Stiri din campania pentru alegeri locale

Inteviu cu Maia Sandu

vineri, 9 octombrie 2015

Succesele obtinute de SCMD si CNSC si in domeniul legislativ, in pericol

Incepand de luni, 12.10.2015, conform Deciziei CD din 08.10.2015, vom posta pentru toti cei interesati pachetul de proiecte legislative antidemocratice, antieuropene, antinationale si antistatale, aflate in diverse faze in Parlamentul Romaniei, prin care, cu ajutorul unor indivizi fara creier si fara cultura, care fac figuratie ca parlamentari, se relanseaza politica basista de distrugere a tuturor categoriilor profesionale, patriotice si nationale, in frunte cu cele doua categorii considerate extrem de periculoase pentru basism si pentru dusmanii Romaniei, ca urmare a manifestatiilor din 2010-2012 - rezervistii si revolutionarii (in randul carora activeaza sute de militari, evidentiati in decembrie 1989). Urmeaza profesorii, ceferistii, medicii, functionarii publici si alte categorii care si-au dovedit capacitatea de organizare si solidarizare in actiune.

Mentionam ca, in loc sa-si vada de treaba si sa legifereze pentru viitor, persoanele care nu sunt indreptatite prin nimic sa se afle in Parlamentul Romaniei, abil manipulate, legifereaza in continuare pentru ... trecut. Un trecut care nu a existat niciodata in realitate ci doar ca proiectie, inventata de jefuitorii Romaniei. Drept urmare, toate reparatiile obtinute de noi pentru noi si aliatii nostri din societatea civila vor fi puse sub semnul intrebarii daca una singura dintre aberatiile legislative mentionate va fi promulgata.

Cu precizarea ca actionam in sprijinul mintilor lucide din Parlament, care ne-au solicitat sprijinul in prezentarea argumentelor necesare respingerii,

Am onoarea sa va salut!
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu