Inteviu cu Maia Sandu

luni, 16 iulie 2018

CAMARAZI, VA TREBUI SA-I “REPERAM” ONOAREA!




CAMARAZI, VA TREBUI SA-I “REPERAM” ONOAREA!
-         COMENTARII PE MARGINEA DIALOGULUI HALUCINANT VICTOR CIUTACU – LIA OLGUTA VASILESCU –

In cadrul programului de manipulare imagologica, in favoarea sa, ca autoare a unor legi ale Haosului, in domeniul salariilor si pensiilor, ministrul Muncii a avut o prestatie halucinanta in interviul luat de cunoscutul jurnalist Victor CIUTACU, la RTV, in seara zilei de 13 iulie a.c. Bietul Ciutacu o intreba pe “LOV” de mere si ea ii raspundea, ca de obicei, ca n-are nuci. Pe sleau, omul a intrebat-o ce parere are despre magistrati, care ies dupa 20 de ani cu o pensie de 10 ori mai mare ca a lui. Drept care,” LOV”, care nu se ia de magistrati, pentru ca astia o pot trimite inapoi la “turtoi”, a inceput sa faca spume la gura pe tema favorita: pensiile militare.
Lasand la o parte faptul ca si pensiile militare sunt de 10 ori mai mici decat cele ale magistratilor si ca, daca Iohannis a inteles ca deciziile CCR sunt obligatorii (Cazul Kovesi), pentru Guvern, deciziile CCR in favoarea militarilor nu exista, demonstratia LOV a continut aceleasi aberatii. Ca, daca ii creste unui colonel activ cu 10 milioane salariul si unui colonel in rezerva ii creste tot cu 10 milioane pensia. Si ca ea trebuie sa faca dreptate! Absurditate demolata anul trecut, cand soldele de functie au crescut cu 15% in luna iulie si nici o pensie militara nu a crescut. Desi, legea prevedea cresterea concomitenta, daca respectiva crestere era mai mare decat rata inflatiei. Ceea ce nu a fost cazul! Mai mult, nu toate elementele salariale intra in calculul pensiei, care crestea doar cu un procent din cresterea salariala. Deci, masura luata prin OUG59/2017 este aberanta, discriminatorie, anticonstitutionala si nu se justifica! Iar declaratiile repetate ale doamnei privind inghetarea pensiilor militare pana vom fi ajunsi din urma, nu se stie de cine, sunt, de-a dreptul, penale!
Pe scurt, “LOV” si-a facut propaganda si s-a victimizat ca, in conditiile in care a crescut de a innebunit pensiile civile, nesimtitii de militari, adica “DOGARU si gasca lui” i-au facut plangere penala. Si, culmea, doar ei, care n-are nici o treaba cu Casa Sectoriala de Pensii Militare, nu si adevaratilor vinovati.
Fals! Nu de ieri, ci de 7 luni suntem in proces, in contencios, la Sectia a_II-a Contencios Administrativ si Fiscal, a TMB, cu numita LOV, in solidar cu Ministerul Muncii, pentru abuz de putere si discriminarea rezervistilor. Plangeri penale nu i-am facut, ci doar plangeri administrative prealabile, pe 18 august 2017 si pe 19 noiembrie 2017. Si nu doar ei, ci si numitului Traian Basescu, senator si ministrilor Apararii, Mihnea MOTOC, Gabriel Beniamin LES si Mihai – Viorel FIFOR, in solidar cu Ministerul Apararii.
Tocmai din procesul cu noi, a aflat distinsa doamna, care a condus o campanie dezgustatoate inpotriva rezervistilor, in intreg anul 2017, mergand pe confuzia voita intre pensiile rezervistilor si magistratilor, ca nu mai are nici o competenta asupra noastra, de la 1 ianuarie 2016. Drept care, anul acesta a dat-o la intors, aruncand intreaga vina pe ministrii Apararii. Dar…… e prea tarziu!
Va reamintim declaratia ei de presa de anul trecut, 17 mai 2017, cand, la ora 12.00, a iesit in fata jurnalistilor, anuntand cu satisfactie ca, prin Proiectul Legii salarizarii unitare i-a “terminat” pe militari, rezolvand “pensiile nesimtite” ale acestora, prin Articolul 40. Imediat s-a produs desantul SCMD la Parlament, cand s-a pus conducerii PSD la varf, intrebarea iliesciana “Ce are sula cu prefectura? Adica ce cauta, intr-o lege a salarizarii, un articol privind pensiile ocupationale?”. Dragnea a reactionat prompt si aceeasi Olguta a iesit in fata presei la ora 14.00, anuntand ca a retras Art.40, “la cererea conducerii partidului, dar …… or sa vada domnii colonei, in toamna!”. Deci, ura “LOV” impotriva militarilor este personala si de dimensiuni apocaliptice. Ea s-a tradus prin Legea 153/2017 a salarizarii care l-a adus pe Seful Statului Major al Apararii sub nivelul unei secretare de primarie, obligandu-i pe politisti si pe rezervisti sa iasa in strada, in mai – iunie, anul trecut si in martie si mai, anul acesta, chiar in timpul Congresulului PSD. Si s-a mai tradus prin OUG 59/2017, pe care noi am numit-o a “Marii Tradari Nationale”, pentru ca a golit Sistemul de Aparare al Tarii, cu peste 20.000 de cadre si a inghetat pe viata pensiile militare, profesia aceasta nemaifiind atractiva pentru nimeni.
