Inteviu cu Maia Sandu

marți, 19 martie 2019


APARITIE EDITORIALA
IN CINSTEA VIZITEI PAPEI FRANCISC IN ROMANIA



In cadrul programului secesionist “Trianon 100”, vizand destramarea Romaniei si coordonat personal de Viktor ORBAN, in anul 2017, la Sumuleu Ciuc, arhiepiscopul catolic de Alba Iulia Jakubinyi Gyorgy si nuntiul papal,Miguel Maury Buendia au negociat vizita Papei Francisc in Romania, in perioada 31 mai – 02 iunie 2019. Cu aceasta ocazie, iredentistii intentioneaza sa proclama independenta sau autonomia Transilvaniei (vezi afisele exhibate de Laszlo Tokes in Parlamentul UE de acceptare in UE a ….  Transilvaniei, „Transylvania in the EU”) si crearea, ca parte a Ungariei, a bantustanului Erdelyi (“Tinutul Secuiesc”). In care scop, Europa Occidentala si Romania (prin lansari la Targu Mures) au fost invadate de carti falsificatoare de Istorie editate la Budapesta, pe temele “Trianon” si “Istoria secuilor”.
Declansand, in cadrul acestui razboi hibrid si in conditiile batjocoririi de catre clasa noastra politica a “Centenarului”, propriul sau program (Mihai Viteazul in Cetate), pentru perioada martie 2018 – septembrie 2020, SCMD, cu sprijinul partenerilor din CNSC, a replicat prin actiuni culturale in numeroase orase din tara, menite sa trezeasca la romani constiinta nationala.
Astazi, lanseaza, in perspectiva venirii Papei Francisc in Romania, lucrarea “Intre Alba Iulia si Trianon. Ungaria tuturor cauzelor si razboaiele de succesiune (1918-1920)”, sub semnatura istoricului militar dr. Mircea DOGARU, presedintele SCMD. Bazata strict pe documente si argumente de drept international, cartea a aparut in Editura “Mures”, la Targu Mures si este destinata bibliotecilor judetene, municipale, universitare, ale colegiilor si comunale din fostele provincii romanesti istorice Banat, Crisana, Transilvania, Maramures, Bucovina si bibliotecilor comunitatilor romanesti din Diaspora. Ca munitie letala!
In curand, si tot ca atentionare a Sanctitatii Sale Papa Francisc, ca mesaj al romanilor catolici, greco-catolici si ortodocsi, va vedea lumina tiparului, sub aceeasi semnatura, si lucrarea: “Secuii, poporul furat”.

Honor et Patria! Vae Victis!

Secretariatul General al SCMD

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu