Stiri din campania pentru alegeri locale

Inteviu cu Maia Sandu

marți, 29 mai 2018

Decat sa ne certam si sa ne injuram pe Internet, mai bine sa conlucram!...


Tineri si batrani,
Decat sa ne certam si sa ne injuram pe Internet, mai bine sa conlucram!... Puteti castiga bani si, totodata, puteti ajuta comunitatea dvs. locala sa prospere, astfel:

  1. Recomandand o persoana competenta sau devenind reprezentant local al Casei de Ajutor Reciproc “Coeziunea Sociala” ( http://car-coeziuneasociala.blogspot.ro/), organizatie care ajuta cetatenii sa economiseasca banii si care acorda, prin proceduri de lucru de la distanta,   cele mai ieftine imprumuturi de pe piata financiara a Romaniei. CAR doreste sa aiba reprezentanti in toate cele 3180 de comune, orase si municipii ale tarii.
  2. Recomandand o persoana competenta sau devenind colaborator al paginii de Internet dedicata localitatii dvs., integrata sistemului Consiliului National al Societatii Civile - CNSC ( http://cnsc-forta3.blogspot.ro/), si unde, alaturi de alti cetateni, puteti promova in mod nelimitat  interesele sociale si economice ale comunitatii locale/intreprinderii/organizatiei politice/asociatiei sau grupului din care faceti parte.
Detalii gasiti pe site-urile indicate mai sus si la consilierul de serviciu al CAR:
tel. 0736600973, 0736600961, e-mail
car.coeziuneasociala@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu