miercuri, 12 decembrie 2018

APELAPEL CATRE

         JANDARMI SI SINDICATELE DIN MAI


SA NE PREGATIM DE COLINDAT GUVERNUL!

Stimati camarazi,

V-am transmis proiectul noii OUG, marca Teodorovici, menita sa ne loveasca din nou, la cererea Bruxelles-ului, dupa votarea Legii bugetului. Va fi data, cel mai probabil, in contextul noului Cod Fiscal, intre Craciun si Anul Nou si vizeaza in ceea ce-i priveste pe salariati, in primul rand pe dvs., inghetarea salariilor / soldelor si micsorarea…. veniturilor (pe principiul LOV: “Salariile nu scad, se micsoreaza doar veniturile!”), prin micsorarea / anularea unor sporuri, norme de hrana, prime de vacanta etc.

In ceea ce priveste pensiile militare de stat, ca sa stiti ceea ce va asteapta, va informam ca Legea reparatorie 223/2015 nu a fost niciodata aplicata, fiind spulberata prin OUG 57/2015, Art.40 care a distrus baza de calcul si, definitiv anulata prin OUG 59/2017, care ne-a taiat orice legatura cu cresterea salariala la activi, anuland si orice posibilitate de crestere cu rata inflatiei prin introducerea SINTAGMEI “Indicator definitiv”. O OUG a “marii tradari nationale” care a provocat plecarea din sistem a peste 20.000 de profesionisti. Camarazii vostri, care ies in aceste zile la pensie, vorbesc singuri, constatand ca au parte de o tripla impozitare, de pierderea pensiei private, a grupelor de munca si a unor sporuri, pe legi diferite, datorita baremului impus. De asemenea, ajutoarele salariale sunt in continuare suspendate. Toate acestea i-au lovit pe militari si politisti, ca experiment pentru noua lege a prostirii generale in privinta pensiilor, urmand a fi aplicate si civililor.

Noua OUG, nu numai ca bate in cuie masurile discriminatorii luate impotriva noastra, in dispretul oricarui principiu de drept, dar agraveaza situatia operand o scadere a cuantumurilor pensiilor aflate in plata cu 10%, prin CASS-izare. Este executarea cu exces de zel a ordinului venit de la Bruxelles, in formula enuntata de LOV inca din momentul instalarii actualului guvern.

Din punct de vedere militar, se impune o actiune preventiva, pentru ca este mai greu sa repari ceea ce a apucat sa fie distrus, decat sa previi, distrugand tu insuti bombardierele inamice, inainte de decolare. Rugamintea, pe care o transmitem domnilor presedinti Dumitru Coarna, Iulian Surugiu si Marius Idita, este ca, noi fiind angrenati in activitati in teritoriu in aceasta perioada, sa se ocupe domniile lor de obtinerea aprobarii doamnei Firea pentru organizarea unor ample manifestatii in Piata Victoriei, in perioada 26-31 decembrie 2018. Daca Guvernul Dancila nu cade pana atunci, scutindu-ne de rusinea de a fi indicati in Istoria contrafacuta drept demolatorii UE.

Vom fi taxati in toate felurile de tradatorii nostri, acoperiti ca formatori de opinie si care vor face paralele cu ceea ce se intampla in Franta. Sa explicam civililor ca, dupa decesul UE survenit in 2003, Germania si-a indeplinit misiunea de a distruge, nu numai ideea europeana, dar si, pentru a patra oara, Europa, pentru ca, scapand din pumnii adversarilor (SUA si Rusia), a devenit portavocea multinationalelor, adica a globalismului / comunismului mondial. In Franta, 86% din populatie, discret sprijinita de militari si politisti, lupta pentru dreptul la viata decenta si pentru reviriment national, incadrandu-se in “Miscarea” promovata de Trump. Va urma, dupa Experimentul Franta, ridicarea generala in Germania. La noi va incepe dupa schimbarea intregului personal globalist al Ambasadei SUA. Dar pana atunci vom fi distrusi. Este inutil sa explicam populatiei, indoctrinata de zece ani, de manipularea impotriva structurilor militare, ca state fara armate nu exista! Pana si Vaticanul are o Garda Elvetiana! Dar armate fara stat au existat si exista si pot constitui, in jurul lor, state (ex. Hagana si OEP-ul). Sa le atragem, insa, atentia romanilor pentru a nu mai fi cobai ai experimentului realizat prin mass-media, ca tot ceea ce s-a experimentat si se experimenteaza pe noi, militarii si politistii, s-a generalizat si se va generaliza si in randul civililor (scaderea veniturilor, multipla impozitare, pierderea grupelor de munca, pierderea indexarii cu rata inflatiei, a pensiilor private, legiferarea discriminarii etc.). Pentru ca, singuri, ca victime ale unui razboi mediatic si psihologic, nu vom putea face nimic! In fruntea sindicatelor si ONG-urilor civililor vom putea, insa, impune vointa nationala de supravietuire!

Am onoarea sa va salut!

Honor et Patria! Vae Victis!

Presedintele SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu