Inteviu cu Maia Sandu

vineri, 7 mai 2021

Despre procesul cu Traian Basescu

 

DESPRE PROCESUL CU TRAIAN BASESCU

SI ACTIUNILE IMPOTRIVA EPIGONILOR LUI

-         In atentia tuturor membrilor SCMD/CNSC –

 

Curtea de Apel Bucuresti ne-a fixat termenul de judecata cu Traian Basescu (pentru insultarea grava si discriminarea in forma continuata a rezervistilor) pe 20 mai 2021. Ca sa constatam, astazi, ca s-a amanat pentru 25 mai. Nu stim de ce! Putem doar banui ca presedintele de doua ori impus si nicioadata ales (dar demis constitutional, cu si fara “prag”) a intervenit pentru schimbarea completului. E de presupus, de asemenea, ca-si doreste unul care sa raspunda la comenzi, pe principiul … “Eu te-am numit domnule chestor!”.

Oricum, situatia ne avantajeaza, indiferent de rezultat, pentru ca va constitui un stimulent pentru iesirea noastra in strada, alaturi de SNPPC, pe 27 mai a.c.

Am solicitat si vom continua sa solicitam tuturor membrilor si aliatilor nostri valizi sa participe la actiune. Pentru ca mostenitorii de azi ai “basismului”, adica ai ideii de a lua sapte piei de pe romani si a da tot ce mai avem strainilor, se pregatesc sa inchida Tara! Nimic n-o sa ne mai apartina – cai ferate, transporturi aeriene, porturi si aeroporturi, mine si spitale, laserul de la Magurele, Posta, CEC-ul, padurile si ursii etc. Totul in spatele diversiunii cu COVID-ul, in numele caruia ne reduc, pana la disparitie, absolut toate drepturile cetatenesti, in primul rand acela de a protesta. Ideea lor forta este … “Trebuie sa renuntati la tot, daca vreti sa traiti!”. Incepe sa se apropie, insa, ziua cand marea majoritate a romanilor le va da, academic, replica “Hai, sictir slugi comnuiste, ca viata de sclav sau de animal de companie, pe care ne-o oferiti, nu e viata!”.

De ce iesim in strada, in primul rand noi, politistii si rezervistii, cu alte cuvinte cobaii tuturor experimentelor sociale? Pentru ca, dupa inghetarea initiala a pensiilor si salariilor, urmeaza, in stil basist, taierile! Si lichidarea noastra fzica, prin interdictiile (inclusiv cele privind accesul la sanatate) legate de sus zisul COVID. Pentru ca vinderea catre straini, pe nimic, a ultimelor active ale statului inseamna, matematic, si desfiintarea a sute mii de locuri de munca si saracirea bugetului. Iar daca nu vrem sa ne transformam copiii si nepotii in dezradacinatii Europei (pe Planeta  ne “mandrim” cu locul doi la exod, dupa Siria), trebuie sa ne punem pielea la bataie, noi, cei care nu mai avem nimic de pierdut si pe care ei, comunist-globalistii, ne considera balast! In plus, cei care mai avem, pe langa profesionalism, si un strop de mandrie nationala, stim ca, pentru a ne recastiga stima popoarelor si natiunilor civilizate, nu putem muri pana nu-i facem pe tradatori sa plateasca! Pentru tot! Asadar, din 27 mai 2021, NOI, SCMD, revenim la indemnul mobilizator din vremea rezistentei impotriva primului mare ucigas al sperantei poporului roman la viata normala si implinire – Traian Basescu … “Mai bine un sfarsit cu groaza, decat o groaza fara de sfarsit!”.

Daca ne mobilizam si iesim cu totii, vor tremura ca iepurii! Daca nu, cel putin sa nu mai behaim ca oile, vaicarindu-ne ca ni s-au luat toate drepturile legitime, in fata usilor gunoaielor politice la care facem sluj, pentru ca ne meritam soarta! Iar injuratul celor care chiar mai au curajul sa faca ceva, nu va mai ajuta la nimic, pentru ca numai prostii fuduli se mai pot autoconvinge ca mai pot pacali pe cineva!

 

Honor et Patria! Vae Victis!

 

         Presedintele SCMD,

                   Col.(r) dr. Mircea DOGARU

 

P.S. Ca sa dam un sens constitutional chemarii, va reamintim urmatoarele, din Legea nr.446/2006:

"Eu, ..., jur credință patriei mele, România. Jur să-mi apăr țara, chiar cu prețul vieții. Jur să respect Constituția, legile țării și regulamentele militare. Așa să-mi ajute Dumnezeu!"

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu