Inteviu cu Maia Sandu

marți, 9 iunie 2015

MITINGUL PENSIONARILOR JOI 11 IUNIE A.C. INTRE ORELE 10.00-13.00 IN PIATA VICTORIEI



-         IN ATENTIA TUTUROR MEMBRILOR C.N.S.C. –

 Doamnelor si domnilor presedinti,

Mitingul autorizat al aliatilor nostri din Federatia Nationala “UNIREA” a Pensionarilor din Romania nu este nici anti-Ponta, nici anti-Iohannis! Si presedintele si premierul au fost invitati sa participe. Este un miting impotriva masurilor criminale luate de regimul Basescu impotriva noastra, a tuturor.  Un miting pentru urgentarea masurilor legislative reparatorii, in primul rand pentru pensionari, deoarece, lor, timpul le este cel mai defavorabil. Dorim sa cunoastem conceptiile presedintelui si premierului privind masurile concrete reparatorii promise déjà de peste 3 ani. Dorim sa se stie ca nu vom accepta niciodata revenirea sub alt nume, la putere, a calailor basisti care si-au batut joc de noi toti! Locul lor este in fata Justitiei!
Domnul presedinte al F.N.U.P.R., Dumitru COJANU ne solicita din nou sprijinul fiind déjà informat ca primarii din teritoriu, implicati mai mult politic decat administrative, ii ameninta membrii din filiale sa nu vina la Bucuresti, ca-si vor pierde toate ajutoarele. Vechea tehnica basista!
Va retransmit rugamintea de a-i sprijini personal, dvs., ca lideri cunoscuti, pentru ca e timpul ca intreaga clasa politica, decredibilizata si angajata acum intr-o dezgustatoare si fara sens “ciolaniada” sa simta presiunea societatii civile organizate!
Ne-am saturat de gargara politica si de interventii straine! Vrem ca Romania sa fie condusa si bine administrata! Vrem legi elaborate de oameni responsabili, in interes national! Vrem urgentarea masurilor reparatorii la care este angajat guvernul Ponta!
Toata lumea vorbeste de Dialog, dar toti politicienii ocolesc sistematic singurul dialog constructiv, dialogul cu noi, “talpa tarii”, adica dialogul cu cei considerati, inca, -“stupid people”!.

Cu stima,
Presedintele S.C.M.D.
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

3 comentarii:

  1. Domnule Dogaru,ca si dumneavoastra si noi "ne-am saturat de gargara politica si interventii straine".Dar,in aceeasi masura ne-am saturat si de "gargara sindicala",de minciunile si manipularile dumneavoastra si ale unora dintre colaboratorii apropiati..Credeti oare ca nu ne-am dat seama ca acea "criogenie" a pensiilor noastre prin celebra "Lege reparatorie 241" nu ar fi fost posibila fara "contributia dumneavoastra inestimabila".Jocurile politice mizerabile pe care le faceti si in care ati angrenat si SCMD au dus la dezagregarea si distrugerea unui vis frumos si a sperantelor miilor de rezervisti loviti de soarta - SCMD .Nu putem si nu puteti fi alaturi de niste guvernanti iresponsabili,pentru care "dialog" inseamna doar minciuna si manipulare,batjocura si umilinta,tradare.Ca militari si ca oameni cinstiti si corecti,nu putem accepta "valorile" acestor politicieni.Poate ca adevarata,corecta si legala rezolvare a problemelor noastre (si nu numai !) ,va trebui sa vina pe alte cai si prin alte mijloace decat prin aceste "dialoguri ale surzilor",de la niste oameni cu adevarat responsabili de soarta tarii si a cetatenilor ei.Cu regret,trebuie sa va spun ca drumurile noastre ,ale celor care am crezut si sperat in SCMD si cei care v-ati pus in slujba unor astfel de ticalosi ,se despart.Ticalosia,minciuna,manipularea,batjocura nu isi vor gasi niciodata suport si sustinere in randul oamenilor onesti,cinstiti si corecti.

    RăspundețiȘtergere