Stiri din campania pentru alegeri locale

Inteviu cu Maia Sandu

vineri, 27 aprilie 2012


Guvernul a cazut. Ei, si?!...

Mobilizare generala de 1 Mai

-         In atentia tuturor membrilor SCMD si a aliatilor din CNSC -

 Cu ajutorul PDL-istilor, motiunea de cenzura a trecut, Guvernul a cazut!

Din acest moment, din punct de vedere constitutional, presedintele care, pana acum, statea pe tusa, cu degetul in gura, face toate jocurile. Singur!

Vine USL si spune: “Vrem guvern Ponta”! Pas, zice presedintele, ii dau formarea guvernului, lui Cocos, ca asa vor muschii mei si asa am facut de 8 ani incoace!...

Daca actuala fragila si bizara majoritate rezista, Parlamentul respinge guvernul Cocos.

Vine din nou USL la Presedinte si zice: “Avem majoritate parlamentara si Ponta va face guvernul”!

Pas, zice Presedintele, ii dau sarcina formarii guvernului si unei noi majoritati parlamentare lui Udrea.

Daca actuala majoritate de conjunctura parlamentara rezista, tranteste guvernul Udrea.

Daca USL mai rezista, vine din nou la Presedintie zicand: “Avem majoritate, vrem guvern Ponta”! Pas, zice Basescu, va dau Guvernul Ungureanu 2 sau Guvernul Boc 7.

Guvernul Ungureanu 2 sau Boc 7 intra la vot in Parlament. Presupunand ca USL mai rezista, ce gandesc domnii deputati si domnii senatori, indiferent de partid? Daca nu votez Guvernul Ungureanu2 (sau Boc 7) Parlamentul se autodizolva si urmeaza alegeri anticipate. Voi mai fi pe liste? Voi mai fi ales? Imi convine sa nu duc mandatul pana la capat? Imi convine sa nu am pensia intreaga de parlamentar, pentru ca nu am un mandat complet? La toate aceste intrebari se adauga santajul direct cu dosare, cu DNA, DICOT, ANI, etc. Si, mai mult ca sigur, al 3-lea guvern –Ungureanu 2 (sau Boc 7)- va trece. Basca faptul ca, mancandu-se timpul, ne putem trezi cu alegerile generale in februarie sau martie 2013.

Pentru ca toate aceste lucruri sa nu se intample, pe 1 Mai, zi prin traditie a luptei celor oprimati impotriva abuzurilor Puterii, trebuie sa ne mobilizam toti in strada si in Capitala, la mitingul din Piata Victoriei, nu la micii si berea lui Ontanu la Plumbuita.

REGIMUL ASASIN TREBUIE SA CADA! BASESCU TREBUIE SA CADA!

Pentru a ne recupera drepturile incalcate la munca, la sanatate, la invatamant, la salarii, pensii, indemnizatii decente, la viata!

Mesajul nostru, mesaj al ratiunii catre natiunea romana si catre Internationala a IV-a Mafiota, catre coruptii straini care il sustin pe Basescu este:

JOS REGIMUL!

JOS BASESCU!

Romani, amintiti-va bataliile din ianuarie! A cazut lighioana Boc, a venit lighioana Ungureanu si calcarea noastra in picioare, a tuturor - salariati, pensionari, revolutionari, tineri, copii, a continuat, in dispretul Constituitei si al legislatiei europene.

Pentru dreptul nostru la viata, solutia este una singura. Daca vrem sa ajutam Opozitia politica sa mearga mai departe, toata tara trebuie sa fie in strada.

Vrem anticipate!

JOS REGIMUL!

JOS BASESCU!

Presedintele SCMD,

Col. (r) dr. Mircea DOGARU