Inteviu cu Maia Sandu

miercuri, 25 octombrie 2017




LA MULTI ANI
TUTUROR MILITARILOR ACTIVI, IN REZERVA SI IN RETRAGERE

         Cu ocazia Zilei Ostirii Nationale, presedintele, Biroul Operativ Central si Comitetul Director al SCMD ureaza tuturor militarilor activi, in rezerva si in retragere un calduros LA MULTI ANI!
         LA MULTI ANI si ca forma de rezistenta, deoarece aniversam anul acesta Ziua Armatei in plina campanie de terfelire de catre politicieni a militarilor si politistilor Tarii, de umilire prin scaderea coeficientilor de salarizare, scaderea prin recalculare si inghetarea pe viata a pensiilor militare de stat! Pentru toate acestea, in spiritul iertarii crestinesti, dar si al neuitarii romanesti, uram si celor care distrug astazi Sistemul National de Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala, un sincer „LA MULTI, LA FOARTE MULTI, LA CAT MAI MULTI ..... ANI!”
         Depunerea plictisita de coroane la monumentele celor cazuti pentru Patrie,  cuvantarile si emotiile false cu damf de tuica fiarta si carnati cu fasole la cazan nu pot camufla tradarea intereselor nationale si ale intereselor NATO, aici, la marginea lumii civilizate, dinspre Stepa Cumanilor.
             LA MULTI ANI, asadar, si fiecaruia dupa fapte!

Honor et Patria! Vae Victis!

Presedintele SCMD,

Col.(r) dr. Mircea DOGARU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu