Inteviu cu Maia Sandu

joi, 12 august 2021

 VENITI CU STEAGURI TRICOLORE!

-         In atentia tuturor participantilor la manifestatia din 16 septembrie 2021 –

 

Doamnelor si domnilor,

Timp de trei decenii, ne-am confruntat cu lichele puse pe capatuiala, care au ciordit infinit mai mult decat le-au permis autorii externi ai “revolutiei spontane”, comunist-globalistii care cred ca a da tot ce avem ca popor, inclusiv sangele nostru, la schimb, pentru lozincile, goale de continut, despre “Freedom and Democracy”, este echitabil.

De la alegerile trecute, fraudate la scara nationala, cu binecuvantare prezidentiala, sprijinul media si al unor structuri de forta, ne confruntam, insa, cu un pericol mortal pentru statul si natiunea romana – “MANCURȚII”! Adica sclavii perfecti! Fara creier, fara pregatire, fara constiinta, fara empatie, fara rusine, dar executanti perfecti, in interesul stapanilor externi, care i-au pregatit pentru noi, ca “Solutie finala”!

In martie 1990, in aula Academiei Romane, secondata de specialistul in “Programul PCR”, astazi “demitizator” de serviciu al Istoriei romanilor, Lucian BOIA, fosta mea secretara de partid si adjunct pe CUB al nefericitului expresedinte Emil Constantinescu, urla impotriva noastra, a istoricilotr militari: “Pai sigur, voi militarii ati ramas in urma, ca de obicei. Sunteti conservatori …. Comunistilor! Stati putin, sa mai creasca copiii nostri si o sa va luam la toti capetele!”.

Tovarasa Zoe s-a dus, ca si soacra Serviciilor de Informatii Franceze, Doina Cornea (inlocuita, astazi, de ginerele acelorasi servicii, Dacian Ciolos), Ileana Vrancea (Hedda Katz) a sters-o in Israel, tovarasele Ana Blandiana (favorita coanei Leana si a lui Gogu Radulescu) si secretara de partid de redactii, Lucia Hossu-Longin,  s-au babit. Dar “copiii” lor au crescut si se cred, astazi, indreptatiti la detinerea puterii absolute!

In 2006, rapoartele comisiilor de specialitate ale Parlamentului precizau ca sunt c. 40.000 cu creiere spalate pe banii corporatiior (zisele ”burse Soros”), prin tot felul de cursuri facute in tara si, mai ales, in afara, pe la fundatiile creatoare de pepiniera. Astazi sunt peste 200.000, cei in care s-au bagat bani grei pentru a fi transformati in executanti perfecti! Si, ce e mai periculos, creaza prozeliti in randul adolescentilor,  pe ancestralul conflict dintre generatii!

Minte n-au, dar se considera genii, drept care orice dialog cu ei este inutil. Sunt incapabili de intelegere!

Familii n-au, pentru ca sunt adepti ai amorului liber, ca in vremea Anei Pauker (Hannah Robinsohn) si urasc familia considerata, ieri-“istitutie burgheza”, astazi-“comunista”. Nici sexul nu le mai este clar, drept care sunt adeptii ”genului”, homosexualitatea fiind, alaturi de vaccinarea antiCovid, una dintre solutiile preferate de stapanii lor, pentru reducerea populatiei.

Copii n-au, dar se considera experti in educatie, esential pentru copil fiind, in conceptia lor, sa invete, de la 4 ani, ce este masturbarea.

Carte n-au, drept care abramburesc invatamantul prin legi cretine,  orientandu-l, la adapostul Covid 19, spre parodia telescolii. Nici cultura n-au, drept care, din fudulia prostului, ii urasc pe toti cei care, prin creatia sau faptele lor, au facut cinste poporului nostru si incearca sa-i scoata din constiinta colectiva: Mihai Viteazul, Antonescu, Eminescu, Sadoveanu, Blaga etc. Adica falsifica Istoria si o fac la greu, mistificand, indeosebi, perioada “socialismului” pe care o boteaza, pentru cretini, a “comunismului”, povestindu-ne, mai nou, cum se pitea Ceausescu prin tufisuri, pentru a-i atine calea, pe aleile parcului Palatului Buckingham, reginei Angliei. Idiotii nu stiu ca nici macar pe vremea “Reginei Fecioare” Elisabetha I, nu s-ar fi putut asta, ca si atunci, in secolul XVI, exista un protocol de stat extrem de strict.

Fuduli si prosti, isi urasc parintii si bunicii. O data pentru ca, prin traditie, batranii sunt considerati izvor de intelepciune si, in al doilea rand, pentru ca ii considera “neproductivi”, deci “inutili”. Drept care, fabrica proiecte de legi ale pensiilor, militare si civile, menite sa le aduca pensionarilor, decesul prematur. Uitand ca ei, acesti batrani dispretuiti, i-au nascut din dragoste, i-au hranit, ingrijit, educat sa-i faca oameni, pana cand au incaput pe mana dementilor comunism/globalismului care i-au atras, cu vorbe goale si bani multi, transformandu-i prin “training”, in arme de nimicire in masa, una dintre pricipalele lor misiuni fiind reducerea drastica a populatiei, in spatele jocului de-a Covidul.

Inapti si inepti, incapabili si inadaptati, ei ii urasc pe toti cei care exceleaza in meseriile lor, de la agricultori la medici si profesori, la mineri si ceferisti. Dar cel mai mult ii urasc pe prelati si, indeosebi, pe militari. Pentru ca Biserica este ultimul liant si stalp de rezistenta al unei natii, iar Armata – ultimul stalp de rezistenta al Statului. Nu exista state fara militari! Pana si Vaticanul are o garda elvetiana! Dar armate fara tara exista si sunt capabile sa construiasca, in jurul lor, state. A se vedea Israelul si Autoritatea Palestiniana.

Asadar, noile “genii ale Carpatilor” n-au facut armata dar fac legi pentru rezervisti si isi permit sa ii judece pe militari, jandarmi si politisti, concluzionand ca singurii adevarati sunt nu cei gata sa-si dea viata pentru Tara, ci aceia care cara tucalul stapanilor lor pe meleaguri straine.  Si care se intorc ”victoriosi”, atunci cand talibanii s-au inteles cu respectivii stapani sa le dea ce-i intereseaza (opium-ul si metalele rare),  lasandu-i prada genocidului pe fraierii care s-au crezut aparati. Si sunt pusi, saracii, sa marsaluiasca pe sub Arcul de Triumf sau pe Calea Victoriei, confiscata, astazi, de “transgenderi”, cu aerul ca sunt inaintasii lor, intorsi victoriosi de la Plevna, dupa ce le-au dat cu tifla si sultanului si tarului.

Cu astfel de rebuturi umane nu se poate negocia! Am cere degeaba investitii in refacerea industriei romanesti, in autostrazi, in sanatate si invatamant, salarii si pensii decente etc. Pentru ca misiunea lor este vanzarea catre straini, pe nimic, a ceea ce mai avem ca sursa de venit: CFR-Marfa (rezolvat), CFR-Calatori, TAROM si Portul Constanta (in curs de rezolvare), Platforma Magurele (rezolvata), Exim Bank, CEC Bank, Nuclear, Hidro si Trans Electrica, LOTO, Posta Romana etc. Urmeaza privatizarea jandarmilor si externalizarea Apararii! Pentru ca, mai presus de toate, misiunea lor consta, prin distrugerea ultimelor ramasite ale structurilor, onoarei si demnitatii militare, in distrugerea Romaniei! De aici si ofensiva impotriva simbolurilor nationale: moneda, imnul, Ziua Nationala, Tricolorul!

De ce vom iesi atunci in strada? Nu pentru a negocia cu deseurile neamului nostru, conduse de un condamnat penal in SUA, ci pentru a-i avertiza pe stapanii lor ca ne-am saturat si ca totul se opreste ACUM si AICI! Vom iesi ca omologii nostri din Franta, Germania, SUA, Italia, U.K, Australia, Grecia etc. pentru a transmite comunism/globalismului mesajul …. “Pana aici!”. In fata cladirii Guvernului, vaduvita de Tricolor, va trebui sa iesim cu sute si mii de drapele tricolore! Si, fara tribune si microfoane, vom incerca sa daramam “zidurile Ierihonului”, strigand, la unison: “Demisia!”, “Tradatorii!”, “Hotii!”, “Impostorii!”. Patru cuvinte care rezuma atat realitatea politica a unei Romanii erodata din interior, cat si programul de revendicari al categoriilor socio-profesionale pe care le reprezentam.

Onoare si Patrie! Vai de cei invinsi!

            Col.(r) dr. Mircea DOGARU

            Presedintele SCMD,

Bucuresti,

12 august 2021.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu