Inteviu cu Maia Sandu

luni, 27 mai 2013

INVITATIE LANSATA CNSC
DE ALIANTA SINDICALA NATIONALA FEROVIARA

   - Miting al feroviarilor in parcul CFR, vineri - 31 mai a.c., intre orele 10.30-13.30



                    Doamnelor si domnilor presedinti de federatii sindicale, sindicate, ONG-uri,

            In numele ASNF, membru fondator al CNSC, dl. Gabriel Maxim RODRIGO, presedintele Federatiei Sindicatelor Transportatorilor Feroviari din Romania, ne solicita sa sprijinim prin delegati, mitingul de protest, pe care CFR-istii il organizeaza in fata Ministerului Transporturilor, vineri, 31 mai 2013, intre orele 10.30 – 13.30.

            Aliatii nostri acuza falimentarea voita a sistemului feroviar de calatori si marfa, degradarea conditiilor de munca si viata, anularea sau suspendarea tuturor drepturilor CFR-istilor, presiunile care se fac pentru desfiintarea sindicatelor lor, etc.

            Intrucat, fiecare categorie socio-profesionala si de varsta din Romania, pe care o reprezentati, traieste in concret aceeasi drama, dupa mai mult de un an de promisiuni neonorate, imi fac datoria de a va transmite, solicitarea CFR-istilor, cu rugamintea de a-i da curs.

Solicitarea a fost facuta catre membrii Confederatiei Sindicale Nationale Meridian si, prin SCMD, catre toti membrii CNSC.

            Va anunt, totodata, ca astazi am primit confirmarea de sustinere a Platformei Civice si de aderare la CNSC si a Federatiei Sindicatelor din Industria de Aparare.


            Uniti, vom invinge!

            Presedintele SCMD,

            Col. (r) dr. Mircea DOGARU