Inteviu cu Maia Sandu

vineri, 23 decembrie 2016

“CRACIUN POSOMORAT” – 2016


“CRACIUN POSOMORAT” – 2016
Stimati membri, aliati si simpatizanti ai S.C.M.D. si C.N.S.C.

Titlul de mai sus este un plagiat dupa o reclama prosteasca la un film si mai prost, despre pisici, difuzat in preajma Craciunului. In cazul nostru este vorba despre alte animale. Acelea care isi asteapta de Craciun, ca in fiecare an, parandaratul din contractele cu statul. Este primul motiv pentru care Iohannis, la sfatul Mafiei, transmis prin Basescu, ne-a lasat fara Premier si fara Guvern de Craciunul 2016. Ciolos si ceilalti agenti straini nu pot pleca cu mana goala din Tara Prostilor.
Al doilea motiv ar fi acela ca, intotdeauna, prin iuteala de mana si nebagare de seama, incepand din 2008, intre sarmale si piftii, intre Craciun si Anul Nou, se dau cele mai ticaloase, antisociale si antinationale ordonante de urgenta si hotarari de guvern. Pe ultima suta de metri, agentii asasinilor Romaniei, in loc sa fie déjà plecati, unde a dus Mutul iapa, pot face tot ce nu au reusit in cursul anului, pentru a raporta stapanilor - “Romania – misiune indeplinita”.
In plan general strategic, se poate obtine ceea ce s-a urmarit pana acum – declansarea tulburarilor sociale in vederea destabilizarii si dezagregarii Romaniei. Iata sensul masurii luate de Iohannis, la sfatul lui Basescu. In loc sa avem un Guvern stabil anul asta si reparatii legislative de drept, din ianuarie 2017, Basescu si Iohannis, ca niste mici pigmei antinationali, devorati doar de ambitii si interese personale, ne batjocoresc in continuare, aratandu-ne ca se pot sterge la fund cu votul nostru. Au facut-o déjà, pentru ca numai un acefal isi poate imagina ca basistii si nicusordanii au patruns in Parlament, altfel decat prin furt de voturi de la altii, de catre complicii din sistem.
Victoria si strategia lui Dragnea au fost zdrobitoare, in timp ce pretextul furnizat de Basescu lui Iohannis este penibil. Basescu reproseaza doamnei Shhaideh ceea ce nu i-a reprosat in 2012, cand era Presedinte, si anume ca sotul ei n-a fost somer in Siria lui Bashar Hafez al-Assad, ci specialist in agricultura. Asta in timp ce Basescu s-a pupat in bot cu Assad, pe vremea tunului cu autorapitii ziaristi, cand l-au lasat in piele pe “teroristul” Hayssam. Ba au baut si bere germana impreuna, ca ala n-are voie whiskey. In plus, am avut si avem relatii normale cu Siria si regimul care are si ambasada la noi. Si ar fi dovada de cretinism politic sa te bagi in razboiul civil de acolo si sa iei partea unuia sau altuia dintre beligeranti.
Pe scurt, Basescu ii reproseaza Premierului propus, ca din motive de sot, n-ar avea dreptul la functie ca membru CSAT. Numai ca pe aceasta logica sucita nici Iohannis n-ar avea, pe motiv de parinti si toate rudele in Germania, nici Ciolos pe motiv de nevasta-fiica a sefului spionilor francezi si, cu atat mai mult, contrapropunerea sa, tiraspoleanul Eugen Tomac, crescut si educat in curtea militionerului Voronin, cel care l-a cadorisit pe Pirat cu 8 vagoane de vin. Jongleria rusului Igor Dodon, cu retragerea cetateniei, nu ne pacaleste. E o manevra tipic KGB-ista de a-si acoperi omul, vopsindu-l in martir al neamului.
Ii solicitam Presedintelui, aburcat in functie de oamenii lui Basescu si pe banii basistilor, furati cu sacul, la propriu, de la noi, din pensii si salarii, SA SE TREZEASCA! Asta ca sa nu impartaseasca soarta mai vechilor coabitanti cu Dracul, Victor Ponta si Crin Antonescu. Daca ne-a distrus Craciunul in traditia comanditarilor asasinarii lui Ceausescu, sa nu indrazneasca sa ne strice si Anul Nou, pentru a nu fi indreptatiti sa-i uram, ca si celui ce-si bate joc de Constitutie, de Tara si de viata noastra, de 12 ani: “LA MULTI, la foarte multi …ANI!”. Si, bineinteles, suspendare usoara!

Honor et patria! Vae victis!
Presedintele S.C.M.D.

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu