Inteviu cu Maia Sandu

sâmbătă, 3 mai 2014

Petitie pentru scoaterea in afara legii a Partidului Civic Maghiar

La adresa http://www.ipetitions.com/petition/pcm-ilegal se afla o petitie pentru scoaterea in afara legii a Partidului Civic Maghiar.
In cele ce urmeaza sunt expuse motivele.
Sansa ca aceasta petitie sa fie luata in consideratie de politicieni si parlamentarii romani este acumularea unui numar de cel putin 100.000 de semnaturi.
Iar pentru aceasta, este nevoie ca fiecare dintre cei convinsi de utilitatea actiunii s-o trimita in mediile pe care le au la dispozitie. 
Mircea Popescu
1 Mai 2014
=================================
Cererea Partidului Civic Maghiar de a desfăşura în Piaţa Mihai Viteazul din Sfântu Gheorghe un miting pentru autonomie a Ţinutului Secuiesc tocmai pe 1 Decembrie, Ziua Naţională a României şi ziua sfântă a întregirii româneşti, este o PROVOCARE evidentă, menită să simbolizeze refuzul actului istoric de formare a Statului Naţional şi Unitar Român.
Prin această LIPSĂ DE RESPECT pentru România şi pentru actul istoric al Întregirii, PCM îşi dovedeşte şi LIPSA DE LOIALITATE pentru statul român.
Dovedindu-se străin aspiraţiilor şi valorilor pentru unitate şi integritate ale poporului şi ale statului român, PCM se autoexclude ca partid politic a cărui datorie principală trebuie să fie nu dezbinarea pe criterii entice, ci asigurarea interesului general şi buna convieţuire a întregului popor român.
Considerând ca Parlamentul României are datoria să asculte şi să dea curs voinţei românilor, semnez pentru scoaterea în afara legii a Partidului Civic Maghiar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu