Inteviu cu Maia Sandu

marți, 15 martie 2016

RECOMANDARI PRIVIND VOTUL PENTRU SENAT
-         In atentia tuturor membrilor S.C.M.D./C.N.S.C. si a aliatilor –

Doamnelor si domnilor,
Cu trei exceptii, ieri, 14.03.2016, Senatul a votat OUG nr. 57/2015, care se refera la salarizarea pe 2016 la civili, inclusiv cu Art. 40, care contine... 30 de articole privind distrugerea neconstitutionala a Legii pensiilor militare de stat. Si acesta, cu modificari la ... modificari. Scazand din 80% (nu din venitul brut ci din solda de grad si functie) Meritul Militar (20%) si pensia suplimentara (16%) rezulta ca vitejii care mor pe meleaguri straine pentru interese straine vor beneficia de pensii de 44% din nimic, adica de 500-600 lei. Este un atentat la siguranta nationala, pentru ca numai un idiot se va mai face in aceste conditii militar sau politist!
Tot Senatul este acela care a trecut prin vot mizeria numita OUG nr. 95/2014, in urma careia Revolutia s-a terminat in ziua de 22 decembrie 1989 la orele 12.10. Militarii sunt din nou discriminati, revolutionarii civili cad prada executiilor bancare, in timp ce basistii de frunte, pe langa cat au furat, mai primesc 4000 lei de caciula, fiind declarati persoane “cu rol determinant”! Determinant, da, dar in distrugerea sistematica a tarii si ridicarea hotiei la rang de stiinta!
Daca aceste doua simple solicitari, facute de noi, la 28 decembrie 2015, 24 ianuarie si 6 martie 2016, au fost tratate astfel de Senat, la ce sa ne asteptam in ceea ce priveste proiectele de legi privind salarizarea unitara sau o noua lege a pensiilor?

Doamnelor si domnilor,
Deoarece penalii si tantalaii, care se joaca de-a politica pe spinarea noastra de 26 de ani, ori au ceara in urechi ori sunt prea importanti sa asculte plangerile celor care i-au trimis in Parlament, va propunem sa trecem in mod democratic, prin puterea singurei arme pe care o avem – VOTUL – la shimbarea clasei politice. Cu atat mai mult cu cat sansa ne surade, deoarece alegerile vor fi pe liste.
Pentru inceput, recomandam tuturor membrilor Societatii civile organizate, sa inceapa propaganda pentru ca la Senat sa nu fie votata nici o lista a actualelor partide reprezentate: PSD, PNL, ALDE, UNPR, UDMR, PMP.
In cazul celor doua OUG, ca si in cazul proiectelor de legi solicitate, decizionala este insa Camera Deputatilor. Daca si Camera Deputatilor ne va discrimina in mod identic, dovedind ca si pe deputati ii doare undeva de oamenii acestei tari, vom extinde masura si la alegerile pentru Camera Deputatilor si la cele locale. La discriminare se raspunde cu discriminare!
Vom vota cu partidele mici, fara sanse, selectate de noi prin prisma seriozitatii si patriotismului fondatorilor dar si conditionat de includerea in listele de candidati a unor reprezentanti ai Societatii civile organizate.
In ceea ce priveste viitoarele noastre manifestatii, la care vom chema intreaga societate romaneasca, neafiliata politic, acestea vor avea in vedere atat Guvernul, Parlamentul si Presedintele cat si stapanii lor externi.
Numai impreuna vom reusi sa asiguram copiilor nostri un viitor intr-o tara numita Romania!
Asa sa ne ajute Dumnezeu!
p. C.N.S.C.
Presedintele S.C.M.D.
Col. (r) dr. Mircea DOGARU



HONOR ET PATRIA! VAE VICTIS

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu