Stiri din campania pentru alegeri locale

Inteviu cu Maia Sandu

miercuri, 18 noiembrie 2020

VOI (REVOLUTIONARI) SI NOI (REZERVISTI) DIN NOU IMPREUNA, PE 24 NOIEMBRIE!

-         Apel catre toti membrii C.N.S.C. –

Doamnelor si domnilor,

In urma cu 31 de ani, la TVR, botezata ”L”, isi jucau, in falset, rolul penibil, saltimbancii, tradatorii si ambuscatii. In strada mureau doua categorii de naivi frageziti de foamete programata: muncitori, studenti, elevi etc., adica...VOI si NOI, militarii. VOI strigati ”Armata e cu noi !”. NOI strigam, impreuna cu VOI...”LIBERTATE !”, bucurandu-ne ca niste copii, in timp ce ne secerau si pe unii si pe altii gloantele celor peste 120.000 de luptatori ultraprofesionisti ai tuturor statelor membre ale celor doua tratate (Varsovia si NATO), iar tehnicienii lor ne regizau ”Razboiul stelelor”! Noua ne-au ucis, profesionist, 247 de camarazi, voua peste 1.000! Adica de 7-8 ori mai putini decat ne-a ucis SARS-COV 2, pana acum, dar astia nu conteaza pentru ca intra la statistica. La urma urmelor, trebuie sa moara oameni pentru ca acest Guvern sa nu cada! Si, in timp ce noi toti topaiam inconstienti, de bucurie, ni s-au strecurat, printre picioare, sobolanii, care si-au infipt coltii in cascavalul Puterii. Din clipa aceea n-a mai fost nevoie nici de VOI, nici de NOI!

Ne-au proclamat, pentru moment, la abureala, EROI, si pe unii si pe altii si ne-au promis, legislativ, chiar constitutional, marea cu sarea. Dar au desfacut Tara si au dat-o la bucata, pe nimic, strainilor-sponsori, pastrandu-si pentru EI, argintii lui Iuda! Au distrus fabricile, uzinele, agricultura, etc., au instrainat pe nimic bogatiile subsolului, apele, padurile, pamantul, transformandu-va pe VOI in someri sau slugi de nevoie! Tot din ordin au distrus structurile militare, pas cu pas, pentru a lasa ograda Tarii fara caini de paza, si ne-au transformat pe NOI in... ”disponibilizati”! Dar pentru ca eram, si unii si altii, in putere si convinsi, in naivitatea nostra, profesionist manipulata, ca am produs, ”spontan”, Schimbarea, ca sa nu ne revoltam, nu ne-au mai internat in lagare si nu ne-au mai impuscat, asa cum au facut parintii si bunicii lor kominternisti cu parintii si bunicii nostri, ci au ”tras” in noi cu bani proveniti din sponsorizari externe si cu multe promisiuni.

Prin Legea Recunostintei (341/2004), ne-au gadilat orgoliul tuturor iar voua, somerilor, v-au dat indemnizatii de revolutionari, promitandu-va, pe hartie, scutiri de impozite si terenuri pentru case sau spatii comerciale. Pe care si le-au luat tot EI prin fals si uz de fals!

Noua ne-au dat prin legile 164/2001 si 179/2004, mult laudate de NATO, ciosvarte de pensii militare de stat si dreptul de a munci ”in civilie” pentru a obtine alte ciosvarte de pensii, ”pe contributivitate”! Si am vegetat multumiti 5-6 ani, nebagand de seama, orbiti de propaganda integrarii in NATO si UE, cum ni se tampesc copiii cu scoala in reforma eterna si cu televizorul care face reclama exclusiv boarfelor siliconate, botezate ”dive” si pungasilor porecliti ”oameni de afaceri”. Ne-am trezit ca urmasii nostri isi iau, pe buna dreptate, lumea in cap, pentru ca nu mai au in Tara nici o perspectiva. Apoi, dupa ce ne-au ”fezandat” vreo 6 ani, considerand ca ne-am bosorogit destul (cei care n-am dat coltul intre timp) si nu mai avem reactii, mimand criza, ne-au taiat, cu mana inventatului Basescu, in 2010, toate drepturile! Prin legile 329/2009, 119 si 263/2010! Si noua si voua!

In acele imprejurari, cu ajutorul vostru, al revolutionarilor, dat prin Sindicatul ”Forta Romania” (idee, model de statut, sprijin juridic, punct de lucru provizoriu etc.) NOI am infiintat S.C.M.D. (18 august 2009). Si, intemeind impreuna C.N.S.C. (8 octombrie 2011) am maturat, tot impreuna, prin revolta noastra, strazile si guvernele, in 2011-2012, impunandu-ne revendicarile si determinand soarta alegerilor din 2012 si 2016.

Castigand in justitie (7 ianuarie 2011), S.C.M.D. a obtinut, temporar, drepturile rezervistilor (cuantumurile de dinainte de taieri) apoi dreptul la munca, o noua lege a pensiilor militare de stat etc. Voua v-au dat doar promisiuni pentru ca v-au cumparat liderii de atunci, implicandu-i in politica, asa cum procedeaza si azi. Dar ne-au lovit, gandind pe termen lung, distrugand sindicatele prin Legea Dialogului Social (62/2011) si actionand pe principiul ”Divide et impera”! Prin OUG 1/2011 au introdus discriminarea intre NOI, rezervistii, ridicandu-le unora pensiile, prin fals si uz de fals si fara nici un criteriu, pe culmi nebanuite, pentru a si-i face slugi, stimuland fudulia prostului cu grade si onoruri, in timp ce majoritatea a fost lasata de izbeliste si batjocorita. De atunci ne batem noi intre noi si ne distrug sistematic, nu politicienii ci unii dintre camarazii nostri penali, inca in activitate, cu sprijinul trambitelor si slugilor cumparate dintre noi!

Cu VOI au procedat la fel, prin OUG 95/2014, data tot hoteste, in prag de An Nou. Ca si OUG 1/2011 sau OUG 57/2015, OUG 59/2017, OUG 114/2018, care ne-au distrus noua Legea pensiilor militare de stat, OUG 95/2014 v-a distrus Legea Recunostintei, rapindu-va, voua, drepturile si noua, militarilor, fara de care nimic nu ar fi fost posibil, dreptul istoric si legitim la recunoastere si recunostinta!

Pe scurt, la 25 de ani dupa evenimente, s-a inventat, retroactiv, o noua categorie de ”revolutionari cu rol determinant”, cand acest rol istoric l-au jucat doar 2 personaje: George Bush (pe care comunist/globalistul senil Joe Biden il confunda astazi cu Donald Trump) si Mihail Gorbaciov. O mica parte dintre VOI a primit supradrepturi dar si, prin fals si uz de fals, noi colegi de ”revolutie” (impostori politici), in timp ce marea dvs. majoritate a fost condamnata, datorita indemnizatiilor cu care ati garantat imprumuturile bancare, la cea mai neagra mizerie. Si, in timp ce atat VOI cat si NOI am ajuns sa ne batem, in interior, intre noi, unii cu altii, furandu-ne ideea (”Alternativa Nationala” la intreaga clasa politica, verificata la alegerile din 2016 si 2019) EI si-au creat un paratrasnet, manipulandu-ne copiii, in sens neocomunist si ateu, prin crearea unui partid al viitorului nostru sclavagist!

Atatia cati am ramas in viata si verticali, necumparati cu bani sau cu onoruri, am continuat sa ne batem pentru redobandirea drepturilor noastre legitime. Impreuna am fost in strada, la initiativa S.C.M.D., la 25 Octombrie 2019, cand, pe langa revendicarile proprii rezervistilor, am solicitat Guvernului de atunci si abrogarea OUG 95/2014. Impreuna am fost, in plina pandemie si la marsul din 4 noiembrie a.c., cand delegatiile care au depus revendicarile noastre au fost formate din rezervisiti si revolutionari. Impreuna vom fi si pe 24 noiembrie, la marsul organizat de S.R.R.-Decembrie 89, cu sprijinul Sindicatului Revolutionarilor ”Forta Romania” si al S.C.M.D., intre orele 10.00-14.00, pe directia Casa Scanteii-Guvern-Ministerul Muncii. Am scris Casa Scanteii si nu a ”Presei Libere” fiindca presa (indeosebi televiziunile, recent mituite de Guvern cu 40 milioane de euro) numai ”libera” nu este, fiind transformata de EI in principala arma de indobitocire a romanilor.

Considerand aceste randuri un Apel la solidaritate si actiune comuna, va rugam, stimati membri ai C.N.S.C., sa trimiteti delegatii la actiunea care se va desfasura in conditiile legislatiei subjugarii noastre prin COVID-19, eventual cu propriile revendicari. Revendicarile revolutionarilor, ca si cele ale S.C.M.D. si programul actiunii va vor fi prezentate alaturat, in Anexe.

Numai impreuna am reusit! Numai impreuna vom invinge!

p./ C.N.S.C.

Presedintele S.C.M.D.

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

 

Anexa 1

ORGANIZAREA SI DESFASURAREA MARSULUI DE PROTEST DIN 24 NOIEMBRIE 2020

Solicitata de presedintele S.R.R.-Decembrie 89, dl. Sergiu Teodor Draghici si de presedintele S.C.M.D., aprobarea PMB a fost data cu nr. 1897181/4060/04.11.2020.

Organizator este Sindicatul Revolutionarilor din Romania Decembrie 89, sprijinit de S.C.M.D. si Sindicatului Revolutionarilor ”Forta Romania” (presedinte dl. Valentin Margineanu)

Participarea a fost limitata la ”maxim 100 de persoane/locatie”, datorita legislatiei impusa de pandemie. Toti participantii vor purta masti si vor pastra distanta fizica de 1,5-2 metri.

Desfasurare:

·        Adunare la ora 10.00, la Casa Scanteii si pichetarea pana la 10.30 a sediului S.S.P.R. O delegatie va depune, la Secretariatul de Stat, revendicarea comuna (abrogarea OUG 95/2014) si revendicarile specifice revolutionarilor;

·        Intre 10.30-12.00, afluire spre sediul Ministerului Muncii si Protectiei Sociale, fara oprire la Guvern, datorita desfasurarii in Piata Victoriei, pana la orele 13.00, a manifestatiei de protest a aliatilor nostri de la SANITAS;

·        Intre 12.00-12.30, pichetarea Ministerului Muncii si depunerea acelorasi documente. In plus, S.C.M.D. va depune solicitarea excluderii militarilor din orice lege civila, pe dreptul muncii vizand salarizarea si pensiile, deoarece militarii nu au avut si nu au contracte de munca, normata la 8 ore, fiindu-le interzise de Constitutie (Art. 42 Al. 2), ci contracte de activitate la ordin, 24 h din 24;

·        Intre 12.30-13.30, deplasarea de la Ministerul Muncii la Guvern;

·        Intre 13.30-14.00, pichetarea sediului Guvernului din Piata Victoriei, in ”alveola media, delimitata de Bd. Aviatorilor, Parcul Kiseleff si Sos. Kiseleff”. Delegatia va depune documentele depuse la Casa Scanteii, iar pentru S.C.M.D., setul de documente vizand revenirea Legii 223/2015 la forma initiala, promulgata, prin amendamentele sustinute de S.C.M.D. la Plx. 199/2020.

In toate cele 3 locatii, presedintele S.R.R.-Decembrie 89 a solicitat o intrevedere a delegatiei comune cu: dl. Secretar de Stat – Puiu-Nicolae Fesan; dna. ministru a Muncii – Violeta Alexandru si cu Premierul Ludovic Orban.

 

Anexa 2

REVENDICARILE PARTICIPANTILOR

Revendicare comuna: ”Abrogarea in integralitatea sa a OUG 95/2014 si a prevederilor restrictive referitoare la revolutionari, in scopul revenirii la textul Legii 341/2004”. Revendicarea readuce militarilor statutul prevazut in lege, recunoscandu-li-se rolul jucat in Revolutie si dreptul la recunostinta;

Revendicari proprii revolutionarilor: repunerea imediata in drepturi sub aspectul indemnizatiilor, in masura sa le ”garanteze imprumuturile bancare precum si accesul la fonduri europene”; recalcularea indemnizatiei la nivelul anului 2020, cf. Legii 341/2004; restituirea sumelor, abuziv confiscate prin ”retinerea CASS-ului in perioada 01.01.2013 - august 2020, cf. Deciziei C.C.R.”; ”reasigurarea, in conditiile Legii a accesului la medicatie, tratamente, spitale si baze de tratament”.

Revendicari proprii S.C.M.D.: revenirea la textul promulgat al Legii 223/2015 prin acceptarea amendamentelor sustinute de noi, la Plx. 199/2020; excluderea militarilor din toate proiectele Guvernului si Ministerului Muncii privind salarizarea si pensiile din motivele mai sus enuntate; acceptarea si de catre Guvern a celor 11 puncte programatice ale S.C.M.D., privind drepturile rezervistilor, primite favorabil de Presedintie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu