Inteviu cu Maia Sandu

miercuri, 10 iulie 2013

In atentia membrilor CNSC

Astazi, 10.07.2013, din initiativa reprezentantului nostru, dl. prof. Constantinescu Ionel, s-a hotarat participarea CNSC la intrevederea programata cu societatea civila de catre Directorul General al FMI, d-na Christine Lagarde.
Va rugam sa ne trimiteti propunerile si amendamentele dvs. pentru finalizarea pozitiei noastre la intrevederea anuntata, la adresa sindicatulmilitarilor@gmail.com sau direct prin telefon, domnului prof. Constantinescu, consilier pe probleme economice al SCMD- 0742488321.
 
 

-      Forta a Treia -


CONSILIUL NATIONAL AL SOCIETATII CIVILE (CNSC)


Alianta cetatenilor carora le pasa de Romania.   Interesul public, interesul tarii, este si interesul nostru.

Adresa postala  B-dul Poligrafiei, nr. 4, Sector 1, Bucuresti,  Cod 013705

Telefon  0736600961,  Fax  0213150929


Nr. 2/ 10.07.2012

 

Catre,

FONDUL MONETAR INTERNATIONAL

Domnului Erik de Vrijer, Seful misiunii FMI pentru Romania

 

Subiect:           Intalnire cu delegatia FMI

     

Stimate domn,

 

Salutam numirea dumneavoastra in functia de Sef al Misiunii FMI pentru Romania si ne exprimam speranta unei colaborari benefice, atat pentru indeplinirea mandatului dvs. cat si pentru interesele tarii noastre.

 

Am luat cunostinta despre vizita la Bucuresti a doamnei Christine Lagarde, Director General al FMI, in perioada 15-16 iulie 2013, vizita care precede negocierile Romaniei cu FMI si Comisia Europeana  in vedeea incheierii unui nou acord.

 

Salutam comunicatul de presa nr. 13/243 din 2 iulie a.c. al FMI, prin care opinia publica din Romania este informata despre disponibilitatea doamnei Director General al FMI de a se intalni cu reprezentanti ai societatii civile si mediului academic. 

 

In acest context  va rugam sa acceptati participarea delegatiei noastre, la intrevederea programata cu societatea civila.

 

Delegatia noastra va fi condusa de catre dl. prof. dr. Mircea Cosea.

 

Anexam la prezenta o sinteza a punctelor de vedere ale societatii civile, ce vor face obiectul interventiei noastre la intalnirea programata.

 

Cu stima si multumiri,

Prof. dr. Mircea DOGARU