Stiri din campania pentru alegeri locale

Inteviu cu Maia Sandu

vineri, 5 iulie 2019

AL DOILEA APEL


AL DOILEA APEL
Catre membrii SCMD / CNSC si ai ONG-urilor militarilor si politistilor din Bucuresti si Ilfov

Duminica, 07 iulie a.c., la orele 17.00, reprezentantii Forumului Civic al Romanilor din Covasna, Harghita si Mures (FCRCHM) vor fi in Piata Victoriei, protestand impotriva implementarii prin OUG a Codului Administrativ al Romaniei care legalizeaza limba maghiara ca a doua limba oficiala in administratie in doua treimi din judete. Ca proiect de lege (PLX nr.369/2018), prevederile respective au fost anulate de Curtea Constitutionala prin Decizia nr.681/2018 (vezi Anexa).
Facem apel la toti membrii SCMD/CNSC si ai ONG-urilor militare si civile din Bucuresti si Ilfov sa sprijine actiunea FCRCHM pe urmatoarele considerente:
·        Crearea premiselor destructurarii nationale in chiar anul declansarii “Proiectului Trianon” coordonat de Viktor Orban si asumat de iredentistii din Romania prin eliminarea simbolurilor romanesti (cazurile Gojdu, Mosoiu si Mihai Viteazul de la Oradea) si instituirea unor “granite” ale asa-zisului Tinut Secuiesc (cazurile Valea Uzului si Cheile Bicazului);
·        Inmormantarea, de catre Guvernul Dancila, a programului de relansare economica si sociala a Romaniei, votat de noi in 2016, prin  mentinerea, in dispretul legii, a guvernatorului Isarescu in fruntea BNR, renuntarea la impozitarea cuvenita a multinationalelor si iertarea acestora de datoriile fata de statul roman, in contextul aruncarii crizei financiare pe umerii salariatilor si pensionarilor;
·        Anuntarea concedierii a cca 500.000 de bugetari (pilele vor ramane, ca de obicei);
·        Bataia de joc instituita de LOV prin Legea salarizarii unitare la adresa majoritatii categoriilor socio-profesionale, cu favorizarea acelora carora cetateanul de rand le da spaga pentru indeplinirea atributiunilor de serviciu, context in care structurile militare au ajuns bataia de joc a societatii;
·        Ticalosul Proiect al Legii unitare a pensiilor, marca LOV, care desfiinteaza si punctul de pensie si care a servit ca pretext nealinierii tuturor pensionarilor, si in 2018 si in 2019, la inflatia galopanta;
·        Batjocorirea, prin OUG-uri (cazul rezervistilor prin OUG57/2015 si OUG 59/2017, din nou a rezervistilor, dar si a revolutionarilor prin prelungirea neconstitutionalei OUG 95/2014), a unor categorii socio-profesionale, neplata ajutoarelor salariale, inflatia galopanta mascata etc.;
·        Implementarea in sprijin, cu ajutorul media, drept solutie, a urii dementiale intre categoriile socio-profesionale si de varsta, premise pentru destructurarea nationala.

ARE NEVOIE GUVERNUL DE BANI?
·        Sa impuna la plata bancile si multinationalele, nu salariatii si pensionarii!
·        Sa nu mai bugeteze partidele si ONG-urile de asa-zis “interes public”, pentru ca oamenii acestia lupta din “altruism” pentru “binele nostru”! Sa traiasca din cotizatii si donatii ca si sindicatele!
·        Sa inceteze discriminarea pozitiva, adica inclusiv sustinerea cu bani de la buget a minoritatilor de toate tipurile, in dauna majoritatii, deoarece toti cetatenii sunt egali si nimeni nu este mai presus de lege!
·        Sa desfiinteze structurile inutile si bugetivore, create doar pentru functii sinecura, pentru pomanagii de partid etc.
Solutii se gasesc, cu bunavointa, in interes national!

PENTRU TOATE ACESTEA SI MULTE ALTELE, VENITI, ASADAR, IN SPRIJINUL FCRCHM, DUMINICA, 07 IULIE A.C.C, LA ORELE 17.00, IN PIATA VICTORIEI!

p. CNSC
Presedintele SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

P.S. Atentie la provocari! In situtia in care se va incerca deturnarea manifestatiei ca in 10 august 2018, pentru a nu periclita pozitia si lupta FCRCHM, ne vom retrage imediat din Piata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu