Stiri din campania pentru alegeri locale

Inteviu cu Maia Sandu

marți, 12 ianuarie 2016

MITING 24 IANUARIE 2016
In atentia tuturor membrilor CNSC
Doamnelor si domnilor presedinti de federatii si uniuni sindicale, sindicate, asociatii, uniuni, fundatii, civile si militare,
Va invitam sa participati la marea adunare populara a Societatii civile organizate care se va desfasura in Piata Victoriei, duminica 24 ianuarie, incepand cu orele 11.00.
Revendicarile vor fi cele solicitate Guvernului la pichetarea din 28 decembrie 2015, vizand salarii decente, pensii decente si indemnizatii legale atat pentru civili cat si pentru militari. In situatia in care veniti cu participanti din tara, va rugam sa ne comunicati mijloacele de transport utilizate. Daca veniti cu autocare si microbuze, acestea vor avea in parbriz un afis cu mentiunea Miting 24 ianuarie”. Pana in data de 21 ianuarie va trebui sa comunicam numerele de inmatriculare ale acestora, parcarea urmand sa se faca pe Sos. Kiseleff, care va fi inchisa, in ambele alveole din dreptul Monumentului Infanteriei.
Numai impreuna vom invinge, ca in iarna 2011/2012!
Cu stima,
Presedintele SCMD

Col. (r) Mircea DOGARU

Un comentariu:

  1. Am 69 de ani, sunt pensionar începând din 2010. In momentul pensionării am avut pensia 1500lei (brut). Dupa pensioanre am mai lucrat, aşa că am ajuns la 45 de ani lucraţi ca profesor în învăţământ. In fiecare an, am adăugat câţiva lei la pensie, acuma am ajuns la 1836 (brut). Pensia mea, este peste media pensiilor din învăţământ.
    Stiu că cei din sistemul militar, au pensii mari. O cunostinta, fost colonel, pensionat la 55de ani (acum are 69), are pensia 3500(NET).
    Doresc să fac schimb de pensie cu domnul acela militar în retragere, care apare des la TV Romania şi care se dă mare patriot (nu-i ştiu numele, n-are rost să-mi încarc memoria cu aşa ceva), şi care şi-a găsit tocmai de Mica Unire să facă miting (să-i fie ruşine). Dacă se va întâmplă să-i scadă pensia (cea ce nu va fi cazul), sub pensia mea, atunci am să-i dau eu diferenţa din pensia mea.
    Ce s-ar întâmpla dacă toţi pensionarii din sistemul de învăţământ ar cere pensii la nivelul militarilor?

    RăspundețiȘtergere