Inteviu cu Maia Sandu

luni, 5 septembrie 2016

S-A CONSTITUIT
„ALTERNATIVA NATIONALA
In atentia tuturor membrilor S.C.M.D./C.N.S.C.

Doamnelor si domnilor,

    Ne-au furat totul sau aproape totul, au distrus capacitatea de aparare a tarii, ne-au preluat serviciile de informatii, Presedintia si Guvernul. Acum se pregatesc, sub lozinca “Toate partidele, aceeasi mizerie” sa preia ultima institutie a statului si natiunii romane, unica reprezentativa si garant al existentei noastre – Parlamentul. Cine? Neocomunistii sau globalistii, adversarii entitatilor statale, adica marii asasini economici mondiali. Cum? Cu banii lui George Soros si ai altora. Prin cine? Prin bursierii si sponsorizatii lui Soros si prin natangii care se uita in gura lor. Scopul? Penetrarea Parlamentului de catre cei care vor sa “salveze” Romania de … romani, pentru a initia legile de dezagregare statala (regionalizare, federalizare, etc.). Totul la adapostul unor perdele de fum menite sa ne incaiere (spectacolele DNA, redeschiderea asa-ziselor procese privind Revolutia si mineriadele, etc.).
    Pentru ca planurile externe, puse in practica de puterile aduse in Romania prin lovituri de stat, sa nu se inplineasca, trebuie ca agentii de influenta externi si manipulatii lor sa nu patrunda in Parlament. In Germania s-a cerut anchetarea tuturor agentilor lui Soros. In Romania, intrucat ei ne conduc, noi suntem cei anchetati. Deocamdata! Iar “solutiile” care ni se ofera constau in infiintarea de pseudopartide patriotice sau “nationaliste” concepute de servicii extern/interne, de masonerie si de corifei ai bisericilor, mai familiarizati cu “ochiul Dracului” decat cu cele sfinte.
    Avand in vedere cele de mai sus, un mare numar de partide mici, in general noi, au hotarat sa infiinteze o puternica alianta electorala in masura sa umple golurile din clasa politica lasate de actiunea conjugata a DNA si a serviciilor. Sunt partide care acopera intregul spectru doctrinar, de la extrema stanga la extrema dreapta, cu exceptia anarhismului, nazismului si … UDMR-ismului (adica fascismului de tip unguresc). Ridicandu-se ca bloc unit impotriva intregii clase politice, impotente, si propunandu-si sa coaguleze rezistenta nationala in fata nicusordanilor, ne-au solicitat colaborarea ca brand si masa de vot. Pe scurt, ne-au solicitat denumirea “Altenativa Nationala” si cooperarea in campanie, insusindu-si in schimb pentru platforma comuna, primele 25 de articole din Contractul nostru social. Echipa de lideri C.N.S.C. care a negociat si-a dat acceptul cu urmatoarele conditii: reprezentantii CNSC sa aiba un cuvant de spus la elaborarea listei comune de candidati, insistand ca acestia sa fie cei mai reprezentativi oameni din zone, din punctul de vedere al onestitatii, pregatirii profesionale si popularitatii; CNSC sa poata inscrie candidati prin inermediul oricaruia dintre partidele participante. Liderii CNSC nu vor candida! In schimb, vor gira prin semnatura, propunerile care vor veni din partea federatiilor sindicale, sindicatelor si ONG-urilor asociate CNSC.
    Discutiile au fost purtate, pana in prezent, cu presedintii a 9 partide, urmand ca alte 3 sa se alature.
   Sa dea Dumnezeu ca aceasta lucrare sa se implineasca! Pentru ca este ultima sansa pentru Romania si pentru fiecare dintre noi!

Cu stima,
Presedintele S.C.M.D.

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Un comentariu:

  1. -Titlul articolului: <>

    -„ Discutiile au fost purtate, pana in prezent, cu presedintii a 9 partide, urmand ca alte 3 sa se alature.”

    -Extrase din Legea nr. 35/2008-legea electorală
    Art. 2, pct. 7. alianţă electorală - asociere la nivel naţional între partide politice şi/sau alianţe politice şi/sau organizaţii ale cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale, în scopul participării la alegerile pentru Camera Deputaţilor şi Senat, înregistrată la Biroul Electoral Central;
    Art. 9^1(1)Partidele politice, alianţele politice şi organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale se pot asocia între ele numai la nivel naţional, pe bază de protocol, constituind o alianţă electorală, în scopul participării la alegerea Camerei Deputaţilor şi a Senatului. Un partid politic, o alianţă politică sau o organizaţie a cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale nu poate face parte decât dintr-osingură alianţă electorală. Alianţa electorală care a participat la alegerile anterioare sub o denumire o poate păstra numai dacă nu şi-a schimbat componenţa iniţială. De asemenea, denumirea respectivă nu poate fi utilizată de o altă alianţă.
    (2)Protocolul de constituire a alianţei electorale se depune la Biroul Electoral Central în termen de 48 de ore de la înfiinţarea acestuia.
    (3)Biroul Electoral Central se pronunţă în şedinţă publică asupra admiterii sau respingerii protocolului de constituire a alianţei electorale, în termen de 24 de ore de la depunerea acestuia.
    (4)Decizia Biroului Electoral Central de admitere a protocolului de constituire a alianţei electorale poate fi contestată de orice persoană fizică sau juridică interesată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în termen de 24 de ore de la pronunţare.
    (5)Decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului de constituire a alianţei electorale poate fi contestată de semnatarii protocolului la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în termen de 24 de ore de la pronunţare.
    (6)Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie se pronunţă asupra contestaţiilor prevăzute la alin. (4) şi (5) în termen de 24 de ore de la înregistrarea contestaţiei, prin hotărâre definitivă.
    (7)Celelalte prevederi ale prezentei legi referitoare la alianţele politice se aplică în mod corespunzător şi alianţelor electorale.

    Concluzii: la data postării acestei atenționări nu putea exista protocolul de constituire deoarece urmau să se „alăture” alte 3 partide; neexistând protocolul de constituire, nu există alianța electorală; prin urmare titlul este...un neadevăr ???

    RăspundețiȘtergere