuna vom invinge sistemul ticalosit al intregului regim basescian! 


Cu deosebit respect,
Jimmy N. Florescu

6 comentarii:

  1. Sculati-va voi,sa ne asezam noi! Nu mai aveti rabdare?Stati la rand! "Impreuna au furat, impreuna au mintit" Da` voi unde erati? Si daca stiti ca au furat ,stiti si ce si cat au furat.La DNA copii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Un sfat coriect si de bun simt, de la un venerabil reprezentant al generatiei mai varstnice!
    Desi ma aflu intre cele doua generatii, subscriu la cele spuse de dl. Moraru Dan.
    Vasile Dembischi

    RăspundețiȘtergere
  3. La cati penali politici si hoti avem exsta un singur raspuns:NUMAI MONARHIA MAI SALVEAZA ROMANIA.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce cauta acest APEL pe pagina SCMD, daca e adresat CNSC? Iar ne bagam in cloaca partidelor ? Cat priveste noul partid care se vrea a fii al militarilor,e o emanatie a unor minti bolnave a unor comunisti cum e dl prof univ dr TRAN,care a dat in mintea copiilor ca si altii din conducerea SCMD.GERULA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai tie, necunoscatorule Gerula ( auzi tu ! macar de ai sti ceva despre cel care l-a purtat ). Degeaba te impodobesti cu acest mare nume, daca mica dumneatale bibilica crede ca poate sta la 2 km de domnul profesor Tran ,fara ca totul sa miroase a bahlita incultura! .

      Ștergere
  5. Chiar daca s-a dovedit ca poporul roman este inventiv datorita posedarii unei gene miraculoase, liderii lui inca nu a gasit solutia sa se foloseasca de acest sistem, educat sa fie corupt si opresiv. Din acest motiv au preferat sa faca pasi in alta directie.
    Ma duce gandul la eforturile Anei Aslan si la ce s-a ales din munca ei, la ce s-a ales din muzeul Coanda, la eforturile materiale ale lui Justin Capra, la migratia cadrelor universitare din Facultatea de electronica anul 1974, etc.
    Exista un caz emblematic, privind premierea unui pui de roman, care a si realizat in premiera, cu mari eforturi un tub catodic cu mare remanenta. Ceausescu impresionat a dispus sa fie premiat din fondurile Fabricii de ciinescoape cu circa 100.000 lei. Acest inginer a primit dupa mult timp, o prima de circa 3.000 lei. Imi povestea ca obtinerea materialelor costasera ani de viata si cu mult peste acesta suma, pe care de frica a trebuit sa o accepte si niciodata ca pe un merit. Restul sumei a fost folosita de cloaca de activisti de partid din sectorul 2, care au avut ideea sa-i prezinte realizarea.
    Din pacate, familiile noastre prefera si acum sa-si trimita copii geniali in occident, din dorinta asigurarii unui trai decent si a recunosterii deosebitei valori pe care au mostenit-o.
    Cred ca permanent, acolo, se va evita ca oricui reprezentant al unui sistem corupt si opresiv sa-i fie acordat un asemenea premiu. Tot sistemul a gresit ! Pentru ca niciodata acest sistem corupt si opresiv nu a prezentat in detaliu faptul ca romanii la momentul acordarii premiului, coordonau cercetarea in institutii de cercetari de prestigiu din lumea occidentala.

    Citește și dă mai departe!
    PATRIOTUL https://www.facebook.com/groups/1436923033275442/?fref=ts

    RăspundețiȘtergere