Inteviu cu Maia Sandu

luni, 15 februarie 2016

In ziua de 6 martie 2016, intre orele 11.00-18.00 se va desfasura in Bucuresti o manifestatie de protest organizata de catre SCMD, in Piata Victoriei, la care vor participa circa 30.000 de rezervisti si delegati din sindicatele si ONG-urile partenere (CNSC)



Catre,
PRIMARIA GENERALA A MUNICIPIULUI BUCURESTI

DOMNULE PRIMAR GENERAL,
Va aducem la cunostinta ca in ziua de 6 martie 2016, intre orele 11.00-18.00 se va desfasura in Bucuresti o manifestatie de protest organizata de catre SCMD, in Piata Victoriei, la care vor participa circa 30.000 de rezervisti si delegati din sindicatele si ONG-urile partenere (CNSC).

Scopul actiunilor este rezolvarea cererilor legitime ale SCMD/CNSC inaintate Guvernului Romaniei in cadrul manifestatiilor din 28 decembrie 2015 si 24 ianuarie 2016.

Din partea noastra sunt imputerniciti sa asigure si sa raspunda de masurile privind buna organizare, col. (r) dr. Mircea DOGARU – tel. 0736601.020 si col. (r) Mihail–Adrian STEFAN – tel. 0736600973, astfel incat actiunile sa se desfasoare in conditii pasnice, civilizate si sa nu degenereze in acte de violenta. Personalul desemnat de noi sa execute masuri de ordine pe parcursul desfasurarii adunarilor va purta insemnele distinctive ale SCMD.

Pentru asigurarea sonorizarii, organizatorii vor folosi urmatoarele mijloace tehnice proprii: autoturismul Dacia B-188-SCM, statie de amplificare mobila, tribuna, boxe audio.

In sprijinul bunei desfasurari a actiunilor, solicitam din partea Primariei si a organelor de Politie si Jandarmerie sa ia urmatoarele masuri:
·                   Din partea Primariei - aprobarea locului de desfasurare a manifestatiei si asigurarea a 5 WC-uri ecologice. Atentionam ca pe 24 ianuarie, protocolul a fost incalcat, WC-urile nefiind asigurate.
·                   Din partea Politiei si Jandarmeriei - asigurarea locului de desfasurare a manifestatiei.

Cu stima si multumiri,

PRESEDINTE,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu