Stiri din campania pentru alegeri locale

Inteviu cu Maia Sandu

miercuri, 17 februarie 2016

MULTUMIRI  DOMNILOR  SENATORI
Catre
       Comisia pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala a Senatului
Domnule presedinte, Marius Lucian OBREJA,

Doamnelor si domnilor senatori,
Biroul Operativ Central al Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (S.C.M.D.) va transmite pe aceasta cale multumiri pentru analiza pertinenta si votul de respingere dat proiectului de lege pentru aprobarea OUG nr. 57/2015, o ordonanta de urgenta in care s-a strecurat neconstitutional, ca simplu articol (nr. 40), textul unei alte ordonante de 30 de articole, vizand anularea practic a prevederilor reparatorii ale Legii nr. 223/2015 a pensiilor militare de stat.
Avizul dvs. negativ din 15.02.2016 este cu atat mai important cu cat reprezentantii guvernului si ai ministerelor de resort fac presiuni pentru adoptarea ad litteram si, din nefericire, si unii lideri de ONG-uri militare si ai unor sindicate din politie accepta textul neconstitutionalei ordonante, cu mici modificari. Doar S.C.M.D., sindicatele UNIPOL si DIAMANTUL din politie, precum si zecile de ONG-uri ale rezervistilor care s-au asociat demersului nostru, la mitingurile din 28 decembrie 2015 si 24 ianuarie 2016, solicita parlamentarilor si Avocatului poporului, respingerea, pe motiv de neconstitutionalitate, a Art. 40 din OUG nr. 57/2015.
Fie ca plenul Senatului, comisiile si plenul Camerei Deputatilor sa transpuna in realitate verdictul dvs. prin vot negativ! Va atragem, totodata, respectuos, atentia si asupra criminalei OUG nr. 95/2014 care isi bate joc de Istoria romanilor, de militari si de revolutionari, a carei respingere o solicitam in egala masura.
In numele tuturor rezervistilor, care mai au curajul sa gandeasca si sa lupte pentru drepturile lor, ale natiunii si pentru Tara, va aducem respectuoase multumiri.
Honor et patria. Vae victis!

Biroul Operativ Central al S.C.M.D.

Un comentariu:

  1. Nu doar ”Doar S.C.M.D...”, voi nu aveți niciun merit, ci doar celelalte. Așa cum n-ați avut nicio reușită până acum, cu atât mai mult, nu puteți avea pe această speță. Așa-i place lui Dogaru, să iasă în față, să dea impresia că se zbate și că membrii sindicatului îl vor și crede.

    RăspundețiȘtergere