Nu stim ce o motiveaza pe “LOV”, mai ales ca, in 2012, de manuta am dus-o la Craiova, unde n-o voia nimeni, ne-am batut cu baronii locali ai PSD-ului s-o impunem primar, cu peste 1500 de oameni care au mers din casa in casa. Ceva s-a intamplat, pentru ca, dupa numai 2 ani a inceput ofensiva impotriva SCMD si a rezervistilor, aducandu-ne, aproape, in pragul disolutiei in 2014, fidelii ei de la Craiova continuand sa ne atace la baioneta si astazi. Are ce are cu toti militarii, dar “cu coloneii”, in mod special. Probabil ca dezamagit-o vreunul, de aici si indemnul din titlu. Cat despre prestatia de vineri, 13 iulie, aceasta poate fi catalogata in felul urmator: 1. ori doamna ministru, care confunda pensiile cu ajutoarele sociale si bunicile cu “mamicile”, habar nu are ce face si ce spune si trebuie schimbata, imediat, pentru incompetenta paguboasa si pentru pensionari si pentru PSD, ori 2. minte constient, ceea ce este de inteles pentru un politician, ori 3. urmareste un obiectiv clar, in vederea lovirii rezervistilor prin Legea, dezbatuta aiurea de doi ani si pe care nimeni nu a vazut-o, a pensiilor. Un obiectiv care ar fi decimarea militarilor cu sprijinul “poporului lui Petre Tutea”, care este intoxicat, adica manipulat, ca am atacat-o tocmai pentru ca ar fi dat, bietilor oameni, bani. Din aceasta pespectiva, este clar ca ar fi inutil sa explicam oamenilor ca nu figuram in Codul Muncii, ci doar in Constitutie, la capitolul “munca fortata” (Art.42), ca noi nu aveam ore platite suplimentar si concedii reale, drept de proprietate, ca eram in activitate si la ordin 24 de ore din 24 etc. Sau, ca in timp ce noi dardaiam de frig in zloata, ei se distrau in discoteci si baruri. Pentru ca nu ii intereseaza! La indatoriri “poporul lui Tutea” nu se inghesuie, dar la drepturi e primul! Dovada ca numai in Romania, militarilor li s-a furat legea care a fost trasnferata magistratilor si… primarilor, lor ramanandu-le doar obligatia de a muri pupand in fund conducerea de partid si de stat.
Contracarand “Diversiunea LOV”, va trebui, stimati camarazi, sa actionati, atragand atentia membrilor civili ai familiilor dvs, vecinilor si prietenilor, in felul urmator: “Bai, “Popor al lui Tutea”, de 4 ani esti mintit ca-ti vor creste salariile si pensiile si cresc doar veniturile presedintelui, ministrilor, parlamentarilor, presedintilor de consilii judetene si, mai nou, primarilor.  Din ianuarie, anul acesta, toate preturile au crescut cu peste 60%, in nadejdea unei promisiuni de crestere a pensiilor cu 15,3%. Adica 5.3%, indexarea cu rata inflatiei si 10% cresterea zisului punct de pensie. Indexarea, adica 5.3% erau obligati sa v-o dea in ianuarie. Au mintit ca va dau indexarea in iulie, odata cu punctul de pensie. In martie v-au anutat ca v-o dau topita in punctul de pensie, iar astazi nu mai pomenesc nimic de indexare. Deci, la o crestere a preturilor de peste 60%, nu v-au dat nici 15,3%, ci doar 10% si va aduc la televiziuni, ca pe vremea lui Ceausescu, in emisiuni gretoase de propaganda, sa multumiti din inima partidului ca v-a dat 50 de lei in plus, in loc sa va dea 500, cum au promis.”
Cu varf de lance “LOV” s-a trecut, se poate spune, de catre stapanii externi, la etapa finala a razboiului de distrugere, prin dezintegrare a statului roman, structurile de Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala devenind calul de bataie al propagandei antiromanesti. Statul paralel, adica Sistemul tradator, nu a fost distrus prin scoaterea in décor a lui Coldea si Kovesi, mult prea conpromisi, ci s-a intarit, colorandu-se, treptat, in rosu, locul celor pe i-am identificat pana acum fiind luat, incet dar sigur, de personaje gen “LOV”. Care, prin prestatiile televizate, face si presiuni asupra magistratilor, in conditiile unui proces in derulare cu SCMD. Ceea ce contravine Legii! Dovada ca, judecatoarea TMB, de la Sectia a-II-a, careia i s-a repartizat cazul (Dosar nr.1281/1/2018), a incercat sa scape de el, pe 2 februarie a.c. Cererea fiindu-i respinsa, la prima sedinta publica, s-a “autorecuzat” prin formula “necompetenta functionala”. De ce? De frica!
In aceste conditii, stimati camarazi, daca mai tineti minte juramantul depus, contracarati propaganda anti militara, aruncati-va la cos simpatiile politice si fiti gata sa iesiti in strada o singura data, dar decisiv, impotriva “balaurilor care ne inghit de vii”, in ziua in care va fi dat publicitatii, in sfarsit, Proiectul Legii Unitare a Pensiilor, evident, in anul bataii de joc la adresa Marii Uniri, cu strigatul de lupta “TRAIASCA ROMANIA!”.

Honor et Patria! Vae Victis!

Presedintele SCMD,
Col.(r)dr. Mircea DOGARU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu